Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Sunny Beach Resort

  1. Розташування готелю Sunny Beach Resort & Spa
  2. Місцезнаходження готелю на мапі
  3. номери
  4. Інфраструктура і додаткові послуги
  5. Відгуки

У цій статті ми розглянемо 4-зірковий готель Sunny Beach Resort & Spa. Цей готельний комплекс розташувався на першій лінії біля моря в курортному селищі Муйне. Містечко знаходиться неподалік від міста Фантхьєт. Це місто розташоване в Південному В'єтнамі приблизно в 220 кілометрах від міста Хошимін. Курорт Муйне став широко відомий вдячний любителям серфінгу, яких приваблюють сюди природні особливості однойменної бухти. Тут стійкий сильний вітер і хороша хвиля. Але крім серфінгістів в Муйне відпочивають туристи з дітьми, а також люди похилого віку, оскільки курорт підходить для тихого сімейного відпочинку. Давайте, розглянемо, які умови пропонує для цього готель Sunny Beach Resort & Spa. Нижче наводиться інформація про номери готелю, його інфраструктурі і додаткові послуги, а також відгуки постояльців.

Зміст статті

Розташування готелю Sunny Beach Resort & Spa

Готель Sunny Beach Resort & Spa розташований в 10─15 хвилинах їзди від міста Фантхьєт на автомобільному транспорті. Щоб дістатися сюди, туристи, як правило, летять до Хошиміну літаком, звідти їдуть 4─5 годин на автобусі. Деякі туроператори пропонують свої автобуси для туристів, які вирушають організованою групою. Ті, хто їде самостійно, повинні будуть дістатися з аеропорту на автовокзал і сісти там на автобус. Деякі туристи, які відпочивали в Sunny Beach Resort & Spa 4 *, в своїх відгуках вказували, що добиралися до Фантхьет поїздом. За часом виходить приблизно, як на автобусі. Ще один варіант ─ це летіти до аеропорту Камрань поруч з Нячанг і добиратися звідти на автобусі або на поїзді. Але варіант з Хошиміну є більш поширеним.

Але варіант з Хошиміну є більш поширеним

Готель Sunny Beach Resort & Spa


Місцезнаходження готелю на мапі

Точна адреса готельного комплексу Санні Біч Резорт виглядає так: 64-66 Nguyen Dinh Chieu St - Ham Tien - Mui Ne Phan Thiet. Нижче ви можете подивитися розташування на інтерактивній карті.

номери

Номерний фонд готелю Sunny Beach Resort & Spa складається з 54 номерів в головному корпусі, а також 20 окремо стоячих бунгало. У таблиці нижче представлені категорії номерів, наявні в готельному комплексі Санні Біч Резорт енд Спа 4 *.

Назва Площа номера, кв. м. Особливості Кількість номерів Standart 16 Знаходяться в головному корпусі. Одна або дві ліжка. Меблі і необхідна техніка. 34 Superior 20 Знаходяться в головному корпусі. Одна або дві ліжка. Меблі і необхідна техніка, сейф. Вид з вікна на сад або море. 20 Bungalow 26 Окремо розташована будівля в саду на території готельного комплексу. Вид на сад або море. 10 Villa 42 Окремо стоїть вілла з видом на затоку. Ванна, сейф. 10

Кімнати в готелі Sunny Beach Resort & Spa обставлені сучасними меблями і технікою, але при цьому оформлені з елементами традиційного в'єтнамського стилю. Меблі в номерах зроблена з дерева. У тих номерах, які розташовані в головному корпусі є балкон. Ліжок в номерах може бути одна або дві. При необхідності в номер Санні Біч Резорт можна встановити ліжко для дитини за запитом.

При необхідності в номер Санні Біч Резорт можна встановити ліжко для дитини за запитом

номер


номер

Номер в Санні Біч

Номер в Санні Біч

Вид з номера

У номерах Sunny Beach Resort & Spa є кондиціонер, плоский телевізор з кабельними каналами, міні-бар, тапочки і халат, а також набори для приготування кави та чаю. У ванній кімнаті встановлено умивальник, унітаз і душова кабіна.

