Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Парк розваг в Сочі

  1. Парк розваг в Сочі - це справжній «Русский Діснейленд» Атракціони в Сочі Парку ви не забудете ніколи!
  2. Топ самих незабутніх атракціонів Сочі Парку
  3. Змій гірничо - Сочі Парк
  4. Квантовий стрибок - Сочі Парк
  5. Острів Буян - Сочі Парк
  6. Самоцвіти - Сочі Парк
  7. Жар-птиця - Сочі Парк
  8. Чудо-юдо Риба-кит - Сочі Парк
  9. Тура - Cочі Парк
  10. Коник-Горбоконик - Сочі Парк
  11. Автодром - Сочі Парк
  12. Чашки для чаю - Сочі Парк
  13. Колесо часу - Сочі Парк
  14. Що крім атракціонів може запропонувати Сочі парк а Адлері?
  15. Герої парку - Мила і Потап
  16. Шоу фонтанів в Сочі Парку
  17. Вогняне шоу в Сочі Парку
  18. Магічне «Тесла» шоу в Сочі Парку
  19. Дельфінарій в Сочі парку
  20. Кафе в Сочі парку - казкова смакота!
  21. Ресторан «Роллер»
  22. Ресторан «Чарівний сад»
  23. Де знаходиться Сочі Парк?
  24. Сочі Парк: ціни на розваги
  25. Вартість квитка в Сочі Парк
  26. Сочі парк безкоштовно або зі знижкою
  27. Сочі парк режим роботи

Зміст статті

Парк розваг в Сочі - це тематичний парк. Атракціони в Сочі парку - це безліч крутих російських гірок на будь-який смак. Він розташований в районі Адлера, неподалік від Олімпійського парку. Його неспроста називають Російським Діснейлендом, адже величезна територія парку присвячена героям російських казок. Парк розваг в Сочі задуманий так, щоб занурити відвідувача в атмосферу чудес і показати багатство споконвічного російського спадщини.

Парк розваг в Сочі задуманий так, щоб занурити відвідувача в атмосферу чудес і показати багатство споконвічного російського спадщини

Сочі Парк

Разом з тим, Сочі парк - дивно сучасне місце, він побудований зовсім недавно, і в 2014 році він відкрився для відвідування. Спочатку в парк потрапили учасники Олімпійських ігор, а інша публіка змогла вперше відвідати парк 1 червня 2014 року - в день захисту дітей.

Офіційне ж відкриття парку було обставлено грандіозно - виступала знаменита театральна трупа з Канади Cirque du Soleil, яка підготувала спеціальне подання для Сочі парку. Задана планка продовжує залишатися на високому рівні і зараз.

Рекомендую прочитати наступні статті:
Парк Рів'єра в Сочі - місце, куди хочеться повертатися
Кращі аквапарки курортного міста Сочі

Сочі Парк

Парк розваг в Сочі був задуманий як приваблива площадка для відвідування регіону. Приклад багато в чому був узятий з парку Порт Авентура в іспанському містечку Салоу. У 1995 році в провінційному рибальському селищі Салоу, що в 100 кілометрах від Барселони, був побудований парк атракціонів, і вже через 10 років колишню село було не впізнати. Салоу став одним із найпопулярніших курортом в Середземноморському регіоні, який приносить прибуток в кілька мільйонів євро щорічно.

Звичайно, в самому місті Сочі є чимало пам'яток, та й місто біля моря по праву стає поширеним напрямом для відпочинку. Але Сочі парк став родзинкою регіону.

Але Сочі парк став родзинкою регіону

Сочі Парк

Парк розваг в Сочі - це справжній «Русский Діснейленд» Атракціони в Сочі Парку ви не забудете ніколи!

На території комплексу знаходиться як сам парк розваг, так і готель «Богатир», схожа на середньовічний замок. Там можна переночувати, якщо ви приїжджаєте в парк на кілька днів. А їхати туди неодмінно варто на довше, щоб повністю зануритися в казкову атмосферу.

А їхати туди неодмінно варто на довше, щоб повністю зануритися в казкову атмосферу

Готель "Богатир"

До речі, корисний лайфхак із серії «два в одному»: бронюючи номер в готелі «Богатир», квиток в Сочі парк ви отримуєте безкоштовно! Поїздка виходить дуже вигідна, а нюанси ви можете уточнити в готелі «Богатир».

