Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Таїланд, рейс з Воронежа, острів Пхукет

  1. Польотна інформація по турам на Пхукет з Воронежа
  2. Ціна туру в Таїланд, підбір по всім туроператорам
  3. Ціни на тури в Таїланд з вильотом з Воронежа
  4. Який же відпочинок на острові Пхукет без екскурсій?

Тури в Таїланд з вильотом з Воронежа - той подарунок туристам і турфірмам, який ми чекали багато років. Найпопулярніший туристичний зимовий напрямок тепер є на прямих чартерних рейсах з аеропорту Чертовіцкое в своєму кращому варіанті - тури на острів Пхукет.

Тури в Таїланд з вильотом з Воронежа - той подарунок туристам і турфірмам, який ми чекали багато років Польотна інформація по турам на Пхукет з Воронежа

Віза для росіян не потрібна, закордонний паспорт повинен діяти ще 6 місяців після закінчення поїздки. При перельоті з Воронежа на Пхукет турист проводить в повітрі 10 год 40 хв., Долаючи відстань 7230 км.
Місцевий час випереджає московське на 4 години.
Всього заплановано 9 вильотів, тривалість турів з Воронежа на Пхукет - по 11 ночей проживання плюс 1 ніч в польоті (коли летимо з Воронежа). Перший рейс - відразу Новорічний, 29.12 .2018.

Дати турів з прямим перельотом на Пхукет з Воронежа в сезоні 2019 року:

ЗАЛИШИЛОСЯ 2 рейси: 23 марта і 4 квітня 2019

Ціна туру в Таїланд, підбір по всім туроператорам

  • ЗАПОВНІТЬ ВАЖЛИВІ ПОЛЯ (країна, дати, тривалість туру)
  • НАТИСНІТЬ КНОПКУ "ШУКАТИ ТУРИ" - ОТРИМАЙТЕ ЦІНИ НА ПУТІВКИ!
  • НАТИСНІТЬ на вподобану ціну
  • Вивчіть інформацію про вибраний туру
  • ВІДПРАВТЕ ЗАЯВКУ В ОФИС, натиснувши на кнопку "ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ"

Якщо вам не підходять дати і тривалість турів з Воронежа, ми завжди знайдемо підходящий варіант з вильотом з Москви. Особливо, якщо шукаєте гарячі тури в Таїланд, Пхукет, то з Москви дуже великий обсяг перевезення, тому вартість путівок часто коригується.
Якщо хочете готель подорожче, ніж дозволяє бюджет на момент покупки туру в Таїланд - є можливість безпроцентної розстрочки оплати на 4 місяці до 50% від вартості путівки. Подробиці нашої спільної з Альфа-банком акції на розстрочку без переплат тут .
Наприклад, у вас 60000 руб, а 5 *-готель коштує 80000руб, на яких бракує 20 т.р. можна оформити в банку на нашу договором безпроцентну розстрочку і після відпочинку повертати по 5 т.руб в місяць.

Географія турів в Таїланд з Воронежа 2018 і 2019 досить широка. Якщо вам мало пляжного відпочинку на Пхукеті, можна скомбінувати з іншими островами Таїланду - Самуї, Пхі-Пхі та інші. Наприклад, під воронезький рейс скомбіновані тури:

  • 3 ночі на Пхукеті + 8 ночей на Пхі-Пхі + 1 г при Пхукеті
  • 5 ночей на Пхукеті + 6 ночей на Самуї + 1 г при Пхукеті
  • 12 ночей на островах Yao Noi або Yao Yai + 1 г при Пхукеті

У Паттайї з Воронежа можна підібрати стикувальний рейс через Москву, пересадка буде в аеропорту Шереметьєво Е. Простіше, звичайно, забронювати звичайний тур з вильотом з Москви.

