Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Юрмала

  1. Відео: Прогулянка по Юрмалі

Перед тим, як відправитися з Риги до Таллінна, ми вирішили прокотитися в Юрмалу, благо вона знаходяться зовсім поруч з Ригою Перед тим, як відправитися з Риги до Таллінна, ми вирішили прокотитися в Юрмалу, благо вона знаходяться зовсім поруч з Ригою. Аж надто хотілося подивитися місце, де проходять КВК і музичні конкурси.

Я знав, що в'їзд в Юрмалу платний - 1 лат. Але примудрився пропустити місце, де треба було платити і негайно був зупинений поліцейським. Не вірте чуткам, що з поліцейськими не можна домовитися. Цілком можна! У Латвії всюди відчуваються наші люди, рідненькі, ССССРовскіе ... Так що будьте обережні, але пробуйте домовитися!

Відео: Прогулянка по Юрмалі

Юрмала зачаровує. Абсолютно самобутній курорт, яких я ще ніде не зустрічав. Її не можна порівнювати з південними пляжами. Всюди невисокі дерев'яні будиночки, схожі на маленькі замки. Як в якусь казку потрапляєш! Ми були в Юрмалі взимку, але можу собі уявити, як там затишно влітку. Так, звичайно вигляд псують пара величезних готелів, але оскільки Юрмала - дуже зелене місто, ці громади приховують дерева. Приносить задоволення пройти по головній вулиці Юрмали - вулиці Йомас. Ну а на пляжах Юрмали хлюпається Балтійське море. Ризьке узмор'я так і кличе скупатися. Але немає, холодно ... Дружина так взагалі закохалася в це місце і сказала, що обов'язково приїде в Юрмалу влітку.

Юрмала, Пляж Дзінтарі   Юрмала, купальня Рацене   Юрмала, На пляжі Маджоре   Юрмала, Ризьке узмор'я   Концертний зал «Дзінтарі»   Зірка Нової Хвилі в Юрмалі   Зірка Раймонда Паулса   Балтік бич готель, Юрмала   Міні-готелі Юрмали   Міні-готелі Юрмали   Міні-готелі Юрмали   Готель Юрмала Спа   Російський ресторан на Йомас   Пішохідна вулиця Йомас   Пішохідна вулиця Йомас   Ресторанчики на Йомас   Готель Пегас Піллс   Сувенірні магазини Юрмали   На вулиці Йомас   Вірменський ресторан   Юрмала, ресторан «Юра»   Музей старовинних авто   «Наша дача»   Покинутий будинок в Юрмалі Юрмала, Пляж Дзінтарі Юрмала, купальня Рацене Юрмала, На пляжі Маджоре Юрмала, Ризьке узмор'я Концертний зал «Дзінтарі» Зірка Нової Хвилі в Юрмалі Зірка Раймонда Паулса Балтік бич готель, Юрмала Міні-готелі Юрмали Міні-готелі Юрмали Міні-готелі Юрмали Готель Юрмала Спа Російський ресторан на Йомас Пішохідна вулиця Йомас Пішохідна вулиця Йомас Ресторанчики на Йомас Готель Пегас Піллс Сувенірні магазини Юрмали На вулиці Йомас Вірменський ресторан Юрмала, ресторан «Юра» Музей старовинних авто «Наша дача» Покинутий будинок в Юрмалі

Загалом дивіться фотографії і судіть самі. А ми поїдемо далі, в Таллінн!

Новости