Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Жахливий Чи Таворн Біч Віладж СПА 5 * готель? :: Камала Біч, Пхукет :: Відпочинок в Таїланді 2013

  1. Готель Thavorn Beach Village & Spa розташований на курорті Камала Біч
  2. Які ще готелі є поруч з Thavorn Beach Village & Spa?
  3. Ще в районі Камала Біч
  4. Відгуки: розкажіть, чим вам запам'ятався відпочинок в готелі Таворн Біч Віладж СПА

Спа-готель Thavorn Beach Village з видом на Андаманське море пропонує бунгало в тайському стилі, розкидані серед тропічної зелені на території площею 10 гектарів уздовж затоки Накалай. У готелі є великий басейн у вигляді лагуни і фітнес-центр.

Готель Thavorn Beach Village розташований всього в 4,5 км від жвавого пляжу Патонг. Поїздка до міжнародного аеропорту Пхукета займає 30 хвилин. Гостям готелю надається безкоштовна парковка.

Бунгало обладнані кондиціонером і власним балконом з видом на море, басейн або сад. У вашому розпорядженні супутникове телебачення, холодильник і ванна.

Готель Thavorn Beach Village & Spa розташований на курорті Камала Біч

Район Камала Біч розташувався між Патонг і Суріном на Пхукеті. Камала вважається тихим відокремленим містечком з відносно невеликим пляжем (протяжністю близько півтора кілометрів). Добре підходить для сімейного відпочинку і відпочинку з дітьми. Інфраструктура району не сильно розвинена, що з легкістю компенсується сервісом в готелях. Пхукет Камала Біч .

Які ще готелі є поруч з Thavorn Beach Village & Spa?

Недалеко від готелю Thavorn Beach Village & Spa, на території курорту Камала Біч, зосередилося множетсво 3-х, 4-х і п'ятизіркових готелів. Нижче представлений список деяких з них:


Ще в районі Камала Біч

Показати список всіх готелів Камала Біч

Відгуки: розкажіть, чим вам запам'ятався відпочинок в готелі Таворн Біч Віладж СПА

Не соромтеся і залишайте свої відгуки про Таворн Біч Віладж СПА. На сайті вітаються як позитивні, так і негативні коментарі. Нам важливо об'єктивну думку про готелі (ми не видаляємо негативні відгуки). Щоб залишити свій відгук натисніть посилання " Додати відгук " внизу сторінки.


Які ще готелі є поруч з Thavorn Beach Village & Spa?

Новости