Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зупинитися на Коста-дель-Соль. Найкращі місця.

  1. Розкішний відпочинок на Коста-дель-Соль
  2. Бюджетний відпустку на Коста-дель-Соль
  3. Сімейний відпочинок на Коста-дель-Соль
  4. Відпочинок в сільській місцевості на Коста-дель-Соль
  5. Нічне життя на Коста-дель-Соль

Ми готові поділитися з Вами найкращими місцями для пляжного відпочинку на Коста-дель-Соль . Від Манільва до Нерхі Вас чекає 161 км берегової лінії з пляжами на будь-який смак.

Якщо Ви шукаєте топові пляжі в Марбельї і вважаєте за краще мілководді, то ми рекомендуємо пляж Кабопіно. Це сімейний пляж з усіма зручностями, що забезпечить Вам відмінний день для всієї родини. Найбільш східна сторона пляжу є дюни Артола, натурістській район і один з найулюбленіших пляжів серед гей-спільноти.

Якщо Ви в пошуках більш природного середовища, то рекомендуємо провести свою відпустку в Нерха . Жителі Малаги люблять проводити свої вихідні на вражаючих пляжах цього міста.

Приділіть увагу цим трьом пляжам Нерхі (таке не можна пропустити):

Плайя-де-Борріана добре відомий на Коста-дель-Соль не тільки за чистоту і оздоби, а й за найпопулярніші ресторани з паельєю (Restaurante Ayo) прямо на пляжі.

Плайя-де-Маро і його кристально-чисті блакитні води ідеальне місце для каякінгу.

Плайя-де-Калахонда, що практично під відомим Балкон Європи (одне з найбільш відвідуваних місць в Нерха), є жвавим міським пляжем. Майте на увазі, що доступ до пляжу через сходи.

Розкішний відпочинок на Коста-дель-Соль

Якщо Ви шукаєте розкіш, ласкаво просимо в рай. У Марбельї знаходяться одні з найкращих пляжних клубів, такі як Ocean Club і Nikki Beach, де шезлонг на весь день може обійтися Вам в € 200! На додаток до цього в Пуерто Банус Ви знайдете самі екстравагантні і дорогі модні бутики, а також розкішні яхти і ресторани для гурманів.

Золота миля в Марбельї і Пуерто Банус - це найчарівніші будинку на узбережжі Коста-дель-Соль. Головне місце зустрічей для еліти Марбельї і всіх мандрівників, хто в пошуках розкішного відпочинку на узбережжі Коста-дель-Соль .

Погляньте на добірку розкішного відпускного житла в Пуерто Банус і розкішних вілл в Марбельї - ідеальний варіант для всіх тих, хто хоче провести свої канікули з розкішшю.

Погляньте на   добірку розкішного відпускного житла в Пуерто Банус   і   розкішних вілл в Марбельї   - ідеальний варіант для всіх тих, хто хоче провести свої канікули з розкішшю

І кажучи про розкіш, не можна не згадати кухню Марбельї. Деякі з найкращих ресторанів Мішлен знаходяться якраз в районі Марбельї. Ресторан Dani Garcia і ресторан El Lago пропонують вишукану середземноморську кухню - варто спробувати!

І якщо ми говоримо про райському місці, то виділіть один день, щоб піднятися в гори Істан (15 км на північ-захід від Марбельї). Ви доберетеся до прекрасного природного куточка під назвою Чарка-дель-Каналон (Charca del Canalón), майже приховане місце з водоспадами, природними басейнами і кришталево чистими водами, - насолоджуйтеся розкішним вдень в горах.

Бюджетний відпустку на Коста-дель-Соль

Якщо Ви плануєте відпустку з невеликим бюджетом, насамперед перевірте дешеве розміщення на узбережжі Коста-дель-Соль , Вздовж усього узбережжя. У деяких районах є житло, де Ви заплатите максимум 30 євро за ніч - і ми говоримо про чисті, добре обладнаних апартаментах.

Для тих, хто не хоче витрачати купу грошей і в той же час хоче насолодитися прекрасними пляжами, ресторанами і барами з хорошим співвідношенням ціни та якості, ми пропонуємо відправитися в Торремолінос , Міхас Коста і Фуенхірола.

Житло в Торремолінос обійдеться Вам у 30 євро за ніч. Прогуляйтеся уздовж пляжу Ла-Каріхуела і не забудьте відвідати парк Ла Батерія, де Ви можете покататися на велосипеді або ковзанах і влаштувати пікнік.

У Торремолінос можна влаштувати гідний вечеря і за гідною ціною. Завітайте до ресторану Ajopicao (адреса: Calle Casablanca 20), типове іспанське містечко, де можна покуштувати «ortiguillas» (обсмажений морський анемона) і знаменитого червоного тунця з Кадіса.

