Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ТОП готелі ☀ ціна-якість в Єгипті 2018 ☂ тури в Єгипет для ідеального відпочинку

  1. ТОП - 2 лідера
  2. Реал Лагунс Резорт 5 * і Мелтон Біч 5 *

ТОП готелі Єгипту - ціна і якість   Вибрати готель не так просто

ТОП готелі Єгипту - ціна і якість

Вибрати готель не так просто. Це найважливіший крок у підготовці до відпочинку. Рейтинг єгипетських готелів змінюється щорічно. Щоб бути одним з лідерів, готелям потрібно підтримувати і природно підвищувати сервіс. респектабельні готелі Єгипту відрізняє вигідне місце розташування, облаштовані пляжні території, різноманітне меню і великий перелік дозвілля.

Кращі готелі пропонують відпочивальникам озеленену територію, водні атракціони, басейни з нагріванням води і шикарне обслуговування. Серед презентабельних готелів є і відмінні бюджетні рішення "ціна + якість", які підійдуть для сім'ї та компанії.

У 2018 р кращими стали:

  1. Concorde Ель Шарм Фронт 5 *.
  2. Reef Оазис Біч Ресорт 5 *.
  3. Melton Beach 5 *.
  4. Royal Лагунс ресорт 5 *.

Зупинимося докладніше на ТОП готелях, які пропонують кращий сервіс для відпочиваючих.

ТОП - 2 лідера

Конкорд Ель-Салям Фронт 5 * - шикарний готельний комплекс, який розташовується на першій береговій лінії в бухті Шаркс-Бей. Готель займає 85000 м 2 і відреставрована в 2015 р Готельний комплекс відрізняється неймовірної краси пляжем каскадом і казковими коралами. У готелі присутні зони для дітей, басейн з шикарним виглядом на морські простори і стандартні басейни.

Є в достатку спорт. розваги, серед яких:

  • Футбол;
  • більярд;
  • тенісний корт.

Конкорд відрізняють запальні аніматори, диско і вечірні шоу-програми. Серед достоїнств, туристи відзначають чудову меню і ідеальний рівень обслуговування. Конкорд Ель-Салям Фронт 5 * вдало розташувався поруч з Сохо і головними розвагами Шарма.

Риф Оазис Біч Резорт 5 * є готельним комплексом з великою територією, тут обладнаний кращий пляж єгипетських курортів. У розпорядженні відпочиваючих - екзотичні корали і ніжний пісок. Готель розташовується в бухті, яка сховалася від вітру і тут можна шикарно відпочити навіть взимку. На території сусідів аквапарк, який включає велику кількість цікавих гірок.

В Риф Оазис Біч відмінні аніматори, можна відвідати розважальні шоу-програми та різного роду активують. Раціон, алкоголь і безалкогольні напої в доступі цілодобово. Відпочиваючих чекає в 5 ресторацій (2 з них у сусідів) і 7 барних зон.

Реал Лагунс Резорт 5 * і Мелтон Біч 5 *

Перший готель розташовується на березі Червоного моря. На території в 37000 м 2 вдало розташувалися 3 басейни, 2 ресторації і 4 барних зони. Працюють веселі і ненав'язливі аніматори, ввечері організовуються шоу.

Готелі рівня "ціна + якість", підходить для всіх гостей, які бажають насолодитися у відпустці незабутнім Червоним морем. Роял Лагунс Резорт розташовується за першої береговою лінією. Пляжна зона - чистий пісок, на неї доставляє трансфер (безкоштовно). Тут є шикарні басейни з розвагами на воді, функціонують 3 ресторації і 3 барні зони.

В готелі розважають активні аніматори, у вечірній час влаштовуються шоу.

Новости