Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

У Швеції відкриють Музей "огидною" їжі

Помилуватися на найогидніші страви світу можна в шведському Мальме. За повідомленнями ЗМІ, відкриття музею відбудеться 31 жовтня, напередодні популярного свята нечисті Хеллоуїн. Помилуватися на найогидніші страви світу можна в шведському Мальме

Як заявляє автор незвичайного музею Семюель Вест, тут будуть демонструватися найдивніші страви з усього світу: від протухлого м'яса акули, яке подається в Ісландії в якості делікатесу, до південно-азіатського дурнопахнущей фрукта дуріана, який в Сінгапурі забороняється провозити в громадському транспорті.

Правда. Ру писала про найжахливіших делікатеси світу, тепер їх можна побачити на власні очі.

Зрозуміло, не обійшлося і без традиційного національного блюда Швеції - Сюрстремінг - консервованої квашеної оселедця. Різке сморід цього шведського делікатесу можна переносити тільки на відкритому повітрі.

Серед "експонатів" очікуються також зажарена морська свинка з Перу, популярний на Сардинії сир з личинками і геніталії бика, столітнє яйце - популярний делікатес китайської кухні.

Зберігатися ці ароматні чудеса будуть в медичних колбах, а половину з них передбачається кожен день міняти. Як вважає Вест, це буде саме витратне.

Директор музею упевнений в затребуваності своєї ідеї: "На що цікавіше дивитися: на пластикову репліку їжі або на справжню їжу прямо перед тобою? Набагато цікавіша бачити справжній дуріан з Таїланду".

За даними ЗМІ експозиція працюватиме всього три місяці, до кінця січня 2019 року. Вартість вхідного квитка складе 185 шведських крон (близько 20 доларів США), вхід для дітей буде безкоштовним.

Творець музею також є засновником відкритого в Швеції, Канаді та США Музею найбільш провальних винаходів.

Читайте також:

Смертельні делікатеси. Тільки для справжніх гурманів!

Директор музею упевнений в затребуваності своєї ідеї: "На що цікавіше дивитися: на пластикову репліку їжі або на справжню їжу прямо перед тобою?

Новости