Готель "Богатир"

Сочі Парк поділений на п'ять майданчиків, кожна з них присвячена певній темі. Почати подорож по парку можна з Алеї вогнів, в Краї богатирів можна спробувати свої богатирські схильності, в зачарованому лісі - відвідати казковий будинок. У краї науки і фантастики можна дізнатися нове про науку, а в екодеревні - відпочити біля ставка і подивитися ляльковий спектакль.

Сочі Парк

Топ самих незабутніх атракціонів Сочі Парку

У Сочі парку знаходяться 20 захоплюючих атракціонів найвищого рівня, розрахованих на різні віки і інтереси. На кожному атракціоні вказано допустимий вік, а також зростання. Працівники парку уважно ставляться до безпеки - вимірюють ріст дітей, ретельно перевіряють всі кріплення на атракціонах. Зручно і те, що можна залишити речі в камерах схову у атракціонів.

Зручно і те, що можна залишити речі в камерах схову у атракціонів

Атракціони Сочі Парку

Змій гірничо - Сочі Парк

Рейкова гірка, яка прискорюється у міру закручування траси. На вершині гори сидить вогнедишний дракон з трьома головами. Довжина дороги - 1056 метрів, висота - 38 метрів, швидкість може досягати 100 км на годину, що робить цей атракціон воістину запаморочливим.

Параметри допуску: з 7 років, від 130 см росту.

Атракціон "Змій гірничо"

Квантовий стрибок - Сочі Парк

Справжні російські гірки в Сочі парку! Має звання найвищої і швидкої гірки в Росії. Атракціон дуже високий і по-своєму екстремальний. Він супер-швидкісний, так що пристебніть ремені!

Параметри допуску: з 8 років, від 140 см росту.

Атракціон "Квантовий стрибок"

Острів Буян - Сочі Парк

Сімейний водний атракціон являє собою самий справжній морський бій. На воді розташовані 10 кораблів з водними гарматами, які стріляють один в одного і по березі. Прекрасна можливість для батьків і дітей побути піратом або адміралом флоту.

Параметри допуску: з 3 років, від 95 см зросту.

Атракціон "Острів Буян"

Самоцвіти - Сочі Парк

Яскрава карусель немов сяє самоцвітами, залучаючи зануритися в атмосферу радості. Летючі гойдалки змінюють висоту і ракурс обертання. Атракціон не обмежений віком, лише зростом і вагою.

Параметри допуску: від 120 см росту.

Атракціон "Самоцвіти"

Жар-птиця - Сочі Парк

Вважається найвищим атракціоном вільного падіння в Росії. Його висота становить 65 метрів. Піднімається від низу до верху і падає вниз, даруючи по шляху масу вражень. Над вежею ширяє жар-птиця, схопити яку виходить тільки самим хоробрим.

Параметри допуску: з 7 років, від 122 см росту.

Атракціон Жар-Птиця

Чудо-юдо Риба-кит - Сочі Парк

Усміхнена казкова риба-кит живе у водоймі, оточеному водними гірками. По горах, долаючи пороги, скочуються човна - в кожну поміщається 4-5 чоловік. Водний атракціон сподобається всій родині.

Параметри допуску: з 8 років, від 140 см росту.

Атракціон Чудо-юдо Риба-кит

Тура - Cочі Парк

Величезні гойдалки виконані у вигляді корабля, в якому знаходиться до 54 людини. Тура піднімає відважних мандрівників на висоту 18 метрів і похитує їх на повітряних хвилях. Атракціон, щоб досхочу висловити почуття разом з групою товаришів.

Параметри допуску: з 7 років, від 120 см росту.

атракціон Тура

Коник-Горбоконик - Сочі Парк

Карусель для самих маленьких - аналог іншого атракціону - «Каруселі казок», призначеного для тих, хто постарше. Коні, слони, лебеді рухаються по колу в мірній ритмі, доставляючи радість і малюкам, і приносячи відпочинок їх батькам.

Параметри допуску: з 2 років

Атракціон "Коник-Горбоконик"

Автодром - Сочі Парк

Можливість покататися на сучасних машинах, виконаних в п'яти швидкісних режимах. Азартний атракціон для дітей і батьків.

Параметри допуску: з 5 років, від 120 см росту.

