Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок і лікування в готелі "Grifid Encanto Beach Obzor" ( "Sentido Golden Star" / Золоті піски / Болгарії / Royalmedgroup

  1. ГОТЕЛЬ GRIFFIN ENCANTO BEACH OBZOR 4 * (ALL INCLUSIVE)
  2. опис
  3. Розміщення
  4. харчування
  5. бальнеотерапевтичний центр
  6. Замовити тур

ГОТЕЛЬ GRIFFIN ENCANTO BEACH OBZOR 4 * (ALL INCLUSIVE)

( "SENTIDO GOLDEN STAR": Про ТЕЛЬ Іберостар ОГЛЯД БИЧ І Ізгрев, ЗОЛОТІ ПІСКИ)


Бальнеотерапевтичні ЦЕНТР КОМПЛЕКСУ (Програми лікування, ціни)

опис

Готельний комплекс Grifid Encanto Beach Obzor ( "SENTIDO GOLDEN STAR") є першим в Болгарії, що функціонує під міжнародної готельної маркою SENTIDO Hotels & Resorts, що відрізняється високою якістю обслуговування і різноманітністю пропонованих послуг. Комплекс зустрічає гостей з початок травня до кінця жовтня.

Готель "Гріфід Инканто Біч" 4 * раніше був частиною готелю Sentido Golden Star. У 2017 році готель оновився і перейшов під управління мережі GRIFID.

Він розташований в північній частині курорту "Золоті піски", на березі моря, в тихому і спокійному місці, на 900 м. Центру курорту Золоті піски, в безпосередній близькості від морського берега, в 18 км від міста Варна і в 28 км від Варненського аеропорту .

Готельний комплекс Grifid Encanto Beach Obzor є два однаково обставлених, оснащених системою для кондиціонування і пов'язаних між собою критим переходом готелів з просторими фойє, лобі-барами, закладами харчування і розваги, магазинами, бюро обміну валюти, перукарнях салоном, двома відкритими і одним критим басейном з мінералізованою водою, паркінгом.

Готельний комплекс "Grifid Encanto Beach Obzor" представляє собою два однаково обставлених, оснащених системою для кондиціонування і пов'язаних між собою критим переходом готелів з просторими фойє, лобі-барами, закладами харчування і розваги, магазинами, бюро обміну валюти, перукарнях салоном, двома відкритими і одним критим басейном з мінералізованою водою, паркінгом.

Цей готельний комплекс розташований в північній частині курорту і пропонує прекрасний вибір послуг і високий рівень проживання. Готелі Obzor Beach і Izgrev стоять поруч один з одним і пов'язані критим переходом.

Готельний комплекс SENTIDO GOLDEN STAR розташований в безпосередній близькості від морського берега, на курорті "Золоті піски". Ідеальне місце для сімейного відпочинку з маленькими дітьми. Туристичний міні-паровозик проїжджає перед готелем до центру курорту, куди також можна потрапити, зробивши приємну 10-хвилинну прогулянку по набережній алеї.

Один з найпопулярніших готелів курорту, відомий під ім'ям Obzor Beach & Izgrev (ex.Iberostar), в 2012р. Увійшов до міжнародної готельної ланцюжок Sentido, нове ім'я готелю Sentido Golden Star 4 *

У комплексі: Оздоровчий - Спа центр, в якому можете поєднувати відпочинок з турботою про здоров'я та красу. Готівкова сучасна апаратура включає в себе пристрої для електротерапії, медичної косметики, різних типів ванн, цілющі грязі, сауну і парну, фітнес-обладнання та посібники для лікувальної гімнастики.

Бальнео - СПА центр надає возможость вибору серед більш 80 процедур. Ресторани і бари: основний ресторан Ізгрев, ресторан а-ла-карт "Медітерaнео", Лобі-бар "Огляд", Лобі-бар "Ізгрев", Пул-бар, кафе-тераса "Панорама" та кафе-тераса "Ізгрев", Скай-бар, бар "Анімація. Гостям пропонується чудова можливість використовувати два відкритих і один закритий басейни.

