Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бойовики ІГІЛ підуть з Сирії в М'янму, вважають експери

  1. Орфографічна помилка в тексті:

28 січня 2018, 12:17 Переглядів: 28 січня 2018, 12:17 Переглядів:   Бойовики ІГІЛ

Бойовики ІГІЛ. Фото: AFP.

Що залишилися в Сирії бійці ІГІЛ в подальшому можуть перейти в інші країни, де є неврегульовані конфлікти, наприклад в М'янму. Про це в інтерв'ю сайту "Сегодня" розповів Раміс Юнус, політолог із США, експерт по країнах Близького Сходу.

"У ІГІЛ не так і багато сил. Справа в тому, що свого часу ІГІЛ захоплював території не надто великими силами. Просто ігіловци скористалися хаосом і ніхто їм там особливо і не пручався. У Башара Асада не було таких можливостей, так як він з працею утримував Дамаск, а Росія втрутилася в цей конфлікт пізно і втрутилася безпосередньо тоді, коли потрібно було відвернути увагу цивілізованого світу від російської агресії щодо України. і вже через сирійську проблему Кремль намагається впливати на США і Євросоюз, щоб вийти з-під санкцій, введені Заходом, після російської анексії Криму і розв'язаної Москвою війни на південному сході України. Де вони можуть далі проявитися? Не знаю, може бути, в М'янмі, де є неврегульований конфлікт ", -сказав він.

Читайте на сайті "Сегодня" інтерв'ю з Раміс Юнусом: У Путіна немає важелів, щоб довго протистояти США - американський політолог про ситуацію в Сирії і Україні.

Федеральне управління кримінальної поліції ФРН відзначило, що за останні роки близько тисячі чоловік, які приїхали до Німеччини, як біженці, виїжджали, щоб воювати за "Ісламська держава" та інші терористичні організації в Сирії і Іраку. І тепер бойовики ІГІЛ масово повертаються в Європу . Принаймні третина з них вже точно повернулася.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Де в світі знову спливе ІГІЛ: політолог із США дав прогноз". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Де вони можуть далі проявитися?

Новости