атракціон Автодром

Чашки для чаю - Сочі Парк

Чашки, в які може поміститися невелика компанія, крутяться навколо осі, створюючи веселощі. Чашки пофарбовані в біло-блакитні кольори гжелі, а в середині розташовується чайник. Справжнє божевільне чаювання по-російськи.

data-matched-content-ui-type = "image_card_stacked"

Параметри допуску: з 4 років, від 107 см росту.

Параметри допуску: з 4 років, від 107 см росту

Атракціон Чашки

Колесо часу - Сочі Парк

Колесо огляду стоїть осібно - воно розташоване зовні основного парку атракціонів, біля готелю «Богатир». На нього потрібен окремий квиток, а дітей туди пускають тільки в супроводі батьків. При цьому колесо відкриває чудовий вид на весь Сочі парк.

При цьому колесо відкриває чудовий вид на весь Сочі парк

Атракціон Колеса огляду

Для самих маленьких Сочі парк пропонує «Дитячий куточок», де розташовані безпечні атракціони. Малюкам будуть цікаві вистави в ляльковому театрі: «Кіт у чоботях» і «Машенька і ведмідь».

Що крім атракціонів може запропонувати Сочі парк а Адлері?

Парк розваг в Сочі пропонує можливість відпочити на самий витончений смак і для різних вікових груп. Тут можна покататися на атракціонах, подивитися на шоу фонтанів або на вогняне шоу, сходити на мюзикл, навчитися танцювати, сфотографуватися з героєм з казки, сходити в аквапарк і дельфінарій, скуштувати смачної їжі в антуражних кафе ... І це ще не все!

У Сочі парку проходить до 18 шоу в день святкувань, виступають різні музичні групи. На майданчиках парку з дітьми спілкуються аніматори - казкові персонажі. Кожен день тут не схожий на попередній. А фото в Сочі парку на тлі замків і чарівних персонажів виходять по-справжньому казковими.

Сочі Парк

Сочі Парк виступає і як майданчик для свят і численних заходів. Якщо в Сочі відбувається фестиваль - його учасники неодмінно виступають в Сочі парку, привертаючи увагу гостей.

Раджу зупинитися хоча б на добу в готельному комплексі "Богатир". Забронюйте заздалегідь зі знижкою, так буде вигідніше! У готелі дають безкоштовні квитки в Сочі Парк

Герої парку - Мила і Потап

У Сочі парку є свої власні герої - ведмежата Міла і Потап. Ростові ляльки героїв можна зустріти на «вулицях» парку, а також подивитися на них під час їх шоу. З ними також можна сфотографуватися в спеціальній фотозоні. А ще можна купити з ними сувенір на пам'ять в сувенірному магазині.

А ще можна купити з ними сувенір на пам'ять в сувенірному магазині

Герої парку - Мила і Потап

Шоу фонтанів в Сочі Парку

У Сочі Парку можна відвідати шоу фонтанів - коли настає вечір, фонтани піднімаються і опускаються під музику, забарвлюючись в різні кольори. Елемент несподіванки шоу надають лазерні ефекти.

Мультимедійне водне шоу супроводжується казковою історією, кожен раз нової. Це видовище цікаво як для дорослих, так і для дітей.

шоу фонтанів

Вогняне шоу в Сочі Парку

Тих, кого більше приваблює вогонь, ніж вода, чекає захоплююче фаєр-шоу. Професіонали - приборкувачі вогню покажуть, на що вони здатні.

Професіонали - приборкувачі вогню покажуть, на що вони здатні

Фаєр-шоу

Магічне «Тесла» шоу в Сочі Парку

Юні і не тільки ентузіасти науки можуть відвідати шоу «Тесла» в краї науки і фантастики. «Це магія або наука?» - Ви не раз запитаєте, подивившись захоплюючі експерименти від ведучих шоу.

» - Ви не раз запитаєте, подивившись захоплюючі експерименти від ведучих шоу

Магічне «Тесла» шоу

Дельфінарій в Сочі парку

Дельфінарій в Сочі парку запрацював з 2015 року і тут же став популярним місцем. Він вважається найсучаснішим дельфінарієм в Росії.

Він вважається найсучаснішим дельфінарієм в Росії

Дельфінарій Сочі Парк

Глибокий і протяжний басейн знаходиться в будівлі, прикрашеному в стилі «гжель», а зал може вмістити трохи більше тисячі чоловік. Зоряні дельфіни і морські котики показують цікавий програму. Шоу дельфінів можна подивитися кілька разів на день - перш варто звіритися з розкладом.

Шоу дельфінів Сочі Парк

Кафе в Сочі парку - казкова смакота!