Також за € 30 за ніч можна орендувати будинок в Фуенхіролі . Якщо Ви подорожуєте з дітьми, відвідайте BioParc Fuengirola. Це не просто зоопарк, це центр розведення тварин, що знаходяться під загрозою зникнення. І не забудьте зробити поїздку на туристичному поїзді по Фуенхіролі, який починає свою подорож на Пасео Марітіму (набережній).

Від 36 євро за ніч можна знайти відмінне житло в районі Ла-Кала-де-Міхас , Популярного, але невеликого міського пляжу. На пляжі Ла-Кала-де-Міхас є всі зручності і доступ для інвалідних крісел.

А оскільки Ви перебуваєте в Міхас Коста, ми рекомендуємо зробити прогулянку по Сенді-Літораль, дерев'яному променаду, який проходить уздовж пляжу. Ідеальне місце для спокійної прогулянки.

Сімейний відпочинок на Коста-дель-Соль

Якщо Ви плануєте відпочинок з дітьми, будьте впевнені, що Коста-дель-Соль є одним з кращих місць для сімейного відпочинку . Давайте подивимося, які ж області пропонують найкращі умови та заходи на Коста-дель-Соль для всієї родини , Які так полюблять Ваші діти.

Нерха - прекрасна і тихе село, популярна серед сімей, з теплим мікрокліматом і поруч сімейних розваг в самому місті і прилеглих районах.


Нерха - прекрасна і тихе село, популярна серед сімей, з теплим мікрокліматом і поруч сімейних розваг в самому місті і прилеглих районах

Якщо Ви хочете зробити незабутню подорож на байдарках, то в Нерха є пляж, де можна орендувати поодинокі і двомісні байдарки. Ви можете орендувати байдарки на пляжі Борріана через спеціалізовану компанію Educare Aventura. Ви також можете орендувати байдарки на пляжі Маро через Salamandra Aventura . Вас чекає вражаючий водоспад, скелі у формі тварин і навіть підводні печери. Неймовірний досвід для всієї родини.

Ще одна хороша ідея для сімей - відвідування печер Нерхі. Вони знаходяться всього в 3 км на схід від Нерхі і в безпосередній близькості до пляжу Маро. Вам належить чарівну подорож між прекрасними сталактитами і сталагмітами.

Якщо Ви думаєте про хайкінга, то прогулянка уздовж річки Чіллар ідеальний варіант. Відмінне місце, щоб провести день з родиною. Цей маршрут перетинає річку і проходить більшу частину на мілководді, де Ваші ноги будуть в воді (не забудьте свої купальні костюми і зручну спортивне взуття).

Ла-Кала-де-Міхас - ще один популярний сімейний курорт. Якщо Ви плануєте подорож в літні місяці, відвідайте аквапарк Aquamijas з 5 водними гірками, міні-гольфом, альпіністської стіною і джакузі.

Якщо Ви шукаєте тихе місце на Коста-дель-Соль, подумайте про відпустці в Естепона . Здивуйте свою сім'ю і відвезіть їх подивитися на дельфінів. Прямуйте в рибальський порт, де можна орендувати вітрильники для сімейної екскурсії. Трохи удачі і Ви побачите дельфінів, плюс з моря відкриваються шикарні види на північне узбережжя Африки і навіть на гібралтарську скелю.

І, кажучи про Гібралтарі, не пропустіть шанс зробити одноденну поїздку в Гібралтар, щоб споглядати відомих маготов. Це всього лише в 47 км, таку відстань з легкістю можна подолати на машині або автобусі, але не забудьте взяти паспорт, щоб перетнути кордон.

Відпочинок в сільській місцевості на Коста-дель-Соль

Міста, віддалені від моря і узбережжя Коста-дель-Соль, пропонують Вам зовсім інший вид відпочинку - в сільській місцевості, але в той же час досить близько до пляжу. Швидше за все, Ви будете насолоджуватися видом моря на горизонті.

Прогуляйтеся по білим селах Коста-дель-Соль, горам і вражаючим пішохідним стежках.

Якщо Вас приваблюють мальовничі Андалузії білі села з їх чистими брукованими вуличками, балконами, прикрашеними барвистою геранню, то ці місця створені для Вашого сільського відпочинку на узбережжі Коста-дель-Соль .

Зупиніться в Фріхіліане : Всього 6 км від узбережжя (Нерха), це одна з найкрасивіших білих сіл на узбережжі Коста-дель-Соль. Головна визначна пам'ятка - околиці Мудехар, які збереглися в ідеальному стані. Вас чекають вузькі і круті вулички і пам'ятники, які стоять Вашої уваги: ​​Ла-Каса-де-аперіо, Ель-Торреон, Ла-Іглесія-де-Сан-Антоніо або Паласіо Ренасентіста-де-лос-Кондес-де-Фріхіліана - одні з найбільш відвідуваних місць.