Інші послуги: конференц зали, пральня, дитячий клуб (про дітей у віці від 4-х до 16-ти років дбають спеціально підготовлені дитячі аніматори 4 години на день), сейф у рецепції, цілодобове обмінна бюро, послуги лікаря, магазини, перукарня, парковка (платна).

Готельний комплекс Іберостар Огляд Біч & Ізгрев розташований в безпосередній близькості від моря, на курорті Золоті піски, в 18 км від міста Варна і в 28 км від аеропорту Варни. Комплекс складається з двох корпусів - корпусу Огляд Біч і корпусу Ізгрев.

М'який чорноморський клімат, тепле з червня по вересень море, гарний ландшафт природного террасного парку, прекрасне повітря цього екологічно чистого місця роблять його ідеальним для сімейного відпочинку з маленькими дітьми.

Наявність різноманітних розваг, цікавих екскурсій, високий рівень сервісу і істинно слов'янську гостинність приваблюють сюди щорічно туристів з багатьох країн світу. А наявність собстенного бальнеологічсекого центру в готелі приваблює туристів, які поєднують лікування, оздоровітельнием порцедури з відпочинком на пляжі.

Для дітей в «Sentido Golden Star» працює міні-клуб і джуніор-клуб, вечорами проводяться міні-дискотеки. Всі басейни обладнані дитячими секціями. Завдяки своєму розташуванню в тихому місці курорту, близькості пляжу, якісному харчуванню і хорошого рівня обслуговування готель можна сміливо рекомендувати для відпочинку з дітьми.

Увага! Від готелю йде туристичний міні-потяг до центру курорту

Розміщення

Розміщення здійснюється в 263 затишних сімейних, двомісних та одномісних номерах і 22 апартаментах - люкс з однією і двома спальнями - кондиціонер; номера зі зручними широкими ліжками; телефоном; кабельним ТБ; минибаром; сейфом і Wi-Fi; санвузли з ванною або душем, феном і телефоном. Ліжка, за винятком апартаментів, дві окремі з можливістю їх з'єднання.


Розміщення: В розпорядженні гостей надаються двомісні, одномісні і фамільні номери з видом на море або парк. У числі двомісних номерів включені сімейні, де встановлені міжкімнатні двері. Готель надає і апартаменти - люкс, а частина них має по дві спальні. У всіх номерах - балкони.

Інтер'єри великого холу і лобі-бару виконані в пастельних тонах. Пропоновані послуги відповідають рівню готелю 4-зіркових категорії. Білизна в номерах готелю Іберостар Огляд Біч - Ізгрев змінюється кожні 3 дні, а рушники, за бажанням, щодня.


  • Standard - два односпальні ліжка, доп. місце - розкладне ліжко, макс. 3 дор., 30 м2
  • Double Sea View - два односпальні ліжка, доп. місце - розкладне ліжко, макс. 3 дор., 30 м2

У другому готелі комплексу до ваших послуг 243 номери і 9 апартаментів: 233 двомісних номерів; 10 одномісних номерів; 9 апартаментів з 1 спальнею. Іберостар Ізгрев побудований 7 поверховим будинком, знаходиться в 30 метрах від корпусу Іберостар Огляд Біч.Во всіх номерах - балкони.

Для гостей готельного комплексу за додаткову плату пропонуються послуги з прання і прасування.

Номери просторі, чисті і акуратні, але досить скромні в оформленні. Сім'ям від чотирьох чоловік пропонуються варіанти розміщення в суміжних номерах або апартаментах.


харчування

Базовий ресторан "Ізгрев" пропонує різноманітні страви інтернаціональної та місцевої кухні та тематичні вечори - Болгарської національної кухні, Італійської, Іспанської, Російської, Морський, по певних днях тижня. З вікон ресторану відкривається чудовий панорамний вид на пляж, море і яхтовий порт, він розрахований на 620 місць і має простору терасу на 80 місць.

