Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Картопляні котлети з грибами -пошаговий рецепт з фото

  1. опис урізноманітнити ваше пісне меню , Під час посту, допоможе прості, але дуже смачні картопляні...
  2. Як приготувати:

опис

опис

урізноманітнити ваше пісне меню , Під час посту, допоможе прості, але дуже смачні картопляні котлети з грибами. Привіт, шановні читачі і гості, сайту Смачні Рецепти!

Складові:

Необхідні продукти:

  • картопля - 8 бульб,
  • одна цибулина,
  • борошно - 2 ст. ложки,
  • раст. масло для смаження,
  • гриби будь-- 300 гр.,
  • сіль, чорний мелений перець - на смак.

Як приготувати:

1. Цибулю почистити, помити і дрібно нарізати.

Гриби - печериці, теж помити або просто протерти вологою ганчіркою і так само подрібнити.

2. У великій сковороді розігріти раст. масло і обсмажити спершу подрібнену цибулю. Потім, коли цибуля підрум'яниться злегка додати гриби і смажити все разом до тих пір, поки вся рідина в сковороді не випарується.

3. Поки цибуля з грибами доходить до потрібної кондиції, потрібно почистити і помити картоплю. Розрізати кожен бульба на 4 частини, залити холодною водою і варити в підсоленій воді, до готовності. Як тільки картопля зваритися, перетворити її в пюре , При цьому всю рідину, в якій варилася картопля злити. У товчений картопля приєднати смажену цибулю з грибами. Посолити і поперчити за смаком. Зверху всипати ще борошно і ретельно перемішати, до однорідної маси. 4. З отриманої маси сформувати котлетки мокрими руками. Потім кожну картопляну котлету обваляти в борошні або панірувальних сухарях і обсмажити в сковороді на розпеченому раст. маслі. Зарум'янити картопляні котлети з грибами по обидва боки. Ось ще один рецепт пісних котлет з грибами приєднався до пісних страв. А можна приготувати цю страву німого інакше. Гриби подрібнити якомога дрібно і точно так же прожарити. Кришкою сковороду не накривати і не солити, інакше з'явиться багато води в грибах. 3 У картопляне пюре додати 2 ст. ложки борошна і ретельно перемішати. Сформувати коржі і викласти їх на стіл. В серединку кожної коржі викласти грибну начинку і зверху посолити. З'єднуємо акуратно краю, формуючи таким чином котлету з начинкою. Обваляти обережно котлети в панірувальних сухарях і смажимо на сковороді з двох сторін, до рум'яної скоринки. Ось, що виходить в кінці. м'які, соковиті котлети з картоплі з грибною начинкою. Смачного!

Новости