Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Рекомендації по вибору готелю в Болгарії

  1. Готелі для відпочинку з дітьми в Болгарії
  2. Молодіжні готелі Болгарії
  3. Відпочинок для двох
  4. економічний відпочинок

Збираючись в перший раз на   відпочинок до Болгарії   , Багато туристів стикаються з проблемою вибору - де найкраще відпочивати в Болгарії

Збираючись в перший раз на відпочинок до Болгарії , Багато туристів стикаються з проблемою вибору - де найкраще відпочивати в Болгарії? Дійсно, на чорноморському узбережжі Болгарії розташовано близько 20 курортів, кількість готелів для проживання є просто неймовірну цифру, а вибрати треба всього один, і при цьому найкращий готель в Болгарії, який підходить саме для Вас! Рекомендації наших фахівців допоможуть визначитися, який же готель вибрати.

Готелі для відпочинку з дітьми в Болгарії

Вирушаючи на море з дітьми, батьки зазвичай ставлять їх зручності вище своїх інтересів. Тому і в виборі готелю керуються наявністю всіх необхідних для відпочинку дитини умов:
- особливе дитяче меню і харчування по системі "все включено", щоб не доводилося купувати додатково соки і морозиво,
- дитячий клуб і анімація, послуги няні,
- майданчик для ігор, дитячий басейн і водні гірки на території готелю,
- і, звичайно ж, піщаний пляж і пологий вхід в море.

Всім цим вимогам найбільше відповідає курорт Албена - не дарма він вважається найкращим місцем у Болгарії для відпочинку з маленькими дітьми. Курорт знаходиться під управлінням однієї компанії, тому обладнання номерів, обслуговування та харчування у всіх готелях будуть практично однакові. Для ледачих туристів рекомендуємо готелі першої лінії: Гергана 4 *, Славуня / Мура 3 *, Єліца / Нона / Боряна 3 *, Лагуна Біч 4 *, Каліакра 4 *, Арабелла Біч 4 *. Серед готелів, розташованих трохи далі від моря, на особливу увагу заслуговують Раліца 3 * і Раліца Суперіор 4 *, Сенді Біч 4 * (завершено в 2011р), Орхідея 3 *. Величезним плюсом Албени є безкоштовні парасольки і шезлонги на пляжі для всіх відпочиваючих!

Прекрасно відповідають вимогам батьків і готелі клубних курортів Дюни і Еленіте - проте рівень цін тут буде трохи вище.

На великих курортах рекомендуємо звернути увагу на готелі відомих ланцюжків - вони гарантують Вам високий рівень сервісу, відмінний відпочинок і турботу про Ваших дітей:

- на курорті Золоті піски - готелі Іберостар Огляд / Ізгрев 4 *, Гріфід Арабелла, Болеро 4 * і Вістамар 3 *; більш економічні варіанти - Мімоза 4 *, Санрайз і Ексельсіор 3 *;

- на Сонячному березі - Вікторія Палас 5 *, Хелена Парк і Хелена Сендс 5 *, Тракия Плаза 4 *, Чайка Біч 4 *, Іберостар Санні Біч і Тіара Біч 4 *, Калімера Клуб (Родопи, Кольорі, Флора) 4 *, Несебр бич 3 *, Ізола Парадайз 3 *;

- в Огляді - Мірамар 4 *, Сол Місяць Бей 4 *, Ріу Хеліус Бей 4 *;

- в Несебрі - комплекс готелів Сол Несебр Палас 5 *, Сол Несебр Бей і Маре 4 *;

- на курорті Сонячний день - Марина 4 *, Міраж 4 *;

- на курорті Св.Константі і Олена - Гранд готель Варна 5 *, Азалія 4 *, Дельфін 4 *, Рубін 4 *;

- в Поморіє - Сансет резорт 5 *, Феста Поморіє 4 *.

Курорт Сонячний берег заслуговує особливої уваги як гарне місце для відпочинку з маленькими дітьми, коли для дітей потрібні особливі умови харчування і мамам необхідно самостійно готувати для своєї сім'ї під час відпочинку. Саме на Сонячному березі розташована найбільша кількість апарт-готелів, номери в яких дуже схожі на невелику квартиру: кухонний куточок, вітальня і одна або кілька спалень. Враховуйте, що крім харчування організовувати своє дозвілля доведеться теж самостійно - все розваги будуть знаходитися за межами готелю (що для Сонячного берега з його розвиненою інфраструктурою не складає великих труднощів).

