Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

LG випускає нові Bluetooth-колонки для активних користувачів

Компанія LG Electronics анонсує вихід нових Bluetooth-колонок (моделі PH1, PH2, PH3 і PH4), що поєднують ряд високотехнологічних функцій, інноваційний дизайн і висока якість відтворення аудіо як в приміщенні, так і зовні.

Користувачі, які при покупці пристроїв насамперед звертають увагу на надійність і компактність техніки, по достоїнству оцінять моделі PH2 і PH4 Користувачі, які при покупці пристроїв насамперед звертають увагу на надійність і компактність техніки, по достоїнству оцінять моделі PH2 і PH4. При вазі всього 167 грам портативна модель PH2 з водозахисним покриттям порадує користувачів, які ведуть активний спосіб життя. Універсальна колонка витримає будь-які випробування.

Вона призначена для енергійних людей, які проводять більшу частину вільного часу на природі. Потужна модель PH4 розрахована на користувачів, що віддають перевагу якісний звук за межами приміщень - в кемпінгу, під час барбекю біля басейну або в лісі.

Компактна і високопродуктивна колонка PH4 відкриває перед слухачами світ глибокого і об'ємного звучання і стане ідеальним рішенням для цінителів якісного звуку, які не згодні на компроміси.

PH2 і PH4 оснащені спеціальним ременем для приєднання колонок до різних поверхонь, що розширює можливості використання портативної акустики PH2 і PH4 оснащені спеціальним ременем для приєднання колонок до різних поверхонь, що розширює можливості використання портативної акустики. Дощ і бризки більше не проблема - нові пристрої відрізняються підвищеним ступенем водостійкості.

Обидві колонки звучать яскраво і чисто в будь-якій обстановці за рахунок функції посилення басів і об'ємного звучання на 360 градусів. Обидві моделі відтворюють кристально чистий звук при будь-яких настройках. Подвійні пасивні випромінювачі, якими оснащена колонка PH4, підвищують якість звучання і рівень басів - це виняткова особливість малогабаритного пристрою в даному сегменті ринку.

Світлодіодні індикатори та акумулятори з тривалим терміном служби (для моделі PH2 - 6 годин, для PH4 - 10 годин) підвищують функціональність пристроїв.

Особливу увагу розробники приділили дизайну колонок, завдяки чому вони стануть елегантним доповненням будь-якого інтер'єру Особливу увагу розробники приділили дизайну колонок, завдяки чому вони стануть елегантним доповненням будь-якого інтер'єру. Підсвічування PH3 відразу привертає увагу і задає настрій будь-якому приміщенню - від спальні будинку до альтанки в саду.

Колонка PH3 в формі свічки доступна в трьох кольорах і оснащена п'ятьма різними режимами освітлення. Поєднання преміального звуку і підтримка світломузики нікого не залишать байдужим.

Потужність акумулятора колонок значно вище в порівнянні з представленими на ринку моделями і дає користувачам можливість насолоджуватися улюбленою музикою протягом 10 годин.

Всі три колонки оснащені додатковими виходами для підключення до пристроїв, що не підтримують Bluetooth, таким як MP3- і CD-програвачі Всі три колонки оснащені додатковими виходами для підключення до пристроїв, що не підтримують Bluetooth, таким як MP3- і CD-програвачі. А функція Multi Point дозволяє одночасно приєднуватися відразу до двох пристроїв з Bluetooth-модулем.

Модель PH1 може безперервно працювати від акумулятора 5 годин, а вбудована декоративне підсвічування прикрасить будь-яке приміщення Модель PH1 може безперервно працювати від акумулятора 5 годин, а вбудована декоративне підсвічування прикрасить будь-яке приміщення.

PH1 можна розмістити біля ліжка і використовувати як нічник. А портативність, легка вага, підтримка Bluetooth і мікрофон з гучномовцем роблять колонку цікавою новинкою на ринку портативних пристроїв.

«При створенні нових продуктів LG ретельно вивчає реальні потреби клієнтів, - сказав Брайан Квон, генеральний директор компанії LG Home Entertainment. - Лінійка бездротових колонок настільки широка, що кожен покупець зможе вибрати пристрій з преміальним звуком, максимально відповідає його вимогам і перевагам ».

Під час проведення IFA 2016 відвідувачі виставкового центру Мессе Берлін можуть першими познайомитися з новими продуктами компанії біля стенду LG в залі № 18.

Новости