Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Романтичні готелі Патонг


шукати готелі   на вашу адресу   на карті Патонг   1

шукати готелі
на вашу адресу
на карті Патонг

1. Показані готелі з послугами для проведення весілля або медового місяця.
2. По всім 58 романтичним готелям в Патонге ми показуємо вільні варіанти реально наявні в наявності. Ціни на номери в Патонге і знижки, представлені на OrangeSmile.com, також дійсні і остаточні.

Цей фешенебельний готель-курорт пропонує скористатися власним пляжем і 2 відкритими басейнами з красивим видом на море. ... Опис, ціни та бронювання Гостинний готель See Sea Phuket розташовується в районі пляжу Розжарюємо, що є продовженням відомого пляжу Патонг. ... Опис, ціни та бронювання Курорт Merlin Beach розміщений на пляжі Три-Транг, в 16 км від міста Пхукет. До ваших послуг 3 ландшафтних басейну, 8 ресторанів, кафе і питних закладів, а також номери з ... Опис, ціни та бронювання Цей дизайнерський готель-курорт розміщений на пляжі Патонг острова Пхукет. Гостям надається можливість користуватися плавальний басейн і ресторан. ... Опис, ціни та бронювання Цей розташовує до себе готель-курорт розташовується в десяти піших хвилинах від пляжу Патонг і комерційного центру Jungceylon. До ваших послуг бутик-номери з ... Опис, ціни та бронювання Цей представницький готель-курорт дислокується неподалік - всього в декількох піших хвилинах від пляжу Патонг, а також в 5-10 піших хвилинах від комерційного ... Опис, ціни та бронювання Естетичний готель-курорт Avista Hideaway Resort & Spa - Phuket в Пхукет розташовується в декількох автомінутах від пляжу Патонг. Гостям надаються номери з кондиціонером ... Опис, ціни та бронювання Курортний спа-готель Sea Sun Sand розташовується в декількох піших хвилинах від пляжу Патонг на острові Пхукет і пропонує скористатися панорамним панорамою на ... Опис, ціни та бронювання Дизайн готель BYD Lofts розташовується в декількох піших хвилинах від пляжу Патонг і пропонує скористатися модними апартаментами з кухнями. Від готелю ви легко ... Опис, ціни та бронювання Курортний спа-готель Deevana, оточений тропічним садом, пропонує скористатися номерами з красивим видом на навколишній сад або басейн, 5 ресторанами, зовнішнім ... Опис, ціни та бронювання

Готелі Патонг за категоріями

Готелі для романтичних побачень на OrangeSmile.com в містах та аеропортах близько Патонг

Наші новини і статті про туріндустрії Таїланду

Ми приймаємо

Наші сервіси

Новини готелів

Скористайтеся нашими контактними даними нижче, в разі ускладнень при бронюванні готелю для романтичного побачення в Патонге. Ми надаємо 58 готелів в Патонге, придатних і підготовлених до весілля або до проведення медового місяця - недорого і з гарантією кращої ціни. Організуйте свою романтичну поїздку самостійно!

Новости