Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Конкурс вироби з бісеру

  1. Всім привіт! Після перемоги в конкурсі «Улюблена іграшка своїми руками», я загорілася ідеєю провести...
  2. Інформаційні спонсори:
  3. Інформаційні спонсори конкурсу:
  4. Групи ВКонтакте
  5. Групи Однокласники

Всім привіт!

Після перемоги в конкурсі «Улюблена іграшка своїми руками», я загорілася ідеєю провести конкурс і на своєму сайті. Довго шукала інформацію і відповідний плагін. І ось, нарешті, дозріла для першої проби пера.

Отже, хочу оголосити

Конкурс "Вироби з бісеру"

Умови конкурсу:

  1. Виріб повинен бути зроблений вами або членами вашої родини. Для участі в конкурсі необхідно надіслати мінімум 3 фотографії однієї вироби, які дозволили б детально розглянути виріб з усіх ракурсів. Також потрібно написати детальну покрокову інструкцію для її виготовлення з переліком необхідних матеріалів. Увага: автору кращого майстер-класу буде окремий приз в 100 руб. Переможець в конкурсі майстер-класів буде визначатися не загальним голосуванням, а особисто мною. Пріоритет дається майстер-класами з покроковими фотографіями виготовлення вироби з бісеру.
  2. У кадрі не повинно бути сторонніх речей. На фотографіях поруч з роботою повинна бути видна записка, написана від руки з текстом «http://idealnaja.ru». Це необхідно для того, щоб в конкурсі не могли брати участь фотографії «стиренние з інтернету».
  3. Надіслані фотографії не повинні бути опубліковані в інших місцях до закінчення конкурсу і оголошення переможців.
  4. Так як у нас планується конкурс робіт, а не конкурс авторів робіт, то кожен учасник конкурсу може надати на суд глядачів і більше однієї роботи. А отже - зайняти більш одного призового місця одночасно. Добре це чи погано - судити вам. Пропоную обговорити це питання в коментарях.
  5. Надсилати фотографії робіт і опису потрібно на електронну адресу.
  6. Роботи, надіслані на конкурс, будуть опубліковані на сайті «Ідеальна».
  7. Переможців конкурсу визначить відкрите голосування на сайті. Будь-які накрутки голосів заборонені!
  8. Роботи приймаються з 01.03.2013 до 15.03.2013 включно.
  9. Голосування буде можливо 16-17 березня 2013.

Призи конкурсу виробів з бісеру:

1-е місце: 150 руб.

2-е місце: 125 руб.

3-е місце: 100 руб.

окремий приз за кращий МК - 100 руб.

Гроші перераховуються на R-гаманець WM - у кого він є.

Якщо у вас немає електронного гаманця, гроші можуть бути перераховані на поповнення рахунку зазначеного вами номера мобільного телефону.

Інформаційні спонсори:

Власникам власних сайтів, блогів чи груп в соціальних мережах пропоную стати інформаційним спонсором конкурсу бісерних виробів. Ви можете написати анонс конкурсу на своєму ресурсі або розмістити банер з посиланням на сторінку конкурсу на видному місці.

Код банера:

<a href=»/konkurs-podelok-iz-bisera/» target=»_blank»> <img src = "/ wp-content / uploads / 2013/02 / Конкурс-вироби-з-бісеру-баннер.jpg» alt = »Конкурс Вироби з бісеру» width = »240" height = "180" border = "0" /> </a>

Інформація про інформаційні спонсорів буде розміщена на сайті http://idealnaja.ru (милуйтеся нижче Інформація про інформаційні спонсорів буде розміщена на сайті http://idealnaja )

З нетерпінням очікую ваші конкурсні роботи.

Інформаційні спонсори конкурсу:

Інформаційні спонсори конкурсу:

Групи ВКонтакте

http://vk.com/biser0mania http://vk http://vk.com/murrrkbiju http://vk.com/chasha_vsego

Групи Однокласники

www.odnoklassniki.ru/biseroman

Новости