Варто звернути увагу, що напої в міні-барі платні. Якщо ви будете користуватися ним, то вартість напоїв з вас віднімуть при виселенні з Санні Біч Резорт 4 *.
Збирання в номерах Sunny Beach Resort & Spa персонал проводить щодня. При цьому змінюють рушники, гігієнічні та миючі приналежності, протирають пил, поповнюють запаси води, а також кава і чай.

Заміна постільної білизни проводиться один раз в 5─7 днів. Більшість постояльців Санні Біч Резорт залишилися задоволені станом номерів, прибиранням персоналу і роботою техніки. Були окремі претензії, які не характеризують картину в цілому.

ванна


ванна

Ванна кімната

Ванна кімната

Вид з номера

У номерах і решті території Sunny Beach Resort & Spa 4 * доступний бездротовий інтернет. Персонал готельного комплексу доброзичливий і чуйний. Якщо вірити відгукам туристів, то по-російськи співробітники Санні Біч Резорт практично нічого не розуміють. Однак це не заважає їм добре виконувати свої обов'язки.

Як і в більшості інших готелів, виїзд здійснюється до 12─00, а заселення починається з 14─00. Співробітники на ресепшен працюють цілодобово.

Інфраструктура і додаткові послуги

На території готельного комплексу Sunny Beach Resort & Spa є парковка для автомобілів постояльців, магазин, а також пункт обміну валюти. Прямо в готелі ви можете замовити оренду автомобільного або мотоциклетного транспорту, а також різні екскурсійні поїздки. На рецепції є сейф для зберігання цінних речей.

Сама територія готелю являє собою великий квітучий сад. Основний корпус, а також окремі бунгало і вілли буквально потопають у зелені. В Sunny Beach Resort & Spa є два басейни, в яких постояльці можуть скупатися, якщо з якихось причин їм не хочеться йти на море. Прямо в готелі можна замовити послуги з навчання різним видам спорту і орендувати обладнання для цього. Постояльці можуть зайнятися віндсерфінгом, кайтингом і т. П. Є навіть послуги із запуску повітряного змія.

басейн


басейн

Територія Санні Біч Резорт

Територія Санні Біч Резорт

Територія Санні Біч Резорт

Для туристів з дітьми на території комплексу Sunny Beach Resort & Spa 4 * є дитячий майданчик, а за додаткову плату можна скористатися послугами няні. Будівлі готелю мають пандуси для крісел каталок, якщо будуть відпочивати люди з обмеженими можливостями. Додатково можна відзначити наявність інтернет-кафе і бізнес-центру, де можна скористатися комп'ютером та оргтехнікою.

Прямо на території готелю Sunny Beach Resort & Spa знаходиться пляж. Щоб опинитися на пляжі, постояльцям зі своїх номерів потрібно пройти всього кілька десятків метрів. Там є шезлонги і парасольки, а в готелі можна отримати пляжні рушники. На пляжі регулярно прибираються і рівняють пісок.

На пляжі регулярно прибираються і рівняють пісок

пляж


пляж

пляж

Варто також відзначити широкий вибір послуг для туристів, які ведуть активний спосіб життя. В готелі Sunny Beach Resort & Spa 4 * можна сходити в тренажерний зал, фітнес-центр, масажний кабінет, спа-салон, сауну і салон краси. Свої послуги також пропонує перукарня. Можна пограти в настільний теніс, волейбол, більярд.

У готелі є свій ресторан і бар. Вартість проживання входить сніданки. В цілому фон відгуків про харчування в ресторані готелю позитивний. Туристи кажуть, що сніданки зроблені зі свіжих продуктів, страви різноманітні і об'ємні. Крім того, навколо готельного комплексу Sunny Beach Resort & Spa добре розвинена інфраструктура і там знаходиться багато кафе і ресторанчиків. Саме там більшість туристів обідають і вечеряють.

