Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Коста Брава

Питання по місцю: Сади святий Клотільдиподскажіте вхід в Сади святий Клотільда ​​платний?

Питання по місцю: Сади святий Клотільдиподскажіте вхід в Сади святий Клотільда ​​платний

Рада для тих, хто подорожуючи по Каталонії, зупинився в Барселоні, але хотів би подивитися Жірону. Два міста оброблять трохи більше 100 кілометрів. Дістатися можна на автобусі, на таксі, трансфером або на поїзді. В цьому раді мова піде про потяг.
Існують 3 типи поїздів: Regional, Media Distancia і Avant.
Regional - найекономічніший варіант (квиток коштує 8,40 євро), а й найдовший (1 година і 40 хвилин);
Media Distancia - більш сучасні поїзди і тривалість поїздки - 1 година 20 хвилин (квиток коштує 11,25 євро);
Avant (AVE) - високошвидкісний потяг, який за півгодини домчить вас до Жирони (квиток коштує 16,20 євро).
!!! Діти старше 4 років платять за квиток в повному обсязі.
Якщо ви їсте групою (сім'єю або з друзями), то можете скористатися проїзними квитками на 10 поїздок. Важливим є те, що таке проїзні можуть бути використані декількома пасажирами одночасно.
Проїзні квитки існують на поїзди Regional і Media Distancia (на Avant проїзного на мультіпассажіров не існує).
Regional (Bono 10) варто 61.45 євро (10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку);
Media Distancia (Bono 10 Express) коштує 68,35 євро (теж 10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку).

45 євро (10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку);   Media Distancia (Bono 10 Express) коштує 68,35 євро (теж 10 поїздок або 10 осіб на одну поїздку)

Питання по місцю: Аеропорт Жирона - Коста-Брава GROДрузья! Помогите плиз! Хто їздив по туру з шатл-трансфером? За відгуками до ТО картина плачевна ... Те забули когось взяти, то розвозка дико довга .. Плюс, точніше мінус, очікування декількох рейсів. Син узяв тур на Коста-Брава через Жірону. А зараз багато

А зараз багато

Добридень! Їдемо сім'єю (2 дор + 2 дітей) в Льорет-де-Мар, підкажіть, будь ласка, як швидко і дешево дістатися від аеропорту Барселони? Вивчив різні варіанти: таксі 130-170 євро (приберіть), трансфер 200 євро, напрокат авто ок 8000 руб, тому що в один кінець, поїзд приблизно 10 євро / чол, але з пересадкою + від

Вивчив різні варіанти: таксі 130-170 євро (приберіть), трансфер 200 євро, напрокат авто ок 8000 руб, тому що  в один кінець, поїзд приблизно 10 євро / чол, але з пересадкою + від

Хочу поїхати до Іспанії на початку лютого, в Коста-Брава, саме туди пропонують дешеві тури, окремо купувати квитки і їхати своїм ходом дорожче.
Хто був в Іспанії в лютому, підкажіть пжлста варто їхати? чим можна зайнятися? хотілося б активний відпочинок

хотілося б активний відпочинок

Питання по місцю: Вулиця Mediterrani в БланесеДоброго дня.
Потрібно Ваша допомога. Ми з подругою самостійно їдемо в Бланес, де і будемо проживати. Плануємо відвідати Барселону мінімум п'ять разів. Крім цього ще звичайно ж Театр Музей Дали в Фігеросе. Виникло питання по квитках. Які з них найбільш вигідно

Які з них найбільш вигідно

Добрий день, ми їдемо в Коста-Бланка в вересні 2017. Ніяк не знайду автобус з Жирони центр в Палс в воскресенье.Помогіте, хто може! Сайт знайшла, а розібратися в ньому не можу. Ната

Ната

Як дістатися самостійно з Калелла в Порт-Авентура? І чи є сенс у фінансовому плані? Треба робити пересадку в Барсі? І скільки часу в парку буде, якщо виїхати в 8-30, а повернутися до 20-30?

