Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новорічні вінки своїми руками: фото, відео, матеріали, техніка, поради

  1. Як зробити новорічний вінок: основні правила та поради
  2. Вінок з цукерок і різних солодощів
  3. Вінок з шишок
  4. Вінок з ялинових гілок
  5. Вінок з бісеру
  6. Вінок з фетру, стрічок, всіляких тканин і ниток
  7. Новорічні вінки з газетних трубочок, паперу і серветок
  8. Вінок з шкарпеток
  9. Новорічний вінок і ваша дитина

Погодьтеся, свята люблять все, особливо якщо йдеться про новорічні Погодьтеся, свята люблять все, особливо якщо йдеться про новорічні. Цих свят завжди чекають з нетерпінням, адже попереду - нові очікування, реалізація свіжих ідей, ще один рік приємних подій, спілкування з близькими людьми.

Рік, що минає старий рік, як віриться нам, завжди несе із собою все погане і неприємне, а Новий - приносить замість тільки хороше. Тому його і чекають з таким нетерпінням. А святковий настрій з'являється ще в середині листопада. Чому так швидко? Так просто час летить, як божевільне. А до Нового року так потрібно ще багато чого встигнути: приготувати, купити, зробити ... Тому підготовка починається завжди заздалегідь.

У такі дні, погодьтеся, хочеться чогось особливого, зробленого своїми руками, з близькими людьми, щоб вийшло вкласти свою душу, любов і, звичайно ж, приємно провести час разом. Саме тому збираються близькі - родичі, друзі, колеги - і починають творити. З цього моменту і починається новорічне диво.

Що ж можна створити такого казкового і дивовижного, милого і в той же час такого, що буде всім під силу? Нумо! Сміливіше ... Ви точно знаєте, про що йде мова. Правильно! Новорічний вінок на двері. Ну що? Поговоримо про це чудо? Тоді сідайте зручніше, і почнемо роботу.

Як зробити новорічний вінок: основні правила та поради

Як правильно оформити вінок на двері? Що треба враховувати при його створенні? Які правила роботи? З чого можна зробити вінок своїми руками? Про все це зараз і буде йти мова.

Створюючи свій новорічний віночок на двері, можна використовувати фактично все, що є в будинку: від різної мішури до продуктів харчування. Головне - не переборщити з кількістю деталей. Ось і перше правило: основним у вашому виробі може бути лише якийсь один предмет. А все решта - другорядні.

А все решта - другорядні

Для такого вінка підійдуть листівки, картинки, улюблені фотографії

Наприклад, якщо ви хочете виготовити вінок, використовуючи різні листівки, тоді зробіть акцент на одній з обраних. Вона і буде основною. Всі інші, нагадаємо, другорядні. Зверніть увагу і на її розмір. Він не може бути менше додаткових листівок.

Акцентуємо вашу увагу і на те, що всі компоненти майбутнього вінка повинні бути нейтральними за кольором і формою. Дотримуйтеся того ж правила: один колір - основний, всі інші - другорядні.

Формуйте вінок так, щоб бічні частини не сильно наситити компонентами. Не обтяжувати його. Всі масивні елементи треба розташувати або вгорі, або внизу.

Покрити новорічний віночок з макаронів можна серебрянкой або золотистою фарбою

Перш ніж складати вінок, подивіться уважно на те, чи всі компоненти гармонійно виглядають один з одним. Якщо є проблеми з кольором або формою - виправте недолік.

Дізнайтеся,   як прикрасити кімнату до нового року   і на чому зробити акцент при оформленні святкового інтер'єру у вашому домі Дізнайтеся, як прикрасити кімнату до нового року і на чому зробити акцент при оформленні святкового інтер'єру у вашому домі.

Детально про виготовлення ялинкових прикрас своїми руками читайте в цієї статті : Кулі та гірлянди, різноманітні новорічні іграшки прикрасять ялинку і зроблять її схожою на казкову.

