Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Секс-туризм на вулиці Біч Роуд в Паттайя

  1. Вулиця Біч Роуд: зона дешевого сексу
  2. Центральний пляж на Біч Роуд
  3. Шопінг на Біч Роуд
  4. ВІДЕО: Прогулянка по вулиці Біч Роуд

Паттайя - райське місце, куди їдуть аж ніяк не заради тихого сімейного відпочинку. Вулиця Біч Роуд, що простягнулася вздовж центрального пляжу Паттайя , Далеко не оплот спокою, вона по праву носить звання кримінальної та розпусної вулицею курорту, а разом з тим і найбільш відвідуваною його частиною. До речі, за два кроки від цієї вулиці розташувалися запальні шоу трансвеститів "Тіффані" і "Алькасар" .

шоу трансвеститів Тіффані і Алькасар

Вулиця Біч Роуд: зона дешевого сексу

На Біч Роуд з усього світу збираються любителі воістину екстремального відпочинку з тайськими жрицями кохання. Секс-туризм на цій вулиці стоїть відверто дешево, в кілька разів дешевше, ніж у на вулиці Волкін Стріт . Але повії на цій кримінальній вулиці виглядають відповідно до свого ціннику. Так що, щоб зняти повію в Паттайя на Біч Роуд , Потрібно знати ряд правил.

Левову частку мешканок Біч Роад складають провінціалки, які не змогли знайти більш пристойну роботу в туристичному серці країни. Решта дівчат не краще, як правило, це неповнолітні, нелегалки, бездомні. Останні, до речі, буквально живуть на роботі, ночують на лавках і харчуються в численних забігайлівках вулички. І ще, Біч Роад кишить тайськими трансами , Тусующіміся по всій вулиці в пошуках туристів з збоченими бажаннями.

Біч Роуд в Паттайя можна порівняти тільки з дешевим борделем, де стоїть подружку на ніч не знайдеш, зате легко підібрати економ-варіант. Прайс явно підкреслює клас послуг:

  • short time - від 1000 бат;
  • long time - від 1500 бат.

short time - від 1000 бат;   long time - від 1500 бат

При бажанні можна знайти «подружку» і дешевше, але ризик заразитися цілим букетом венеричних захворювань буде практично дорівнює 100%. Не менш ризикована справа - це зняти дешевий номер в готелі на Біч Роуд, бувалі візитери цієї вулиці стверджують, що гіршого місця їм бачити не доводилося.

Центральний пляж на Біч Роуд

Днем узбережжі поблизу вулиці розпусти виглядає як райське містечко з чистим піском і ласкавим прибережним вітерцем. На вибір для гостей цілий асортимент атракціонів, в тому числі морська прогулянка на катері, а також відомий на весь світ розслабляючий тайський масаж і еротичний боді-масаж .

Вночі ж і сюди добираються юрби тайських повій і торговців сумнівним кайфом. Втім, якщо ви саме за цим в Паттайї і прилетіли, то ласкаво просимо, тільки бережіть гаманці, кишенькових злодіїв тут в надлишку.

Порада!

Перед прогулянкою по Бічке, не зайвим буде дізнатися обставновку і визначити погоду в цьому районі за допомогою онлайн веб-камер Паттайї .

Шопінг на Біч Роуд

На Біч Роуд розташувалися кращі магазини, торгові центри, готелі та ресторани. Більшість закладів включають відразу все: магазини, ресторани і розважальні шоу-руми. Неодмінно побувайте в Mike Shopping Mall, на даху цього будинку влаштували вражаючий басейн, а також в Central Festaval і Royal Garden Plaza, буде що згадати.

ВІДЕО: Прогулянка по вулиці Біч Роуд

Вулиця Біч Роуд на мапі

Вулиця Біч Роуд в Паттайя

Карта завантажується. Будь ласка зачекайте.

Вулиця Біч Роуд в Паттайя 12.939360, 100.883954

Новости