І скільки часу в парку буде, якщо виїхати в 8-30, а повернутися до 20-30

Питання по місцю: Винний магазин «Вин Палац» в Ллорет де МАРБАХ в Ллорет-де-Мар в серпні-вересні 2016 року. Коли їхали з екскурсії, нас завели в Wine Palace, який знаходиться приблизно в 2-х км від центру Ллорет-де-Мар. Купили там 3 дволітрових пластикових пляшки оливкової олії по 13,95 євро пляшка (якщо

Купили там 3 дволітрових пластикових пляшки оливкової олії по 13,95 євро пляшка (якщо

Приїжджаємо 13.10 - читала, тчто в цей день тижня ввечері можна потрапити на лицарський турнір. Ми будемо лише тиждень. Дуже б хотілося побувати. Через кого можна організувати екскурсію?

Через кого можна організувати екскурсію

Доброго дня!
Підкажіть будь ласка, як можна дістатися до Тосса з аеропорту Барселони, громадським транспортом, наприклад прямим автобуосом. Будемо з дитиною, тому хотілося б без пересадок. Якщо такі автобуси ходять до Тосси з аеропорту, то де на них сісти в аеропорту? Де вони розташовані?

Де вони розташовані

Друзі, хто приїхала або знаходиться в Іспанії. Розкажіть, як обстановка з погодою? Невже така пекельна спека до 45 градусів? Підкажіть як ви рятувалися, якщо в номері немає кондиціонера?

Підкажіть як ви рятувалися, якщо в номері немає кондиціонера

Добридень! Взяли путівку в Іспанію на двох, район Коста Брава, Ллорет-де-Мар на 14 днів. Підкажіть куди в першу чергу з'їздити і що подивитися, які екскурсії вибрати. І за якою ціною вони, а так само ціни на проїзд.

І за якою ціною вони, а так само ціни на проїзд

Монтнегре Корредор
Підкажіть, будь ласка як дістатися з готелю merce в Пінеда-де-Мар до заповідника Монтнегре Корредор? І як краще організувати свою подорож до заповідника, підкажіть може хто-небудь там був?

І як краще організувати свою подорож до заповідника, підкажіть може хто-небудь там був

Цікавить інформація про містечко Пінеда де Мар-хто був? Що цікавого, чи є розваги для молодих дівчат студенток, продуктові магазини, і взагалі де можна погуляти ввечері. Дуже нудно? Наш готель merce може хто був, розкажіть будь ласка чи сподобалося? Які екскурсії краще замовити? всім

всім

Добридень! Шаміль, а можете підказати - як самим на громадському транспорті можна до братися з Льорет-де-Мар до Барселони і до Жирони ??? Буду Вам дуже вдячна за відповідь. Юлія

Юлія

Підкажіть будь ласка як дістатися до цього аквапарку. Будемо жити в Ллорет-де-Мар. Які автобуси туди ходять? Нижче писали що ходять туди безкоштовні автобуси, це з усіх зупинок?

Нижче писали що ходять туди безкоштовні автобуси, це з усіх зупинок

Підкажіть будь ласка, як з Валенсії дістатися до Фігерасі в музей Далі.Желательно дешево і з мінімумом пересадок, без автомобіля.

Желательно дешево і з мінімумом пересадок, без автомобіля

Шановні відвідувачі! Настійно рекомендую бути уважним до своїх речей, грошей, сумкам і різноманітною техніці- на узбережжях Болеарского і Середземного морів! У високий сезон відпочинку сюди з'їжджаються не тільки відпочиваючі, а й численний кримінал в особі злодюжок, шахраїв тощо. Сам був свідком, як в готелі вкрали сумку у наших російських співгромадян в холі готелю перед ресепшн. Люди поверталися додому-чекали трансфер. У підсумку-ні грошей, ні паспортов- поїхали розбиратися в поліцію. Тому, щоб не потрапити в неприємну ситуацію-будьте напоготові!

Тому, щоб не потрапити в неприємну ситуацію-будьте напоготові

Друзі! Підкажіть, де в Бланес є безкоштовний загальнодоступний Wi-Fi?
Чи складно в Барселоні підключитися до вуличної мережі? Заздалегідь дякую.