З чого ж можна зробити вінок? Варіантів багато. Головне в цій справі - фантазія.

Новорічний вінок можна виготовити з цукерок, прищіпок, яєчного лотка, шкарпеток; з шишок, гудзиків, винних пробок; з газетних трубочок, паперу, картону або серветок; з бісеру, фруктів, овочів і ялинкових кульок; з фетру, надувних кульок, краваток, святкової мішури; з ялинових гілок, кредитних карток, CD-дисків та інших підручних предметів.

Виготовляти новорічні вінки можна з різних матеріалів

Щоб змайструвати будь-який з запропонованих вінків, вам треба створити каркас у формі кола. Діаметр вибираєте самі. Залежить від того, якого розміру вінок вам потрібен.

З різдвяних вінків можна зробити і цілу композицію. Для каркаса добре підійде товста дріт.

Після того, як зробили основу, оформите вінок основним компонентом, наприклад, ялиновими гілками. Потім додайте все інше - іграшки, стрічки, бісер, солодощі і т.д. Всі компоненти найкраще прикріплювати за допомогою силіконового клею.

Якщо все зробите згідно наших порад, тоді вас можна привітати з хорошою роботою - вінок готовий.

Вінок з цукерок і різних солодощів

Хто ж не любить солодощі? Їх люблять всі, тому такий новорічний вінок буде до душі кожному. Особливо в святковий період.

Особливо в святковий період

Солодощі для вінка підійдуть будь-які: мармелад, зефір, рахат-лукум, шоколадні цукерки і трюфелі

Спробуйте виготовити вінок, наприклад, з мармеладу. Для цього змонтуйте каркас з м'якою основою. Для цього підійде або пінопласт, або пінка. Потім за допомогою зубочисток прикріпіть мармелад до каркасу.

Майте на увазі: «солодкі» новорічні вінки можуть «розтанути» ще задовго до свят, адже ваші діти і внуки не дадуть їм довго «прожити». Та й дорослим іноді важко втриматися.

Вінок з шишок

Такий новорічний вінок вважається класичним.

Погодьтеся, що не знайдеться, напевно, такої людини, яка не робив би що-небудь з шишок. В цьому випадку можна обійтися навіть без каркаса, просто з'єднавши за допомогою силіконового клею шишки між собою. Після формування вінка можна прикрасити його в будь-який колір. Якщо у вас є художні навички, тоді включайте фантазію: у вас все вийде!

Детальніше про процес створення святкового вінка з шишок пропонуємо дізнатися з майстер-класу на відео.

Вінок з ялинових гілок

Першим з усіх різдвяних вінків, звичайно ж, був вінок з ялинових гілок. Такі вінки завжди подобалися людям. Великий плюс у тому, що з вами завжди буде запаморочливий запах ялини. Але і мінус свій є - такий вінок не "живе" довго.

Пропонуємо вашій увазі маленький майстер-клас зі створення каркаса для вінка з ялинки.

Пропонуємо вашій увазі маленький майстер-клас зі створення каркаса для вінка з ялинки

Крім того, каркас можна зробити і з самих ялинових гілок.

Крім того, каркас можна зробити і з самих ялинових гілок

Вінок з бісеру

Погодьтеся, вироби з бісеру зараз дуже популярні. Тому такий новорічний вінок буде завжди до речі. Щоб зробити вінок з бісеру, зауважимо: знадобиться багато часу. На це піде не день, не два, не тиждень, а значно більше. Але гра, як то кажуть, варта свічок. В результаті ви отримаєте дивовижно красиву річ.

Пропонуємо вашій увазі одну з можливих схем для створення новорічного вінка.

Пропонуємо вашій увазі одну з можливих схем для створення новорічного вінка

Вінок з фетру, стрічок, всіляких тканин і ниток

Якщо вам прийшла хороша ідея новорічного вінка з фетру, тоді швидше за роботу. Зробивши вінок з цього матеріалу, а також різних тканин і ниток, можна здивувати кого завгодно. Варіантів немає меж.

