Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Схема плетіння сніжинки з бісеру

  1. Інструменти і матеріали Час: 1 година • Складність: 3/10
  2. Схема сніжинки з бісеру
  3. Інші варіанти

Сьогодні ми навчимося робити сніжинку з бісеру своїми руками за допомогою нашої схеми плетіння і фото.

Саме зараз, в розпал літнього сезону мені захотілося викласти фантазії на снігову тему. А це означає, що сьогодні ми вчимося тому, як плететься своїми руками сніжинка з бісеру. Бісероплетіння сніжинки - досить трудомістка, але дуже цікаве заняття.

І це зовсім не тому, що я так шалено сумую за зими, зовсім немає. Просто це досить екзотично і оригінально. Тим більше, що новий рік на різних континентах і в інших країнах зустрічають в абсолютно різний час. Це схоже на те, як в наш новий рік гуляти по тайським пляжам і водити хороводи під пальмами.

Інструменти і матеріали Час: 1 година • Складність: 3/10

  • стеклярус, бісер (можна невеликі намистини або рубку);
  • пінцет - для затягування дроту;
  • шматок тонкого дроту;
  • ножиці.

стеклярус, бісер (можна невеликі намистини або рубку);   пінцет - для затягування дроту;   шматок тонкого дроту;   ножиці

Ця схема плетіння сніжинки з бісеру допоможе прикрасити оригінальними декораціями люстру або торшер, упаковку для подарунків або вітальні листівочки. Давно хотіла змайструвати щось подібне, та все часу не вистачало. Ось думаю всіх взяти, та й здивувати на пляжі новорічними подарунками.

Схема сніжинки з бісеру

Натисніть для збільшення Натисніть для збільшення   Натисніть для збільшення Натисніть для збільшення

Ось така краса повинна вийде у вас в підсумку:

Ось така краса повинна вийде у вас в підсумку:

Інші варіанти

Симпатичні і вічні сніжинки ви можете використовувати на ваш розсуд. Як варіант, можна підвісити їх на справжню або іграшкову ялинку.

Також можна включити їх як декор для творення нової біжутерії з підручних матеріалів. Крім того, ви можете зробити ось такий ось вінок різдвяний:

Крім того, ви можете зробити ось такий ось вінок різдвяний:

Ви також можете імпровізувати і використовувати інші кольори, крім срібного, золотого та білого, залишки бісеру, що давно лежить і не використовується. Хто сказав, що сніжинки не можуть бути червоними, жовтими або зеленими? Ось, наприклад, дуже цікаві снежіночкі з блакитного бісеру:

Ось, наприклад, дуже цікаві снежіночкі з блакитного бісеру:

А ось ще вам для творіння оригінальних сніжинок своїми руками ідеї і зразки того, якими вони можуть стати за участю вашої фантазії і наявності вільного часу для творчості. Такі сніжинки вже не соромно і друзям подарувати і близьким і навіть другій половинці, що безсумнівно буде цінуватися дорожче будь покупної мішури:

Схожі матеріали

Хто сказав, що сніжинки не можуть бути червоними, жовтими або зеленими?

Новости