Ціни на тури в Таїланд з вильотом з Воронежа

Ціна туру на Пхукет залежить від зірковості готелю і від якості пляжу (затоки, бухти) де розташований готель Ціна туру на Пхукет залежить від зірковості готелю і від якості пляжу (затоки, бухти) де розташований готель.
Критерії оцінки пляжів:

  • довжина і ширина берегової лінії,
  • розмір і білизна піску,
  • положистість входу в море,
  • наявність каменів на дні,
  • висота хвиль,
  • стан акваторії під час відливу,
  • багатолюдність і інфраструктура - туристи / місцеві, наявність магазинів, кафе, виходи до дороги.
Компетенції.Всі менеджери турагентства "АЛЕН" були в рекламних інфотур в цій чудовій країні, вивчали пляжі, курорти, нюанси готелів.Приходьте бронювати тури в Таїланд в турфірму АЛЕН, ми розповімо про всі підводні камені, перевіримо всі варіанти і підберемо оптимальний за ціною путівки!Також Ви можете почати спілкування з менеджерами, оперував замовлення на підбір туру прямо зараз.Надалі це Вас ні до чого не зобов'язує.Наші
офіси:

277-95-77 - вул. Кірова, 1 (пл. Леніна)
239-29-01 - Московський пр-кт, 82 (пам. Слави)
239-31-32 - зупинка "Пл. Застави" (Кропоткіна, 10А)

Велелюдним і дешевим вважається пляж Патонг, тут же зосереджені всі вечірньо-нічні розваги острова Велелюдним і дешевим вважається пляж Патонг, тут же зосереджені всі вечірньо-нічні розваги острова. Тури на Патонг Пхукет рекомендуються молоді та великим компаніям, для сімейного відпочинку краще пошукати інші райони острова. Якщо вам потрібен «найкращий» пляж, придивіться до турам з розміщенням на Карон Біч, Ката і Ката Ной. Сумарно в селищі Карон налічується понад 150 готелів: близько 45 - 1-2 *, приблизно по 50 на кожну категорію 3 * і 4 *, близько 12 готелів 5 *, але тільки 10-15 готелів можна зарахувати до першої берегової лінії в Карон Біч , половина з них дорогі 5 *. Тому на інших пляжах теж можна знайти оптимальне поєднання ціни та «Баунті» - звертайтеся за підбором туру до наших менеджерів.

Перший рейс з Воронежа - 29 грудня - Новорічний заїзд, тому ціна путівки в Таїланд містить святкову складову. У деяких готелях може бути обов'язкова доплата за Новорічну вечерю. Наступний тур на Пхукет 10 січня, ціна вже в 1,5 рази нижче - від 50000 руб на 1 людину при 2х-місному розміщенні, за 12 ночей відпочинку, плюс ніч перельоту з Воронежа. І ось на ці дати існує ймовірність гарячих турів в Таїланд на острів Пхукет, а з вильотом з Москви вибір гарячих путівок набагато ширше.

Який же відпочинок на острові Пхукет без екскурсій?

1. Міський тур по Пхукет

Зміїна ферма і зміїне шоу, Найбільша фабрика латексу на Пхукеті - The One Plaza or Posture, Крокодиляча ферма, шоу з крокодилами, Центр краси та здоров'я Vitamax, Найбільший Буддійський храм Пхукета, Магазин перлів Mook Phuket - можливо, саме для воронезьких туристів будетдействовать акція - безкоштовна екскурсія, уточніть у менеджера при бронюванні. Час проведення з 07:30 до 14:45.

2. Дивовижний Пхукет

Ботанічний сад з орхідеями, розплідник тропічних метеликів, фотосесія з екзотичними папугами на тлі місцевої природи. Музей морських мушель, обід в популярному ресторані на березі моря. Відвідування візитної картки Пхукета - оглядового майданчика на краю мису Промтеп, що є ідеальним місцем для пам'ятних фотографій.

3. Аквапарк Splash Jungle

4. Храмовий комплекс Великий Будда

5. Зоопарк Пхукета

6. Історичне театралізоване Шоу Сіам Ніраміт

7. Рафтинг та поїздка на квадроциклах

8. Парк екстремальних розваг - мотузкові мости, вертикальні спуски, гвинтові сходи, перекати на візку, перельоти на висоті до 40 м.

9. Національний парк Khao Sok

10. Музей оптичний ілюзій

Ціни і подробиці програм вам озвучать гіди приймаючої сторони.

Який же відпочинок на острові Пхукет без екскурсій?

Новости