Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Настільна гра Каркассон. Королівський подарунок - купити в Москві і Санкт-Петербурзі, Каркассон. Королівський подарунок ціна

Каркассон. Королівський подарунок - дуже цікавий набір, що включає базову гру Каркассон (Середньовіччя) і 4 доповнення до нього: таверни і Собори (Inns and Cathedrals), Купці і Будівельники (Traders and Builders), абат і мер (Abbey & Mayor) і Король (King), які можна використовувати як окремо, так і всі відразу. А також додаток Розвідник (Scout), відповідне тільки до настільної гри Каркассон. Мисливці та Збирачі .

Компоненти настільної гри Каркассон Компоненти настільної гри Каркассон. Королівський подарунок В ході настільної гри Каркассон (Середньовіччя) ви поступово складаєте з тайлів земель карту середньовічної країни з містами, полями, дорогами і монастирями, при цьому принцип трохи нагадує доміно (або пазл). На кожен викладений тайл гравець може помістити свого підданого. Залежно від того, де він буде виставлений, поданий стає або лицарем в місті, або селянином у полі, або розбійником на дорозі, або ченцем у монастирі. За кожен добудований місто, оточений землями монастир або закінчену дорогу, гравець отримує окуляри. В кінці гри очки також нараховуються за недобудовані об'єкти. Тоді ж приходить і пора зібрати урожай виставленим за гру селянам - чим більше міст вони постачали харчами, тим більше очок вони принесуть своєму патрону.

Доповнення таверни і Собори (Inns and Cathedrals) порадує тих, хто любить грати в Каркассон (Середньовіччя) великою компанією - воно містить набір міплов для шостого гравця. А також 18 нових тайлів земель і нові великі міпли, які стоять двох звичайних. З'явилися таверни, подвоюють цінність завершених доріг, і Собори, потроюється цінність завершених міст (або зовсім не приносять очок, якщо об'єкти виявилися недобудованими).

Доповнення Купці і Будівельники (Traders and Builders) містить 24 нових тайла земель: в містах з'являються мости, розвивається фермерство, тваринництво та виробництво вина. Товари (вино, тканину і пшениця) приносять гравцям додатковий бонус при підсумковому підрахунку переможних очок. Колекцію міплов поповнюють поросята (які подвоюють окуляри за поле, якщо господар поля і порося, який на ньому пасеться, - одне і те ж особа) і будівельники (подвоюють швидкість будівництва міста або дороги).

Доповнення Абат і мер (Abbey & Mayor) включає 18 нових тайлів земель, в тому числі тайли аббатств, і 3 види нових міплов: мер корисний при захопленні міста, сарай дозволяє достроково отримати очки за поля, а фургон після завершення будівництва можна пересунути на сусідній об'єкт.

Доповнення Король (King) містить 7 нових тайлів земель. В кінці гри господар найбільшого завершеного міста оголошується Королем, а господар найдовшою завершеною дороги - розбійницькі бароном; вони отримують додаткові бали.

Доповнення Розвідник (Scout) містить 5 нових тайлів земель: Розвідник, наприклад, дозволяє повернути невідповідний тайл і витягнути замість нього новий; а за допомогою Шамана можна забирати фішки з недобудованих об'єктів. Щоб використовувати це додаток, ви повинні мати у своєму розпорядженні базової грою Каркассон. Мисливці та Збирачі .

Якщо у вас вже є настільна гра Каркассон (Середньовіччя) , Радимо звернути увагу на кілька цікавих наборів:

  • Каркассон. Передмістя і Мешканці містить ті ж 5 доповнень, що і Королівський подарунок, тільки без базової гри.
  • Каркассон. Дворяни і Вежі - 2 об'ємних і 4 невеликих доповнення: Вежа (The Tower), Принцеса і дракон (Princess & The Dragon), Граф (The Count of Carcassonne), Річка (The River), Кола на полях (Corn Circles), Культ (Cult, Siege & Creativity).
  • Каркассон. Наука і Магія - 7 доповнень: Літальні апарати, Гінці, Пороми, Золоті копальні, Маг і відьма, Грабіжники і Кола на полях II.

Базовий механізм складання карти місцевості з квадратів був використаний в цілому ряді послідовників класичного Каркассона - абсолютно самостійних настільних іграх з новим антуражем, різноманітними цікавими додатками і абсолютно різними правилами підрахунку очок:

Новости