Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Worms черв'ячки або чоловічки, з ким грати онлайн?

  1. Персонажі: ким грати?
  2. зброя безкоштовно
  3. онлайн карти
  4. Вормс - людина проти комп'ютера
  5. Зовсім як в worms

У 2015 році серії покрокових стрілялок Worms виповнюється двадцять років. Рівно стільки минуло з моменту офіційного виходу першої гри від Team 17. І нехай «Червячки» на комп'ютері були першовідкривачами жанру, лідерство за популярністю та кількістю випущених ігор до сих пір залишається за ними.

«Червячки»

Наша гра в неабиякою мірою є продовжувачем традицій відомого попередника, надаючи при цьому можливість не тільки зануритися в світ стратегії і тактики іграшки про війну, а й насолодитися мирними заняттями мініатюрних чоловічків.

Персонажі: ким грати?

Якщо управління ротою безхребетних чи не здається вам занадто привабливим, а розрізняти абсолютно однакових личинок досить важко, то жителі Меріланда - королівства, розташованого на літаючих островах, швидше за все, припадуть вам до смаку. Це справжні мініатюрні чоловічки, для яких можна підібрати унікальний стиль і образ.

Лавка віртуального світу ніби створена для модників. Частина аксесуарів надається, як і в останніх версіях worms, безкоштовно. Крім того, костюм персонажа можна посилити, щоб отримати захист від атак супротивника. І нехай в бою ви можете управляти тільки одним персонажем, а не четвіркою повзучих солдат, беріть на арену своїх друзів, щоб взяти участь в багатокористувацької PVP битві. Вона нітрохи не менш захоплива, ніж гра Вормс черв'ячки.

зброя безкоштовно

Величезний асортимент знарядь знищення завжди був відмітною рисою шутерів. Базука або динаміт, водомет або шокер, сокиру або навіть просто цегла - від вашого вибору залежить, як будуть розгортатися події на арені бою. У «Бумз!» Ви вибираєте свій арсенал безпосередньо перед поєдинком, але, підбираючи посилення і бонуси в ході бою, а також використовуючи навички персонажа, що підвищують силу удару, можете контролювати наноситься противнику шкоди. У класичних Вормс таких умінь не було, але в одній з останніх мобільних версій Вормс онлайн з'явилася схожа система бонусів до атаки. Базове зброю і все вміння і чоловічки, і черевички безкоштовно отримують в ході навчання.

онлайн карти

Якщо ви все ще пам'ятаєте заплутані лабіринти і острова Worms Armageddon, то різноманітні і просторі пейзажі, що відкриваються перед нашими гравцями, вас, напевно, здивують. Використовуйте міні-карту для визначення положення противника, а також шкалу сили удару для більш точного контролю балістики. А якщо противник все ж занадто сильний, то у вас завжди є шанс буквально закопати його під землю.

Вормс - людина проти комп'ютера

Черв'ячки онлайн - проект, орієнтований на битви з іншими гравцями. Але і там можна битися з комп'ютером. Якщо в Worms грати з вами міг штучний інтелект, представлений лише тими ж черв'ячками, то «Бумз!» Радує різноманітністю PVE місій. І для групи товаришів, які вирішили відпочити від нескінченного протистояння з представниками своєї раси, і для героя-одинака, самостійно вийшов у похід.

Якщо ви хочете випробувати себе в поєдинку з силами зла, для вас завжди відкрита Верф - місце, з якого ваш летючий корабель зможе відчалити на пошуки пригод в одне з сусідніх держав.

Зовсім як в worms

Управління в грі здійснюється вже звичними для тих, хто любить грати в worms онлайн, клавішами:

  • ↑ ↓ для установки кута удару;
  • ← → для переміщення по карті;
  • і пробіл - для визначення сили удару.

Для зручності на екрані ви бачите не тільки напрямок і силу вітру, а й шкалу потужності пострілу, а також міні-карту з зазначеним розташуванням персонажа противника.

Удачі в грі!

Удачі в грі

Персонажі: ким грати?
Персонажі: ким грати?

Новости