Ви також можете зробити невелику пішохідну прогулянку, якщо Ви підніметеся на гору Серро-де-ла-Сабіна, щоб дістатися до старого арабського замку Лізар, також відомого як замок Фріхіліана (Кастільо-де-Фріхіліана). Це місце дійсно необхідно відвідати - Вас чекає приголомшливий вид на місто.


Можливо, Вам захочеться залишитися в Міхас Пуебло , Ще однією чудовою білосніжною селі (західна частина Коста-дель-Соль) неподалік від Бенальмадена, Фуенхірола і Марбельї. Всього лише 8 км поділяють це місто з Міхас Коста. Тут вже знайома картина, як Фріхіліана: красива андалузька біла село, яскраві квіти на балконах і чудові види на море.

Це місце славиться своїм «осло-таксі» - туристичний символ Міхас. Це, напевно, єдине місце в Іспанії, де Ви можете прокотитися на ослику, оглядаючи головні туристичні визначні пам'ятки.


Це, напевно, єдине місце в Іспанії, де Ви можете прокотитися на ослику, оглядаючи головні туристичні визначні пам'ятки

Ласунам варто відвідати шоколадну фабрику Mayan Monkey, що в самому центрі Міхас Пуебло. У Вас також є можливість відвідати їх кафетерій, де можна спробувати цукерки ручної роботи (купите парочку додому як сувенір). Вони також проводять заняття з приготування шоколаду, що ідеально підходить для дітей.

Близько до узбережжя, але більше типового іспанського духу - ми говоримо про верхній частині Бенальмадена. Всього 6 км відділяють будинки в Бенальмадене Пуебло від жвавої життя узбережжя. Звідси відкриваються чудові краєвиди на море.

Відкрийте для себе цю білосніжну село, більш спокійну, ніж прибережні райони, і насолодитеся чарівністю типового андалузького містечка.

Нічне життя на Коста-дель-Соль

Привілейоване географічне розташування Коста-дель-Соль ідеально підходить для насиченого нічного життя.

Нічне життя на Коста-дель-Соль проведе Вас від терас і дискотек в Пуерто-Марина в Бенальмадене до пляжних барів в Торремолінос і Нерха, а також в самі ексклюзивні нічні клуби в Марбельї і на даху в центрі Малаги.

Нічне життя на Коста-дель-Соль настільки розвинена, що Ви можете вибрати вечірку і вдень, і вночі.

Ви можете почати з вечірки на човні з друзями, звичайно ж, з діджеєм, напоями та, очевидно, шикарним виглядом на море - таке можна забронювати в Пуерто-Марина (Бенальмадена). Один з найпопулярніших варіантів для проведення парубоцьких та дівич-вечорами.

Чи не великий шанувальник човнів? Тоді загляньте в пляжні клуби в Марбельї , Але готуйте Вашу кредитну карту, танці з вищим суспільством мають свою ціну.

Якщо Ви хочете добре розслабитися ввечері, пляж Лос-Аламос в Торремолінос - ідеальне місце для літніх ночей.

А якщо Ви шукаєте підходящі місця для ЛГБТ-спільноти в Торремолінос, вирушайте в Discoteca Passion, що на Avenida Palma de Mallorca. Головне місце зустрічі для гей-спільноти.

У Нерха кращий район для нічного життя - знаменита площа Тутті Фрутті (Plaza Tutti Frutti). Тут є варіанти на будь-який смак.

Якщо Ви танцюєте сальсу і бачату, ми рекомендуємо відвідати La Guarida (адреса: Plaza Tutti Frutti) в п'ятницю або Sala Rockefeller (адреса: Calle El Chaparil) в суботу.

Віддаєте перевагу коктейль і захоплюючий вид? Відправляйтеся в історичний центр Малаги і відвідайте одну з дахів Малаги з панорамним видом на місто .

Terraza Club Chinitas (адреса: Pasaje Chinitas 3) - це дах в історичному центрі міста Малага, звідки відкривається прекрасний вид на собор.

Batik (Адреса: Calle Alcazabilla 12) знаходиться поруч з римським театром. Ціни цілком доступні, щоб насолодитися коктейлем з видом на фортецю Алькасаба.

Ця інформація допоможе вирішити, де зупинитися на узбережжі Коста-дель-Соль в відповідність до своїх уподобань. Вибрати правильно пункт призначення при плануванні відпустки - найважливіший крок. Але Ви можете бути впевнені в одному: на Коста-дель-Соль, від Манільва до Нерхі, завжди є місце, де можна зупиниться незалежно від Вашого бюджету.

Чи не великий шанувальник човнів?
Віддаєте перевагу коктейль і захоплюючий вид?

Новости