Саме там більшість туристів обідають і вечеряють

ресторан


ресторан

ресторан

З додаткових послуг в готелі можна відзначити доставку їжі та напоїв в номер, послуги консьєржа, пральні та хімчистки, а також прасування одягу.

Відгуки

Вікторія, листопад 2017 року

Відпочивали в готелі Sunny Beach Resort & Spa з чоловіком і дитиною. Номер у нас був в основному корпусі стандартний. Там було дуже затишно і чисто. Відразу видно, що персонал стежить за станом меблів, техніки і чистотою в номері. Коли виходили на балкон, було відчуття, що потрапляли в джунглі. Настільки зеленої є територія готелю. Вигляд у нас був на галявину і басейн.

На пляжі бувало, що не вистачало всім лежаків. Тоді ми йшли відпочивати до басейну. Там практично завжди були вільні місця. А звідти просто ходили купатися на море. Відстань всього кілька десятків метрів.

Пляж на території Sunny Beach Resort & Spa тут досить вузький, але купатися цілком нормально. До того ж, на пляжі є черговий співробітник, який відганяє торговців і просто цікавих перехожих. На території регулярно підмітають і прибирають сміття кожен день. Сантехніка у ванній кімнаті було вже досить стара, але нічого не ламалося, а вода була без перебоїв.


Анастасія, січень 2018 року

Відпочивали в готелі Sunny Beach Resort & Spa 4 * в середині січня 2018. Їздили на 10 днів. Добиралися туди на автобусі через Хошимін. Тривала дорога була єдиним мінусом, а в іншому готель був відмінний. Нам все сподобалося. Номер був досить просторий з хорошою обстановкою. Меблі були в пристойному стані, сантехніка теж. Співробітники регулярно прибиралися, звичайно, без миття підлог, але було чисто. У ванній регулярно змінювали і поповнювали гігієнічні засоби.

Рушники в номері міняли кожен день без нагадувань. Порадувало наявність двох басейнів на території готельного комплексу. Поруч з ними завжди були вільні місця, а вода була чиста і комфортної температури. Сніданки в ресторані Sunny Beach Resort & Spa 4 * подавали хороші. З місцевих страв були різні морепродукти, а також багато традиційних європейських страв. На сніданках ми наїдалися, як ніби це обід. Є хотілося вже тільки ближче до вечора.

Окремо варто похвалити персонал. Всі співробітники Sunny Beach Resort поводилися чемно, ввічливо і при необхідності допомагали.

Олена, грудень 2017

До В'єтнаму ми з чоловіком приїжджаємо вже четвертий раз. В Муйне це була друга наша поїздка. Були тут в кінці 2017 року і зупинилися в готелі Sunny Beach Resort 4 *. Це був спокійний пляжний відпочинок. Ситний і розмірений. Відпочивали на пляжі поряд з басейном, ходили на масаж і їздили на екскурсії по околицях.

Сподобався чистий номер, меблі та сантехніка в нормальному стані. Окреме спасибі за балкон, з якого можна було милуватися на сад. Єдине, до чого були претензії в Sunny Beach Resort & Spa, це бездротовий інтернет Wi-Fi. У номері він ще так-сяк працював, а на території готелю місцями були провали.

У номері були приналежності для кави і чаю, а також електричний чайник. Рушники для пляжу постійно міняли. А також корисний виявився безкоштовний сейф в номері. Поруч було повно ресторанчиків з російськими меню і російськомовними співробітниками. Спробували також різні СПА-процедури і масаж в навколишніх закладах.

Загалом, відпочинок вдався і ми отримали саме те, що хотіли. Тому можу рекомендувати готель Sunny Beach Resort & Spa 4 * всім тим, хто хоче спокійного і розмірено пляжного відпочинку.
Якщо стаття виявилася для вас корисною, розповсюдьте посилання на неї і соціальних мережах. Це допоможе розвитку сайту. Голосуйте в опитуванні нижче і оцінюйте матеріал! Виправлення і доповнення до статті, а також ваші відгуки про цей готель Sunny Beach Resort & Spa в Муйне, залишайте в коментарях.

Новости