Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Страви з м'яса | Рецепт з фото

Напевно, це остання страва, яке я могла б приготувати з власної волі
Напевно, це остання страва, яке я могла б приготувати з власної волі. І якби мені півроку тому сказали, що я це буду їсти, познайомилися б з моїм гучним сміхом. Але спробувати довелося під впливом жорсткого шантажу автора цього рецепта, вже знайомого читачам по плову на вугіллі , реберцям на грилі і картоплі в фользі . Зустрічаємо - карпаччо з яловичини від Олексія! Текст і фото - автора. Про "беремо мужика" мені особливо подобається. =)))))) А я просто це розмістила.

Читати далі…

Нескучний сад, раунд «зеро», чорний ящик, Федір Двінятін
Нескучний сад, раунд «зеро», чорний ящик, Федір Двінятін. Знайоме? Значить, ви також серед шанувальників гри «Що? Де? Коли? ». Улюблена передача з дитячих років. Хто б міг подумати, що мені пощастить побувати на місці знавців? «60 секунд» - аналог ЩДК, проходить в різних містах. Пару місяців назад прийшла і до нашого міста. Сьогодні відбулася моя третя гра. Що я можу сказати? Якийсь сонм емоцій) Повітря наповнене іскрами інтелектуальних потуг, а радість приносять не тільки правильні відповіді, але і просто цікаві питання. Велике спасибі тим, хто привніс цю гру в народ. Інтелект стає трендом. Ура!

І сьогодні незвичний для мене, м'ясної, рецепт. Курячі крильця в соєвому соусі, запечені в духовці і на грилі. Гострі, хрусткі. Рецепт від Льоші, того самого, автора узбецького плову на багатті . Останній побив усі рекорди популярності на моєму блозі. Впевнена, це блюдо також завоює серця читачів. Прошу.

Читати далі…

Життєвий цикл людини ділиться на 3 етапи: 1) саджу картоплю 2) не саджу картоплю 3) саджу картоплю
Життєвий цикл людини ділиться на 3 етапи: 1) саджу картоплю 2) не саджу картоплю 3) саджу картоплю. Жарт, звичайно, але цілком актуальна.

Так ось, зовсім скоро пріідёт наш довгоочікуваний травень, і всі ми вирушимо ближче до природи. Хтось копати землю під картоплю, хтось робити вигляд, що копає. Хтось першими квіточками милуватися. Але зближує всіх одне - шашлик. З свинини і курки, сьомги і баклажанів, печериць і навіть кабачків. У хід йде все. Є щось особливе в приготовленої первісним способом, на багатті, їжі. А з обвугленою картоплею з багаття не зрівняється жоден пафосний жюльєн.

І для вас сьогодні варіативний рецепт шашлику - запечені свинячі реберця в маринаді з імбиру, меду, хересу і соєвого соусу. Черговий м'ясної шедевр від Олексія. Того самого -автора плову на вугіллі і картоплі з курдюком. Приймайте. І для вас сьогодні варіативний рецепт шашлику - запечені свинячі реберця в маринаді з імбиру, меду, хересу і соєвого соусу (Запечені в духовці, тому що взимку. На вугіллі буде в 4 рази краще!)

Читати далі…

Читати далі…

Цей рецепт прийшов від мого брата Гоші, досвідченого і захопленого кухаря. Він же колись навчив мене робити десерт тірамісу . Останнім часом «33 рецепта» не балує читачів м'ясними стравами. Пробую виправлятися.
На жаль, фотографія до цього рецепту тільки фінальна. Але, сподіваюся, естетика подачі компенсує відсутність покрокових фотографій процесу. Приймайте - закуска з шинки пармської, моцарели і в'ялених томатів від Гоші.

Читати далі…

Оновлюю фотографії курячих оладок або, як їх ще можна назвати, курячих рубаних котлет. Рубаних - тому як куряче м'ясо подрібнюється не в м'ясорубці, а ріжеться на дрібні шматочки, робиться.

