Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як до 23 лютого приготувати м'ясну страву для коханого чоловіка

До настання дня справжніх чоловіків, який щорічно відзначається 23 лютого, люблячі дівчата і жінки починають готуватися заздалегідь: продумують меню для святкового столу, купують подарунки, підбирають плаття, зачіску, макіяж, придумують оригінальне привітання

До настання дня справжніх чоловіків, який щорічно відзначається 23 лютого, люблячі дівчата і жінки починають готуватися заздалегідь: продумують меню для святкового столу, купують подарунки, підбирають плаття, зачіску, макіяж, придумують оригінальне привітання.

При виборі відповідних нагоди страв кожна жінка враховує смаки свого чоловіка. Безумовно, в даному випадку основним інгредієнтом є м'ясо.

Щоб порадувати винуватця торжества, недостатньо просто купити якісний продукт. М'ясо необхідно правильно приготувати, не тільки зберігши всі корисні речовини, але і надавши блюду вишуканий смак і приголомшливий аромат. Створити кулінарні шедеври господаркам допоможе побутова техніка преміум-класу - універсальний гриль BORK G800.

Високотехнологічний пристрій вдало поєднує функціональність, практичність і економічність. Його конструкція дозволяє застосовувати обладнання двома способами:

  • у відкритому вигляді для приготування барбекю;
  • в закритому вигляді як контактний гриль.

Залежно від обсягів готується продукту верхню робочу поверхню можна регулювати по висоті, що дає можливість успішно використовувати гриль для запікання великих шматків м'яса. Нижня робоча поверхня має два положення регулювання:

  • нижнє - дозволяє максимально витопити жир;
  • верхнє - забезпечує можливість готувати страви, які можуть зісковзнути (яєчня).

Крім м'яса в грилі можна готувати великий перелік продуктів з максимальним збереженням їх смакових і ароматичних якостей. Універсальний гриль BORK G800 вигідно придбати пропонує мережу бутиків від виробника.

На підготовку техніки до роботи йде в буквальному сенсі слова кілька хвилин. Досить встановити бажане положення робочих поверхонь, температуру і при необхідності вказати час за допомогою таймера. Після цього на нижню решітку викладають продукти згідно з рецептом. Через деякий час господиня отримає смачне натуральне блюдо, приготоване за всіма правилами кулінарного мистецтва. Таким чином, вона з легкістю зможе порадувати і привітати свого коханого чоловіка, смачно і ситно нагодувавши його. Хоча, звичайно ж, для того щоб насолодитися подібної трапезою, необов'язково чекати 23 лютого. Чоловікові буде приємно оцінювати ваші кулінарні здібності і в будь-який інший день.

Фото: https://www.bork.ru/

* BORK - Борк

Новости