Заздалегідь дякую

Друзі! Порадьте, які екскурсії варто брати, а які ні (і чому) Інтерес все, крім Барселони, Порт -Авентури і Монтсерат (були) Заранее спасибо

Порадьте, які екскурсії варто брати, а які ні (і чому) Інтерес все, крім Барселони, Порт -Авентури і Монтсерат (були) Заранее спасибо

Плануємо удвох 2-3 рази з'їздити з Бланеса до Барселони на поезде.Подскажіте, як і де вигідніше купувати квитки, з урахуванням пересування по Барселоні на Бус Туристік? Чи можна купити квитки на всі види транспорту на автовокзалі Бланеса? Чи є квитки відразу на кілька поїздок (типу Т10 у Бус плану)?

Чи є квитки відразу на кілька поїздок (типу Т10 у Бус плану)

УВАГА!!! В ніч з 23 на 24 червня відзначають Ніч Св.Хуана. 24 червня - вихідний! Автобуси і потяги ходять за розкладом ВОСКРЕСІННЯ !!! Для нас це була засідка, тому що поїхали в Жірону і довелося вбити 4 години, що залишилися після екскурсу (закриті були ВСЕ магазини - навіть продуктові супермаркети). Працювали тільки кафе і кондитерські. Звертаємо увагу, щоб не зіпсувати приємне враження від країни)))!

Звертаємо увагу, щоб не зіпсувати приємне враження від країни)))

Друзі, підкажіть, будь ласка, хто був на Коста Браві, правда в Ллорет-де-Мар неможливо відпочивати через велику кількість європейських підлітків? І друге питання: чи чисті там пляжі і не кам'янистий чи захід у воду? Спасибі всім!!

Спасибі всім

хто знає =) Чи є в Ллорет де мар дайвінг? чи варто на нього йти? вартість?

вартість

всім доброго часу доби.
Підкажіть будь ласка як працюють співаючі фонтани в Барселоні? Шоу проходить кожен день або по певних днях. Завчасно дякую за відповідь.

Завчасно дякую за відповідь

Підкажіть, будь ласка, де краще купувати екскурсії в Ллорет де мар?

Підкажіть, будь ласка, де краще купувати екскурсії в Ллорет де мар

підкажіть будь ласка скільки коштує квиток на громадському транспорті щоб з Ллорет-де-Мар дістатися до Барселони. Наперед дякую.

Наперед дякую

може хто підкаже, скільки приблизно грошей потрібно брати з собою на двох 2 тижні ... зрозуміло чим більше тим краще))) але середня, включаючи основні екскурсії ... місто Ллорет-де-Мар.
Чи зручно користуватися картою? або краще готівкові мати

або краще готівкові мати

Добрий день. Хотілося б дізнатися про відпочинок в Іспанії по системі Fortuna. Чекаю Ваших порад і вражень. Турагентство пропонує путівку з вильотом 23.06 в Коста Брава по системі Fortuna /

06 в Коста Брава по системі Fortuna /

Що за кафе з великими коктейлями?

Що за кафе з великими коктейлями

Добридень! 14 червня летимо в Ллорет-де-Мар. Дуже хвилює погода і температура води. Знаю, що передбачити не можливо, але скажіть, будь ласка, яка температура повітря і води зараз. Як вечорами? Буду вдячна за відповідь!

Буду вдячна за відповідь

Зібралися відпочити в липні, хто там був напишіть як там, відкличу 50/50 хороших і поганих, прям не знаємо чого чекати ?? може хто приїхав не так давно розкажіть як харчування, номери, є кондиціонер, сервіс, чутність пишуть дуже хороша навіть виспатися часом не можна так це ?? Спасибі всім!!!

Спасибі всім

Доброго часу доби! Підкажіть, будь ласка, сприятлива чи для відпочинку в Іспанії (пляж, море, поїздки, прогулянки) погода в кінці вересня початку жовтня (Коста-Брава)?

Підкажіть, будь ласка, сприятлива чи для відпочинку в Іспанії (пляж, море, поїздки, прогулянки) погода в кінці вересня початку жовтня (Коста-Брава)

Доброго дня! Збираємося відвідати дивну країну Іспанію в червні - з 11.06 по 20.06. Їдемо в Коста Брава (Малграт де Мар). Підкажіть, яка температура води в морі в цей час року? І температура повітря? Читала відгуки минулого року. Злегка відлякали ... Кажуть, що в минулому році в червні майже ніхто не

Кажуть, що в минулому році в червні майже ніхто не

Підкажіть, як дістатися в Жірону з Барселони або Калельа?

