Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що готувати на новий рік | Кулінарні рецепти готуємо вдома!

Господиня наступного, 2013 року - Чорна Змія, мудра, норовлива, загадкова і невловима. Чим же порадувати сім'ю і друзів на новорічному застіллі, щоб не образити символ року? Що готувати на новий рік на новорічний, святковий стіл? Господиня наступного, 2013 року - Чорна Змія, мудра, норовлива, загадкова і невловима

culinar.su Ну, ось і новорічний стіл 2013 року в рік змії на новий рік

Перш за все, Змія - це хижак, тому доречні і актуальні будуть будь-які варіації з м'ясом, птицею і рибою. Крім того, серед фаворитів зміїного раціону - кролик або заєць (існує маса рецептів, а запечений в сметані кролик може претендувати на роль головної страви), жаби (якщо є можливість їх дістати - перетворите святкова вечеря в вишукану французьку трапезу) і яйця (невід'ємний елемент багатьох салатів і закусок). Таким чином, особливих проблем зі складанням меню виникнути не повинно, використовуйте завжди затребувані продукти, і сміливо експериментуйте з поєднаннями.

Не соромтеся використовувати достатню кількість прянощів і спецій, постарайтеся додати до святкового столу одно-два делікатесних страви.

Змія - любителька вишуканості і розкоші, так що над оформленням страв і самого столу доведеться задуматися. Багато салати і десерти можна викласти на тарілки у формі змії, а за допомогою фантазії надати своїй змії потрібний характер. Прикрасьте салат огірком або оливками, викладаючи їх лусочками, сміливо декорують страви кукурудзою, ікрою, креветками, яйцями і зеленню. Змія в багатьох східних легендах трактується як хранитель скарбів. Порадуйте символ прийдешнього року - подайте основне блюдо на срібній таці, підготуйте срібні прилади - і Змія проявить до Вас свою прихильність.

Вибираючи святкові напої, не забувайте про те, що Змія володіє вимогливим смаком, тому пиво та інші подібні напої залиште для іншого вечірки. При цьому Змія не терпить надмірностей, так що з квітчастими коктейлями теж є сенс почекати. Завжди актуальними залишаються шампанське, вина, коньяки, елітні напої. З безалкогольних напоїв добре підійдуть до трапези вода і екзотичні соки.

для сервірування столу якнайкраще підійдуть свічки. Крім того, не забувайте про воду, яка є головне стихією 2013 року. На столі має бути достатня кількість питної води, також Ви можете використовувати аксесуари, які асоціюються з водою - глечики, вази і багато іншого. Відмінно прикрасять стіл і прилади різні варіації використання фольги або іншого блискучого матеріалу - стрічки, банти та інше.

Не бійтеся проявити свої кулінарні таланти і фантазію - і господиня 2016 року принесе Вам удачу, а свято залишиться незабутнім. Дорогих гостей на святі можна привітати аудіо поздоровленням на його мобільний телефон.

Читати також фото рецепти:

Чим же порадувати сім'ю і друзів на новорічному застіллі, щоб не образити символ року?
Що готувати на новий рік на новорічний, святковий стіл?

Новости