А-ла-карт ресторан "Медітеранео" з вишуканою італійською кухнею - в ньому Ви відкриєте неймовірні смаки італійської кухні, якісне обслуговування і приємну атмосферу. Так як ресторан знаходиться в безпосередній близькості від зовнішнього басейну "Огляд", він є чудовим вибором для проведення «паті» і «коктейлів» під відкритим небом.
Бари: Лобі-бар "Огляд"; Лобі-бар "Ізгрев"; Бар-басейн; Блу бар; Скай-бар; Бар "Анімація"; Нічний клуб; Снек-бар; Бійч-бар.


Основний ресторан Ізгрев (7.30 год. - 10.00 год. & 18.00 год. - 21.00 год.) Пропонує цілий ряд страв інтернаціональної кухні, виключно багатий вибір гарячих і холодних закусок на сніданок і вечерю, понад 100 найменувань в асортименті. Ресторан з чудовим панорамним видом на пляж і море має 750-ма місцями і просторою терасою на 40 місць.

Не пропустіть можливість відвідати обід або вечерю в ресторані а-ла-карт "Медітерaнео", який відкриває двері для відвідувачів щодня з 10.00 год. До 23.00 год. Там ви спробуєте надзвичайно смачні італійські страви, насолодіться хорошим обслуговуванням і приємною атмосферою. Ресторан знаходиться поруч з відкритим басейном "Огляд", і тому він прекрасно підійде для організації "парті-вечері" або "коктейлю" під відкритим небом.

Тих, хто бажає провести вечір в приємній атмосфері, чекає жива фортепіанна музика в Лобі-барі "Огляд" з 20.00 год. До 22.30ч., А також Скай-бар (20.00 год. - 02.00ч.) Готельного комплексу. Приємний вечір в хорошому настрої Ви можете провести в барі "Анімація" з 20.00 год. До 22.30 год. І потім продовжити його в нічному клубі, який працює щовечора з 22.00 год. До 04.00 год.

Безпосередньо на пляжі розташований Снек-бар "Ізгрев", відкритий з 10.00 год. До 23.30 год., А з 20.00 год. До 23.00 год. В ньому звучить жива музика.



All inclusive- "Все включено" - Сніданок - 07.30 - 10.00 - Континентальний і англійський сніданки з багатим вибором ковбасних виробів, сирів, фруктів, десертів, теплих булочок, круасанів і млинців.


Обід - 12.00-14.00 - Інтернаціональна кухня, що включає багатий асортимент свіжих салатів і страв, спеціальне дитяче меню, вегетаріанський буфет з різноманітністю низькокалорійних страв і свіжих фруктів.


Вечеря - 18.30-21.00 - Інтернаціональна кухня включає вегетаріанські та дієтичні страви, show cooking.
Проміжні харчування включають закуски, чай, кава, болгарські алкогольні та безалкогольні напої з 07.00 до 23.00, соки, коктейлі, фрукти, морозиво, торти та тематичні вечори.

бальнеотерапевтичний центр

Оздоровчий СПА центр готельного комплексу має сучасною апаратурою видатних німецьких фірм, що включає апарати для електролікування; медичної косметології; різних видів ванн - перлинних, Віхрова; антицелюлітного масажу; ароматерапії; а також обладнаний технікою для грязелікування; кіслородолеченіе; ультразвуку; сауною і парною лазнею; внутрішнім басейном з мінералізованою водою; фітнес обладнанням з сучасними професійними тренажерами фірми "TechnoGym", є посібники з лікувальної гімнастики.

Бальнеотерапевтичний центр комплексу пропонує лікування ряду захворювань опорно-рухової, серцево-судинної, дихальної, центральної і периферичної нервової систем, а також ендокринні, шкірні захворювання, післястресових стану.

Крім того, пропонується ряд бальнеотерапевтичних програм, складених фахівцями комплексу: косметична, довголіття, антицелюлітна, киснева терапія і ін.

СПА послуги і вільний час: Досвідчена команда аніматорів піклується про Ваш гарний настрій. Вам запропонують безліч різних цікавих ігор для дітей і дорослих. Кожен день ви можете брати участь в розважальних і спортивних заняттях, таких як аеробіка, повітряна стрілянина, дартс, боча (Воссiа), бінго, волейбол, водна гімнастика, настільний теніс.


