Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відгуки про готелі »Larissa Mare Beach (Ларісса Маре Біч) 4 *» Кемер »Хорватія

Тут Ви можете прочитати відгуки туристів про готелі Larissa Mare Beach 4 * ( Кемер ) І написати свій відгук , Якщо відпочивали в цьому готелі. Звертаємо Вашу увагу, що всі опубліковані відгуки це приватні і суб'єктивні думки туристів, які можуть не збігатися з реальністю.
Тут Ви можете прочитати відгуки туристів про готелі   Larissa Mare Beach 4 *   (   Кемер   ) І написати   свій відгук   , Якщо відпочивали в цьому готеліІм'я:Vadim
Дата відкликання:

30.06.2011 о 21:01 Номер: 1
Сервіс в готелі: 2
Харчування: 1
Інфраструктура: 1
Пляж: 3 Відгук туриста про цей готель: Відпочивали в Монтані 10 днів. Нас було 8 чоловік. Загальне враження від готелю негативне. Номери зашаркание, все розвалюється. Половина номерів готелю виходить на сусідній готель "катамаран", який знаходиться на відстані плювка =). В 07.00 починається сніданок і закінчується сон, так як брудні виделки і ножі починають скидати в металеву мийку і відлуння розлітається по всьому Бельдібі. Замість трёхмесного номера поселили в двушку, запхнувши розкладачку з матрацом і розбивши світильник. Постільна білизна діряве і сильно запрану (ніяких лебедів і сердець). Залишав три рази чайові на матраці в надії побачити диво текстильної еквілібрістікі- так і не побачив. Все що змогли придумати - це скласти рушник гармошкою і покласти зверху шпильку-квітка моєї дружини =))
Ручка на комоді була відсутня, полку в шафі без упорів. Фен у ванній зламаний, зеркло відвалилося і тримається засчет скляною полки, яка теж ледве дихає. Тепла вода большаяредкость. Спортивний інвентар окрема пісня. Ракетки для пінг понгу без накладок, м'яч для великого тенісу з дірою =)).
Харчування досить мізерний і одноманітне. Риби практично немає, одна курка (інше м'ясо дуже дороге). З фруктів: щодня апельсини, яблука, кавун. Багато солодкого. Вдячний Повора і обслуговуючому персоналу за чистий посуд і відсутність харчових отруєнь. Бармен Барош і головний адміністратор Ібрагім чудові хлопці, які заслуговують на окрему подяку. Світлана на рецепшен - скандальна "жінка".
Басейн хороший з регулярним чищенням, на відміну від інших готелів, купатися в ньому можна цілодобово. Анімації немає. Гірок немає. Дискотек немає. Є дискотеки в сусідніх готелях (Ринг бич, Катамаран).
Пляж в 100 метрах, гальковий, чистий але купатися зручніше з пірсу. Всі розваги на пляжі є у Алі (парашут, гідроцикл, банан, віндсерфінг, риболовля) .Отправляясь в цей готель я його таким і уявляв, так як знайомі в ньому вже відпочивали. Ми відпочивали компанією тому було весело. У номерах проводили мінімум час (купалися в морі, грали в волейбол, ходили на дискотеки і базари)
PS У відгуку відображені думки 8 осіб. Нас відправляло агентство АНЕКС ТУР. 30
Ім'я: наталья
Дата відкликання: 16.06.2011 о 22:34 Номер: 4
Сервіс в готелі: 5
Харчування: 5
Інфраструктура: 3
Пляж: 5 Відгук туриста про цей готель: відпочивали в готелі 15 днів з 19 травня по 2 червня 2011р. сім'єю з 4 осіб: 2 дорослих та 2 дітей (старшому - 5 років, молодшому - 11 місяців). До речі, молодшому 1 червня виповнився 1 рік; дуже приємно було отримати привітання від співробітників готелю у вигляді прикраси кімнати квітами і торта на вечерю з бенгальськими свічками. Спеціально привітати не просили, там так всіх іменинників вітають: на ресепшн ж відомості про всіх. Готель дуже приємний, маленький, але в цьому є своя принадність: все поруч - сам готель, ресторан, пляж, басейн, бар, корт, тенісний стіл, сусідній готель. Сусідній готель (РінгБіч) - це джерело культурних розваг - анімація дитяча та доросла, міні-клуб і дитячий майданчик, міні-дискотека (для сімей з дітьми це дуже важливо), мене дуже тішило наявність аеробіки (3 рази в день) і безкоштовна сауна і турецька лазня з пристойним басейном, що при 5-ти разовому харчуванні дуже актуально. Для чоловіків (і не тільки) - дартс, волейбол, водне поло. 1 раз за 15 днів в готелі був вечір живої музики (дуже душевно) і пару раз в Рингу - турецька ніч. Море було теплим з першого дня навіть для дітей. Але! Відпочинок з малюками специфічний, так що, хто збирається їхати з маленькими дітьми - пишіть, відповім. Всім збираються в Монтану - відмінного відпочинку !!!
Ім'я: Наталя
Дата відкликання: 10.04.2011 о 15:00 Номер: 2
Сервіс в готелі: 2
Харчування: 2
Інфраструктура: 4
Пляж: 1 Відгук туриста про цей готель: Відпочивали з Корол, номер поміняли за гроші, пляж був після шторму-жах! Харчування зовсім різноманітне, риба ввечері з видачі, торт люди випрошували зайвий шматочок, добре, що нам торт не потрібен був. Адміністрація-жах теж, особливо головний Хам. Довелося посваритися, потім запобігав, виляючи хвостом-так бридко! Променад уздовж кладовища або уздовж кіосків і маг. Готель старий, статеві покриття забрудненому, меблі розвалюється. Офіціанти та бармен-хороші хлопці, ми з ними потоваришували. Більярд в смердючому підвалі. Добре, що компанія підібралася хороша. Спиртного не п'ємо, тому не знаємо яке воно там. Концерти були нормальні ввечері, басейн доступний. Їхати не раджу нікому, ми з чоловіком з 2008 при восспомінаніі інформацією про цей готель тільки плюємо. Тепер тільки в центрі Кемера відпочиваємо. Там і шопінг і променад. Удачі всім, здоров'я і гарного відпочинку.

