Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

М'ясо з бананами і ківі під сирною скоринкою (в духовці)

  1. Як приготувати свинину чи яловичину з бананами і ківі
  2. Особливості приготування і смак
  3. Накривати чи м'ясо зверху фольгою
  4. Очищати ківі від шкірки чи ні
  5. Про салаті з м'яса і ківі
  6. З яким ганіром подавати м'ясо під фруктами
  7. Інші рецепти м'яса, запеченого в духовці, яке буде дуже смачним, незвичним і ефектним стравою на святковому...

М'ясо з бананами і ківі під сирною скоринкою (в духовці) М'ясо з бананами і ківі під сирною скоринкою (в духовці)   Свинина під фруктовим ковдрою   Дуже смачне, святкове м'ясне блюдо, запечене в духовці з фруктами і сиром

Свинина під фруктовим ковдрою

Дуже смачне, святкове м'ясне блюдо, запечене в духовці з фруктами і сиром. Ківі подкисляет і маринує м'ясо, надаючи йому ще більшу соковитість і м'якість, а розплавився від спека банан перетворюється в кремову масу.

Вся ця фруктова шуба вкриває м'ясо ніжним і соковитим шаром, який скріплює сир, застигає рум'яною скоринкою на запеченому м'ясі з фруктами. Солоність сиру і кислуватий смак ківі не дає м'ясу стати солодким, а бананова кремовий надає страві з запеченої яловичини або свинини особливу пікантність.

З чого приготувати: на 1 деко

М'ясо (яловичина або свинина) - 1,5 кг;
Ківі - 6 шт .;
Банани - 5-6 шт .;
Сир - 150-200 г;
сіль;
Масло вершкове - 20 г;

Як приготувати свинину чи яловичину з бананами і ківі

  • М'ясо нарізати на порційні шматки (0,8-1 см). Яловичину можна відбити (накривши харчовою плівкою, щоб не летіли бризки), свинину відбивати не обов'язково, свинина і так досить ніжна, але якщо сумніваєтеся в її м'якості, відбийте і свинину.

  • Ківі і банани очистити від шкірки і нарізати тонкими кружечками;

  • Вистелити деко фольгою і змастити її маслом. Викласти на фольгу шматочки м'яса, посолити, на м'ясо викласти кружечки ківі, зверху - банани. Все густо посипати тертим на крупній тертці сиром.

  • Запікати при температурі 200-220 С близько 1 години до готовності. Готовність м'яса під фруктово-сирним ковдрою слід перевірити при появі дуже смачних запахів, якщо при цьому сирна скоринка підрум'янилася - м'ясо готове.

  • Подавати м'ясо, запечене з бананом і ківі можна і гарячим, і холодним. Воно - дуже смачне в будь-якому вигляді.

Готова свининка, запечена в духовці з фруктами

Особливості приготування і смак

Яке м'ясо краще запекти з ківі і бананами

Якщо ви любите більш пісне, маложирное м'ясо або не вживати свинину, значить, готуємо яловичину.
Під сирно-фруктовою шубою буде хороша і яловичина, і свинина.

Під сирно-фруктовою шубою буде хороша і яловичина, і свинина

Смачна свинина з бананом і ківі

Накривати чи м'ясо зверху фольгою

Можна залишити деко з м'ясом відкритим, від підсушування його зберігає густий фруктовий шар і сирна скоринка. А можна затягнути фольгою і хвилин за 20 до готовності відкрити, щоб сир підрум'яниться і гарненько схопився. Так м'ясо вийде більш вологим і делікатним. Вибір за вами. Смачно буде в обох випадках.

Очищати ківі від шкірки чи ні

На мій погляд, пухнаста шкурка ківі завжди додає блюдам терпкості і чогось невимовно приємного. Однак, її краще залишати при приготуванні салатів з ківі, які готуються без термічної обробки, а при запіканні м'яса все фрукти подплавляет і з'єднуються в більш-менш однорідний шар, і шкурка ківі може тут порушити це фрутово-сирне єдність. Краще очистити ківі.

Краще очистити ківі

Ківі можна нарізати ще тонше

Про салаті з м'яса і ківі

Раз вже мова зайшла про салатах з ківі, їх додають для підкислення страви, надання йому додаткової соковитості і свіжих нот. Найпростіший салат з м'ясом і ківі - Фруктовий сад, в який нарізаються шматочками (кубиками) 1 ківі, варена яловичина - 300 г і червоний ріпчаста цибуля - 1 головка. Все це змішується і заправляється майонезом. Виходить оригінальний м'ясний салат з досить легким і соковитим смаком.

Червоний цибулю завжди смачніший в салатах, що не піддаються тепловій обратотке, він більш хрусткий, пікантний і красивий, ніж звичайний білий ріпчаста цибуля.

Назва страви обумовлено не тільки свіжістю і новизною смаку салату, але і його кольором і фарбами - коричневе м'ясо, фіолетово-червона цибуля і зелений ківі під білою серпанком майонезу нагадують квітучий весняний сад.

З яким ганіром подавати м'ясо під фруктами

М'ясо з ківі і бананами, запечене на нашу рецептом, дуже добре з картопляним пюре або вареної цілої картоплею. Однак, його можна подавати і з рисом, і з макаронами, і навіть з гречаною кашею. Буде дуже смачно.

Буде дуже смачно

З'їси мене!

Яловичина або свинина, запечена з кисло-солодкими фруктами і сиром - дуже смачна і проста їжа, що володіє цінною властивістю - новизною смаку. Якого завжди не вистачає в нашому повсякденному житті.

Спробуйте приготувати смачне м'ясо з банами і ківі, отримаєте нові враження і задоволення!

Приємного вам апетиту!

Приємного вам апетиту і новизни відчуттів!

Інші рецепти м'яса, запеченого в духовці, яке буде дуже смачним, незвичним і ефектним стравою на святковому столі:

Свинина, запечена під ананасами і сиром - дуже соковите, яскраве, смачне блюдо зі свинини! Подивіться фото, вам напевно захочеться відчути його смак!

Свинина з яблуками і імбиром - пікатная, ніжна свинина з пряним ароматом і легкою, соковитою кислинкою.

М'ясо по французьки: рецепт свинини з помідорами, цибулею і сиром і рецепт свинини з грибами та цибулею . Гарні обидва рецепта. М'ясо запікається просто, смак чудовий і в гарячому і в холодному вигляді!

Ростбіф - класичний англійський рецепт запеченої яловичини - готується великим шматком з гірчицею, дуже смачне і ефектне м'ясо!

Пряна, пікатная свинина з гірчицею і корицею - дуже смачна і несподівана!

Новости