Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Чи шкідлива блютуз (Bluetooth) гарнітура - користь і шкода

Бездротова гарнітура, заснована на Bluetooth технології, ще тільки набирає обертів в старанах колишнього СНД. Але вже зараз на вулицях досить часто зустрічаються люди, які розмовляють, як би самі з собою, єдине, що говорить про їх здоровому глузді - маленький пристрій на вусі - handsfree гарнітура. Бездротова гарнітура, заснована на Bluetooth технології, ще тільки набирає обертів в старанах колишнього СНД

Чи шкідливо використовувати блютуз гарнітуру?

У країнах Європи таке видовище стало давно звичним. Ось тільки турбує питання: а чи не шкідлива блютуз гарнітура для здоров'я?

Основним фактором «за» бездротову гарнітуру було і залишається зручність її використання. А як же випромінювання, запитаєте Ви? Давайте подумаємо: радіус дії блютуз гарнітури - до 10 метрів. Всього лише 10 метрів, в порівнянні з кілометрами покриття сигналу телевізійних або мобільних вишок. Зіставте силу випромінювання: промені блютуз гарнітури, в порівнянні з рештою випромінюванням телекомунікацій - суща дрібниця і не приносять шкоди здоров'ю людини. Так чи варто надавати йому значення, якщо плюсів у використання бездротових технологій значно більше ніж мінусів?


Дивіться також:



Чи шкідливо використовувати блютуз гарнітуру?
Ось тільки турбує питання: а чи не шкідлива блютуз гарнітура для здоров'я?
А як же випромінювання, запитаєте Ви?
Так чи варто надавати йому значення, якщо плюсів у використання бездротових технологій значно більше ніж мінусів?

Новости