У Сочі парку є чимало цікавих кафе і ресторанів, де пропонується незвичайна їжа, і для вимогливих дорослих, і для вибагливих малюків.

Ресторан «Роллер»

Ресторан «Роллер»

Нещодавно в Сочі парку відкрився новий ресторан з дивовижною задумкою - замовлені страви приїжджають до вас на американських гірках.

Ресторан «Роллер»

Так що атмосфера атракціону буквально включена в меню. У ресторані приємна обстановка і різноманітне доросле та дитяче меню.

Сочі Парк

Ресторан «Чарівний сад»

Сімейний ресторан «Чарівний сад» схожий на казковий ліс. Тут пропонуються смачні страви російської, кавказької і кубанської кухні.

Тут пропонуються смачні страви російської, кавказької і кубанської кухні

Ресторан «Чарівний сад»

Є в парку і коктейль-бар, де можна насолодитися цілющими напоями під живу музику.

Де знаходиться Сочі Парк?

Парк знаходиться в Адлерському районі Сочі, на Олімпійському проспекті, 21.

У Сочі парк можна потрапити по-різному. Можна доїхати автобусом від залізничних станцій Сочі або Адлера до зупинки «Олімпійський парк», або ж від вулиці Леніна в Адлері. У парк вас доставить і швидкісний поїзд «Ластівка», який йде до станції «Імеретинський курорт». На машині сюди можна доїхати від центру Сочі, рухаючись по трасі М-24 до в'їзду в Олімпійський парк.

Від курорту «Рів'єра» переміщається екскурсійний автобус, який пропонує аудіогід на восьми мовах.

Від курорту «Рів'єра» переміщається екскурсійний автобус, який пропонує аудіогід на восьми мовах

Автобус Сочі Парк

Сочі Парк: ціни на розваги

Пропуском на територію Сочі парку діє єдиний вхідний квиток, який можна купити на вході в парк, онлайн на сайті і в спеціальних автоматах. Квиток дозволяє перебувати в парку цілий день, кататися без обмежень на атракціонах, відвідувати будь-які шоу, майданчики та подання мюзиклів, музею, театру води, а також по ньому можна потрапити в дельфінарій.

У парк можна поїхати і сім'єю, і одному, і групою - і навіть відзначити тут весілля, корпоратив і день народження. Як би там не було - ви не прогадаєте. Сочі парк захоплює настільки, що відгуки про нього самі хвалебні. Відвідувачі відзначають різноманітність і захопливість розваг для будь-якого віку.

Вартість квитка в Сочі Парк

Вартість квитка може змінюватися в залежності від сезону. Цього літа дорослий може потрапити в парк за ціну від 1980 до 2500 рублів, залежно від місяця і наявності знижок, дитина від 5 років - за 1600 рублів. Пільгові квитки передбачені для окремих категорій відвідувачів, наприклад, члени багатодітних сімей можуть пройти по тарифу в 1300 рублів, пред'явивши документи.

В тому числі, Сочі парк пропонує абонементи на тиждень і навіть на рік відвідування. Для дорослого тижневий квиток коштує 5000 рублів, для дитини - 4300 рублів.

Сочі парк безкоштовно або зі знижкою

Сочі парк надає і безкоштовні квитки: в день народження дітям від 5 до 12 років, малюкам до 5 років, дітям з особливостями розвитку до 18 років, а також відвідувачам від 70 років.

Також Сочі парк пропонує численні знижки: наприклад, в сезон є знижки на повторне відвідування парку, які можуть досягати -10%. Інформацію варто перевіряти на сайті.

Ну і як я писала вище, в парк можна пройти безкоштовно, якщо ви постоялець готелю "Богатир". Іноді буває вигідніше зупинитися на добу в готелі і отримати безкоштовний квиток, ніж купити квитки в парк на всю сім'ю.

Сочі парк режим роботи

Влітку парк розваг в Сочі працює з 10 ранку до 22 вечора, і сюди варто приїхати як мінімум на три дні, щоб обійти всі атракціони. Втім, ви можете постаратися встигнути розважитися по максимуму і за день. Режим роботи в інший час варто уточнювати за телефонами парку.

Режим роботи в інший час варто уточнювати за телефонами парку

Сочі Парк

Що крім атракціонів може запропонувати Сочі парк а Адлері?
«Це магія або наука?
Де знаходиться Сочі Парк?

Новости