Ім'я: АЛЬФІНУР
Дата відкликання: 01.08.2010 о 23:02 Номер: 5
Сервіс в готелі: 5
Харчування: 5
Інфраструктура: 5
Пляж: 5 Відгук туриста про цей готель: відпочиваємо в 2008р, ЗАЛИШИЛАСЯ ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА, Я їхала на МОРЕ-А ВОНО ТАМ ЧУДОВЕ, ЧИСТЕ І ПРОЗОРЕ, БЛИЗЬКО ВІД ГОТЕЛЮ-ЦЕ ВЕЛИКИЙ ПЛЮС.ОБСЛУЖІВАЮЩІЙ персонал ввічливий, ПО ПЕРШОЇ Ж ПРОХАННЯ МЕНІ ПОМІНЯЛИ НОМЕР НА БІЛЬШЕ КОМФОРТНИЙ, ТАК ЯК мене не влаштовує НОМЕР НА -1 ПОВЕРСІ, дАЛИ НОМЕР В мансарді-С ВИДОМ НА БАСЕЙН І МОРЕ.ПІТАНІЕ ХОРОШИЙ-ФРУКТІВ ТА ОВОЧІВ ВИБІР ВЕЛИКИЙ, А хто незадоволений І ХОЧЕ смакоту НЕХАЙ БЕРУТЬ ГОТЕЛІ 5-ЗВЕЗДОЧЕК.УЖІН ПРОХОДИВ НА СВІЖОМУ ПОВІТРІ, РИБУ, МЛИНЧИКИ, яєчню і ПОНЧИКИ смажать ПРЯМО ПРИ туристів і ВСЕ ВКУСНОЕ.АНІМАЦІЯ БУЛА КОЖЕН ДЕНЬ, СПОЧАТКУ ДЛЯ ДІТЕЙ, А ПОТІМ ДЛЯ ДОРОСЛИХ І ЗА УЧАСТЮ САМИХ ТУРИСТІВ-БУЛО ДУЖЕ ВЕСЕЛО.АНІМАТОРИ Гюзель, МАКСИМКА І зиги-ПРОСТО МОЛОДЦИ.ДЛЯ МОЛОДІ Є ДИСКОТЕКА НА ПЛЯЖЕ.А НІЧНЕ КУПАННЯ У МОРЕ-СУПЕР .
сторінки: « < 1 | 2 | 3 | 4 > » всього: 4 стор.

Увага! Розміщуючи тут свій відгук, знайте, що інформація з нашого сайту автоматично експортується на інші сайти туристичної тематики. Тому Ваш відгук читатимуть відразу на багатьох сайтах. На даний момент таких сайтів близько 50.


Новости