Чергове блюдо для тих, хто як і я вважає за краще куряче м'ясо в усіх його найсмачніших проявах. Чергове блюдо для тих, хто як і я вважає за краще куряче м'ясо в усіх його найсмачніших проявах Курячі оладки робляться виключно швидко, і виходять соковитими і смачними. Складуть гідну конкуренцію курячим зрази .

Читати далі…

З приходом травня відновити пора улюблених усіма шашликів. Баранина, курка, сьомга, печериці, овочі - апетитний шашлик (з кримського татарського перекладається як «щось на рожні») вийде з будь-якої сировини. І сьогодні в моєму блозі унікальний гостьовий рецепт шашлику з картоплі, або картопля з курдюком, запечений на вугіллі. Автор - той самий Олексій, рецепт плову на вугіллі якого підкорив серця багатьох читачок «33 рецепта». Впевнена, і це блюдо по достоїнству оцінять всі читачі. Публікується з коментарями автора. З приходом травня відновити пора улюблених усіма шашликів

Читати далі…

Читати далі…

Складно уявити, але все якісь 20 років тому асортимент продуктів в нашій країні був надзвичайно мізерним. І кожен намагався як міг, щоб з найпростіших продуктів приготувати що-небудь особливе. Я вже публікувала кілька подібних рецептів. А вчора мій хороший друг Максим відкрив мені ще одне таке блюдо - це фаршировані м'ясом бублика. Складно уявити, але все якісь 20 років тому асортимент продуктів в нашій країні був надзвичайно мізерним Сьогодні я і сама спробувала їх приготувати, і не розчарувалася. Рекомендую - оригінально, просто і смачно.

Читати далі…

У дитинстві з усіх диснеївських мультфільмів мені завжди більшого всього подобалися «Качині історії»
У дитинстві з усіх диснеївських мультфільмів мені завжди більшого всього подобалися «Качині історії». Так ось там брати Вілі, Біллі і Дилли мліли від бутербродів з арахісовим маслом. І з тих пір я завжди мріяла його спробувати. Що і сталося кілька днів тому. Смак - приголомшливий - горіховий, солодкий і солоний одночасно. Думаю, я і сама скоро його зроблю. А сьогодні не менше смачний рецепт курки з тим самим арахісовим маслом.

Читати далі…

У мене така несподівана радість, що просто не можу не написати - сьогодні в одній популярній групі vkontakte виклали мій   рецепт листкового пирога з сиром   з фотографіями
У мене така несподівана радість, що просто не можу не написати - сьогодні в одній популярній групі vkontakte виклали мій рецепт листкового пирога з сиром з фотографіями. І на момент написання цього тексту, той запис отримала більше 3000 сердечок. Це дуууже приємно. Це надихає і обіцяє. Готую, фотографую і пишу далі - свинина, запечена в гірчиці. Дуже хороший рецепт - смачно і возитися недовго.

Читати далі…

Ось про що хочу сказати
Ось про що хочу сказати. Наболіло. У нашій країні не вистачає розмінних грошей. Є 10 рублів, 50, 100, 500, 1000. Причому найпопулярніші - це 1000-карбованцеві купюри. А дрібні покупки доводиться робити кожен день. А тим, хто їздить на громадському транспорті? А я ось ще дитині кожен день видаю на проїзд туди назад, а потім ще на туди (щоб на танці з'їздити). І собі потрібно залишити. Ось розміняти з ранку 100 рублів, а ввечері їх уже немає. Доводиться знову міняти. А продавці, кондуктори та ін. Лаються. І їх можна зрозуміти. Ну невже не можна випустити купюри по 20 рублів, наприклад, і по 200. Як в інших країнах. Або поставити розмінні автомати. Начебто були такі в Радянському Союзі. Ну неможливо ж. Хр. Гаразд, досить негативу, переходимо до м'яса: сьогодні у нас м'яка, соковита і пікантна свинина під ананасами і сиром.

Читати далі…

Знайоме?
Значить, ви також серед шанувальників гри «Що?
Де?
Коли?
Хто б міг подумати, що мені пощастить побувати на місці знавців?
Що я можу сказати?
А тим, хто їздить на громадському транспорті?

Новости