Можна вирізати багато фігурок новорічних іграшок або сніжинок і приклеїти їх на каркас. Намотавши нитки на основу, ви теж зможете приклеїти до них що-небудь - бантики, зірочки, квіточки.

Якщо ваша дитина попросить пришити на такий вінок свою улюблену іграшку і повісити його в своїй кімнаті - сміливіше, він тільки спасибі вам скаже.

У всі часи цінувалися   ялинкові іграшки ручної роботи   : Дізнайтеся, як зробити їх самостійно з підручних матеріалів У всі часи цінувалися ялинкові іграшки ручної роботи : Дізнайтеся, як зробити їх самостійно з підручних матеріалів.

Докладна стаття про виготовлення новорічних гірлянд своїми руками тут з фотографіями і поетапної технікою виконання.

Як зробити об'ємну сніжинку з паперу - дізнайтеся в статті: https://dom-mechti.com/pomeshheniya/prazdnichnyj-dekor/ukrasheniya-iz-bumagi.html

Пропонуємо варіант оформлення новорічного вінка квіточками:

Новорічні вінки з газетних трубочок, паперу і серветок

Ви багато читаєте періодичної преси? У вас вдома багато макулатури? Тоді не витрачайте час даремно. Беріть все, що є, підключайте фантазію і починайте виготовляти різдвяний вінок. До листам газет і журналів додайте серветки і різнокольорову папір. Уміло з'єднавши всі ці елементи, можна отримати дуже красивий, а головне - унікальний новорічний вінок.

Не буде зайвим в цьому варіанті додати до вінка і кілька сімейних фотографій. А якщо вони будуть ще і чорно-білі - взагалі ідеально.

Як вам цей вінок з газетних трубочок?

Вінок з шкарпеток

Важко повірити, але такі речі, як шкарпетки, можуть бути хорошим матеріалом для різдвяного вінка. Для цього не потрібно витрачати надто багато часу, щоб отримати відмінний результат.

Наприклад, відріжте у шкарпеток носочки і хаотично нанизуйте на каркас, який в кінці з'єднайте. Робити такий каркас слід досить товстим, щоб шкарпетки не надто звисали. На нього потім простіше надіти панчоху, кінці якого і зв'яжете, щоб надати вінка форму кола.

До речі, шкарпетки можна замінити панчохами. Головне, щоб і ті, і інші були різнокольоровими.

Пропонуємо варіант вінка з використанням в'язаних шкарпеток, які завернули у вигляді «трояндочок».

Новорічний вінок і ваша дитина

Не секрет, що першим помічником в такому цікавому і приємній справі, як створення новорічного вінка, буде ваша дитина або онук. Він не тільки допоможе зробити його, але ще і запропонує безліч ідей щодо його оформлення. Тому, сподіваємося, вам нудно не буде. А в результаті у вас вийде прекрасна прикраса до свята.

А в результаті у вас вийде прекрасна прикраса до свята

Зроблений своїми руками, святковий віночок прикрасить будь-який інтер'єр

Якщо ж рутинна робота зовсім не залишає вам часу на такі речі - не турбуйтеся. Зверніться до своєї дитини. Це стане для вас ідеальним варіантом. Скільки б не було дитині років, він із задоволенням виготовить новорічний вінок. А якщо ви ще скажете кілька компліментів і слів похвали, а потім ще разом повісите вінок на двері, його радості не буде меж.

Пропонуємо переглянути відео з невеликим майстер-класом по створенню новорічного вінка руками дитини:

Чому так швидко?
Що ж можна створити такого казкового і дивовижного, милого і в той же час такого, що буде всім під силу?
Ну що?
Поговоримо про це чудо?
Що треба враховувати при його створенні?
Які правила роботи?
З чого можна зробити вінок своїми руками?
З чого ж можна зробити вінок?
У вас вдома багато макулатури?
Як вам цей вінок з газетних трубочок?

Новости