Підкажіть, як дістатися в Жірону з Барселони або Калельа

Порадьте хороші готелі 4 * першій береговій лінії в Коста-Браво, першій береговій лінії з двох разовим харчуванням. Як звідти самим доїхати до Барселони і Францію.Сколько це варто. Що подивитися.

Що подивитися

Обов'язково побувайте в парку Марімурта

Обов'язково побувайте в парку Марімурта

Як дістатися від аеропорту Барселона до Коста Брава- готель Blaucel

Як дістатися від аеропорту Барселона до Коста Брава- готель Blaucel

Підкажіть, будь ласка, як з Калейі (Барселони) дістатися до Андорри? Що краще - взяти готельну екскурсію або добиратися самим?

Що краще - взяти готельну екскурсію або добиратися самим

Скільки коштує вхід в музей?

Скільки коштує вхід в музей

Привіт, ми вже купили тур до Іспанії ... виліт 15 вересня через Москви (11 ночей / 12 днів), а 31 серпня у нас весілля ... чи буде мій паспорт дійсний після реєстрації шлюбу ... і що робити, якщо немає ..самі ми з Білорусії ...
і підкажіть ще деякі моменти на рахунок оформлення візи..у мене зарплата

у мене зарплата

На початку вересня їдемо вже вдруге в Ллорет-де-Мар. Якщо є попутники, то відгукніться.

Якщо є попутники, то відгукніться

Як то сильно нагадує water world в Айя напе на Кіпрі))) скажіть, те ж саме ??

Як то сильно нагадує water world в Айя напе на Кіпрі))) скажіть, те ж саме

Дістатися до Барселони з курортного містечка Ллорет-де-Мар досить просто, це можна зробити декількома бюджетними способами. Варіант 1 за допомогою автобуса фірми Sarbus він відправляється кожні півгодини з автовокзалу в Ллорет-де-Мар і зупиняється в самому центрі міста на Placa Urquinaona дві хвилини пішки від Placa Catalunya. До речі при купівлі квитка, можна придбати і квиток на зворотний проїзд. Вартість такої поїздки в одну сторону 9,5 євро час в дорозі близько 1 години. Варіант 2 з автовокзалу в Ллорет-де-Мар ходить автобус на якому можна дістатися до міста Бланес, а потім на приміському поїзді до Барселони. Поїзд зупиняється в центрі на Placa Catalunya. Такий варіант більш бюджетний вартість в одну сторону 7,45 євро, але часу він займає більше, хоча є плюс не треба прив'язується до конкретного часу повернення

Такий варіант більш бюджетний вартість в одну сторону 7,45 євро, але часу він займає більше, хоча є плюс не треба прив'язується до конкретного часу повернення

Чи вистачить на 16 днів 1150 євро в Іспанії або Франції (якщо брати з собою)?

Чи вистачить на 16 днів 1150 євро в Іспанії або Франції (якщо брати з собою)

Чи можна купити купальник і приблизно за яку ціну?
Скільки коштують обіди в кафе?

Скільки коштують обіди в кафе

Скажіть, будь ласка, це православний храм? Якщо: "Так", то підкажіть розклад служби.

Якщо: Так, то підкажіть розклад служби

Двоє дорослих, як дістатися до Тосси?

Двоє дорослих, як дістатися до Тосси

Який транспорт найбільш оптимальний для 2 дорослих та 1 дитину з аеропорту до Салоу. Прибуття Рейсом Rayanair FR 6159 3/07/2013

Питання по місцю: Сади святий Клотільдиподскажіте вхід в Сади святий Клотільда ​​платний?
Хто їздив по туру з шатл-трансфером?
Їдемо сім'єю (2 дор + 2 дітей) в Льорет-де-Мар, підкажіть, будь ласка, як швидко і дешево дістатися від аеропорту Барселони?
Хто був в Іспанії в лютому, підкажіть пжлста варто їхати?
Им можна зайнятися?
І чи є сенс у фінансовому плані?
Треба робити пересадку в Барсі?
І скільки часу в парку буде, якщо виїхати в 8-30, а повернутися до 20-30?
Через кого можна організувати екскурсію?
Якщо такі автобуси ходять до Тосси з аеропорту, то де на них сісти в аеропорту?

Новости