Молодіжні готелі Болгарії

Молодіжний готель в Болгарії відрізняється від готелів у Туреччині - в Болгарії відпочивають за його межами. Тому вимоги до готелю у молоді, як правило, такі:
- простий номер (з усім необхідним обладнанням), категорія готелю 2-3 *,
- додаткових послуг (наприклад, наявність дискотеки) не потрібно, тому що все знаходиться в крокової доступності за межами готелю,
- невисока вартість путівки,
- розташування готелю не обов'язково на першій лінії, але бажано в центрі курорту поряд зі всілякими розвагами: барами, дискотеками, магазинами, кафе і т.д.

Ідеальними курортами для такого відпочинку є великі і галасливі Золоті піски і Сонячний берег. Тут активний відпочинок і веселощі не припиняється ні вдень, ні вночі. Серед кращих готелів для молодіжного відпочинку рекомендуємо наступні:

- на курорті Золоті піски - Асторія 3 *, Градина 3 *, Плиска 3 *, Тинтява 3 *, Малина 2 *;

- на курорті Сонячний берег - Средец 3 * і Азуро 3 *, Шипка 2 * і 3 *, Бриз 3 *, Континенталь 3 *.

Молодіжним курортом також вважається Кранево, однак це в основному за рахунок того, що більшість готелів Кранево є дитячі та молодіжні літні табори. Кранево - невелике селище, тому для самостійного відпочинку парами або компанією тут буде значно менше розваг, ніж на великих курортах, і ціни на путівки трохи вище цін на готелі Сонячного берега.

Відпочинок для двох

Якщо на відпочинок Ви вирушаєте удвох, то можна вибирати будь-який готель в залежності від того, як Ви хочете провести свою відпустку:
- для веселого, активного відпочинку та занять спортом підійдуть Золоті піски і Сонячний берег;
- для спокійного відпочинку - Св.Константін і Олена, Огляд, Созополь;
- для пізнавального відпочинку і огляду визначних пам'яток - Несебр, Созополь, Балчик;
- для оздоровлення - Поморіє;
- респектабельний, елітний відпочинок Вас чекає в Рив'єрі, Сонячному дні.

Часто сімейні пари, а також молодята, вирушаючи на відпочинок, вибирають готелі, де мало дітей, де панує спокійна, розслаблююча атмосфера і можна отримати насолоду від SPA-процедурами. До таких готелів ставляться: Реджина Марія СПА 4 * (Балчик), Мелія гранд Ермітаж 5 * (Золоті піски), Орхідея СПА 4 * (р-н Золотих пісків), Емеральд 5 * (Несебр / Равда), Гранд готель Поморіє 5 * (Поморіє), Віа Понтіка 5 * (Поморіє), Интеротель Поморіє Релакс 4 * (Поморіє), Імперіал 5 * (Рів'єра), СПА Романс 4 * (Св.Константін), Мартінез 4 * (Созополь), Маджестик 4 * (Сонячний берег), Палац 5 * (Сонячний день).

економічний відпочинок

Болгарія часто асоціюється з економним, недорогим відпочинком на морі. І хоча з кожним роком в Болгарії з'являється все більше і більше готелів високого рівня, недорогі готелі, як і раніше користуються підвищеним попитом у білоруських туристів.

Кращими варіантами в поєднанні "ціна + якість" будуть готелі:
- Палас 3 * (Сонячний берег) - готель на першій лінії з різноманітним якісним харчуванням;
- Хелена II 3 * (Сонячний берег) - один з найбільш недорогих варіантів відпочинку з харчуванням НВ, дизайн в стилі традиційної болгарської архітектури;
- Корона 4 * (Сонячний берег) - найдешевший готель з категорії 4 *, відповідає своєму рівню;
- Ізола Парадайс 3 * (Сонячний берег) - один з недорогих готелів, що працюють за системою "все включено", єдиний мінус готелю - розташування на третій лінії;
- Керан 3 * (Созополь) - якісний, повноцінний готель, зі своїм рестораном і басейном в Созополі, де переважають приватні будинки і вілли;
- Панорама 3 * (Св.Константін) - недорогий готель для спокійного відпочинку, різні категорії номерів дозволяють підібрати тур в цей готель на будь-який бюджет;
- Градина 3 * (Золоті піски) - готель відремонтований до сезону 2011, пропонує різні типи харчування: ВВ, НВ, FB +;
- Орхідея 3 * (Албена) - найкраща ціна з готелів Албени категорії 3 * по системі "все включено".

Вибір хорошого готелю надзвичайно важливий, проте головною перевагою відпочинку в Болгарії не є готелі, а чисте, тепле море і приголомшливі просторі пляжі з дрібним золотистим піском і пологий вхід у воду. Таке море і такі пляжі будуть на будь-якому курорті Болгарії, тому який би готель Ви не вибрали, фахівці нашої компанії впевнені, що Ви проведете свій відпочинок в Болгарії незабутньо!

Новости