Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Болгарія 2017, від туроператора Менс - відпочинок в Болгарії, вибір курортів, відпочинок в Болгарії ціни

  1. Болгарія відпочинок готелі

Болгарія - одна з небагатьох європейських держав, що відкриває перед іноземними туристами можливості літнього, зимового, а також лікувального відпочинку Болгарія - одна з небагатьох європейських держав, що відкриває перед іноземними туристами можливості літнього, зимового, а також лікувального відпочинку. Це казка, в яку бажає хоча б один раз потрапити кожен.

Улюбленим місцем більшості відпочиваючих є Чорноморське узбережжя, на території якого розташовані численні європейські курорти - «Албена», «Рів'єра», «Сонячний Берег» та інші. Привабливість тутешніх місць обумовлена ​​приголомшливою екологією, наявністю джерел мінеральної води, сприятливе розташування в мальовничій бухті. Сумнівів не залишається, відпочинок в Болгарії на море запам'ятається мандрівникам різноманітністю наведених розваг.

Охочих провести відпочинок в Болгарії недорого - велика кількість. Вартість турів в Болгарію теж працює на популярність країни.

Ми пропонуємо різноманіття екскурсійних турів в Болгарію, які будуть цікаві не тільки дорослим, але й маленьким за віком дітворі:

  • Наприклад, «Долина троянд» - це немов втілена в реальність вигадка художника.
  • У безпосередній близькості від курортного комплексу «Золоті піски» розташовується природний парк, що пропонує увазі туристів не тільки мальовничі краєвиди, а й можливість відвідати монастир «Аладжа» (датується 14-м століттям).
  • Настільки ж цікавими для відвідування можуть виявитися пам'ятники архітектури у вигляді «Рильського» монастиря і «Шипкинского перевалу».

Віддаючи перевагу відпочинок Болгарія «все включено», ціни на який явно припадуть вам до душі, не відмовляйте в задоволенні скуштувати незвичайні страви національної кухні, яким притаманний особливий пікантний смак, гострі приправи і достаток різних овочів.

Бажаючи провести відпочинок в Болгарії влітку, ціни на який неодмінно порадують вас своєю доступністю, ви демонструєте свою перевагу вишуканому, але в той же час доступному відпочинку. У порівнянні з ресторанами інших європейських держав, вам не доведеться заплатити за обід більше 40-ка левів, але при цьому ви вдосталь насолодитеся блюдами болгарської кухні. Словом, відпочинок в Болгарії недорого в дійсності можливий.

Провести літній відпочинок в Болгарії - чудова ідея, для її здійснення доцільно відправитися на північне узбережжя, на території якого розташовується більшу кількість курортних зон. Тут вашій увазі представлені спортивні комплекси, ресторани і бутіки з брендовим одягом. Для більш усамітненого відпочинку слід відправитися на південне узбережжя з великою кількістю мальовничих бухт, мілководних піщаних пляжів. Нарешті, літо - це дуже вдалий час ознайомитися з культурною і природною спадщиною країни.

Болгарія відпочинок готелі

Значущою деталлю будь-якого подорож є розміщення в готелі. Набираючи запит «Болгарія відпочинок кращі готелі», будьте готові побачити значну кількість варіантів. Але знайте, «Болгарія відпочинок ціни готелі» - такий запит найкраще ввести в рядку пошуку на нашому інтернет - ресурсі. Зручна форма пошуку дозволить відшукати найкращий для вас варіант. Можливо, таким стане відпочинок в Болгарії «Албена» - готельний комплекс, що розташовується на території однойменного курорту (північне узбережжя).

Новости