А в кінці дня Ваші досягнення будуть відзначені призами, медалями, дипломами або коктейлем. Не варто пропускати і вечірніх вистав! Вас чекає справжня феєрія з вогнів, танців і музики в відомих у всьому світі класичних музичних і шоу-програмах, які показують щовечора в залі на 300 місць "Анімація" з 20.00 год. До 22.30 год.

Щоб познайомити гостей з особливостями болгарського фольклору, організовуються фольклорні програми, які разом з анімаційними програмами, підготовленими аніматорами готелю Іберостар Огляд Біч - Ізгрев, роблять відпочинок туристів більш насиченим і різноманітним. Готельний комплекс Іберостар Огляд Біч - Ізгрев пропонує аеробіку, більярд, настільний теніс і спортивну стрілянину.

Всього в 5-ти метрах від готелю Ви зможете зайнятися пляжним волейболом, а також всіма іншими видами водного спорту. У Вас є можливість об'єднати Ваш відпочинок з турботою про здоров'я та красу в бальнеологічному центрі, де встановлено сучасне німецьке обладнання провідних компаній: NEMECTRON, UNBESCHEIDEN, GYMNA, UNIPHY.

Вибір зразків був зроблений на виставці "Медика" в Дюссельдорфі в 2001 р Пропонована апаратура включає в себе пристрої для електротерапії, медичної косметики, різних типів ванн, лікувальні грязі, сауну і парну, фітнес-обладнання та пристосування для лікувальною гімнастикою.


Конференц-зал: Готельний комплекс Іберостар Огляд Біч - Ізгрев пропонує відмінні можливості для організації ваших ділових зборів, семінарів, конференцій, рекламних акцій, свят, коктейлів і ділових обідів. У готелі є два конференц-залу: - зал "Гермес" - площею 300 кв.м., на 220 місць, сцена, 3 кабіни для перекладачів; - Конференц-зал "Огляд": до 20 місць.

Зали для конференцій оснащені відповідно до передовим сучасним стандартам: кондиціонер, сучасний звукове та світлове обладнання, відео-проектор, екрани, діаграми і проектор слайдів. Зали зручні для проведення офіційних та ділових зборів. Ми готові виконати всі вимоги клієнтів для успішної організації заходів.

Кожен день досвідчений колектив аніматорів піклується про Вас і Ваших дітей. Можливостей для проведення різних цікавих ігор для дітей і дорослих - багато. Ви можете взяти участь в різноманітних розважальних денних заходах - аеробіка, дартс, боча / Boccia /, шул бак, бінго, пляжний волейбол, пляжний футбол, водна гімнастика, водне поло, настільний теніс - і в кінці дня отримати приз - медаль, диплом або коктейль.

Пропонуються багаті і різноманітні вечірні анімаційні програми для будь-якого віку. Спеціальна увага приділена дітям - в дитячому клубі, на дитячому майданчику, на вечірній дитячому дискотеці.



Послуги: Готельний комплекс Іберостар Огляд Біч - Ізгревпредлагает своїм гостям наступні основні послуги, відповідні 4-зіркових категорії: Пошта, телефон, інтернет, "Будильник" по телефону. Сейф - сейфи для зберігання цінних речей і грошей знаходяться у рецепції, де Ви отримаєте ключ і інструкції для користування. Послуга оплачується додатково.

Обмін валюти - поруч з рецепцією знаходиться обмінна бюро, яке працює цілодобово і, крім обміну валюти, обслуговує кредитні картки і дорожні чеки. VIP обслуговування - для VIP-гостей готельного комплексу Іберостар Огляд Біч - Ізгрев передбачено спеціальне додаткове обслуговування: розширений асортимент аксесуарів для ванної кімнати, фрукти, мінеральна вода, напої.

Магазини - на території готелю розташовані магазини ювелірних виробів, косметики та парфумерії, одягу і пляжних аксесуарів, художній салон з картинами, керамікою, сувенірами, іконами і скульптурою.

Замовити тур

Заявка на лікування

Новости