Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про готель Venus Beach Hotel 5 *, Пафос, Кіпр

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розваги і анімація
  5. пляж
  6. Розташування і околиці
  7. Відео про готелі
  8. Підбір пакетного туру

Готель Venus Beach Hotel 5 * пропонує тихий сімейний відпочинок , Адже невелике містечко Пафос є одним з найбільш спокійних і романтичних курортів Кіпру . Згідно давньогрецьким переказом, саме в цьому місті вийшла з піни морської Афродіта - богиня любові і краси. В рамках будь-якої екскурсії вам обов'язково покажуть «те саме місце». Безсумнівний плюс для романтичного відпочинку. Та й клімат тут радує: у порівнянні з іншими курортами Кіпру погода Пафосу в 2019 році очікується менш дощової.

Готель Venus Beach отримала свої п'ять зірок досить заслужено. Тут є і великий номерний фонд, і послужливий персонал, і гарне харчування, і басейн, і вид на море з власних номерів та інші послуги, які відповідають статусу п'ятизіркового готелю.

Можна спокійно їхати сюди з дітьми і не переживати, що будуть проблеми з їх харчуванням, розвагою або наглядом за ними.

Нумерний фонд

Венус Біч пропонує своїм гостям на вибір номери наступних категорій:

  • Одномісний - Single;
  • Двомісний з одним ліжком - Double;
  • Двомісний з двома ліжками - Twin;
  • Тримісний - Triple;
  • Чотиримісний - Quard.

Номери комфортабельні, просторі з повним набором необхідних меблів:

  • ліжко;
  • стіл;
  • 2 стільці;
  • шафа;
  • Тумба;
  • Столик з дзеркалом;
  • Місце для валіз.

Є холодильник, міні-бар і сейф, але вони платні. Є сучасний телевізор з плоским екраном, відеомагнітофон і прямий телефон. Для розеток потрібні перехідники, які можна взяти тут же на ресепшені напрокат під грошову заставу. Wi-fi теж є і теж платний. Кондиціювання в номері центральне. Прибираються в кімнатах щодня. Рушники міняють також кожен день, тому свої брати необов'язково.

У номерах є окремий санвузол. Матеріали (гель для душу, туалетний папір, шампунь, крем для тіла, ватні палички, шапочки для душа) змінюються в міру використання. Фен надається і він безкоштовний.

У номерах є досить просторий балкончик з двома стільцями і столиком. Звідси можна помилуватися морським заходом. Але не всім - деякі номери виходять на задоволену гучну і жваву вулицю. Правда, при наявності вільних номерів, вам без проблем поміняють номер на інший аналогічної категорії.

Питну воду можна взяти безкоштовно на ресепшені, або прикупити в найближчих супермаркетах.

харчування

Заклад пропонує два типи харчування:

  • напівпансіон (сніданки і вечері, які можна поміняти на обіди) - напої безкоштовні тільки під час сніданку
  • все включено

Гостей тут чекають смачні сніданки, обіди та вечерями. Сніданки досить стандартні: каші, сири, ковбаси, бутерброди, фрукти, напої. На обід завжди на вибір кілька видів м'ясних страв, обов'язково риба, бувають морепродукти. Також овочі та різні салати. З напоїв в обід пропонують пиво, вино, різні газованої води. Обід подають на веранді, на свіжому повітрі. На вечерю знову-таки кілька видів м'ясних і рибних страв, супи (бульйони), напої, сири, овочі, фрукти. Обов'язково десерт. Це різні фрукти і ягоди по сезону: кавун, диня, персики, яблука, груша, виноград, а також кондитерські вироби: желе, тістечка, тортики.

Тут точно ніхто не залишиться голодним: ні діти, ні м'ясоїди, ні гурмани, ні вегетаріанці.

Вино подають з місцевого винзаводу. Досить смачне і міцне. Якщо ж ви плануєте провести день поза готелем, то на ресепшені можна залишити замовлення на ланч-бокс з собою, який вам зберуть абсолютно безкоштовно.


персонал

Серед персоналу багато російськомовних працівників. На ресепшені завжди відгукнуться на ваше прохання або проблему і постараються її якомога швидше вирішити. Технічний персонал також добре виконує свою роботу: номера прибираються щодня і якісно.


Розваги і анімація

З розваг тут хіба що басейн на території готелю, власний тренажерний зал і безкоштовний тенісний корт. На пляжі можна взяти напрокат спортивний інвентар або відпочити в барі.

Анімація тільки дитяча, з конкурсами та вікторинами. Дитячий клуб працює з травня по жовтень.

Вечорами іноді буває жива музика. До речі, басейн досить невеликий, і вода в ньому практично завжди тепла - ідеально для купання дітей. Лежаків і парасольок біля басейну завжди в достатку. Але можна сміливо відправлятися в блізлежайшіе аквапарки або на екскурсії по місту та околицях. Діток на цей час можна залишити під наглядом няні.

пляж

Пляж тут пісочний, але через 5-10 метрів від берега починаються камені і практично завжди бувають хвилі. Море дуже чисте. В принципі, якщо брати спеціальне взуття, то у дорослих не виникне проблем з купанням. Діткам ж краще плескатися у самого берега, хоча і там може накрити хвиля. Загалом, для любителів хвиль - ідеальний пляж.

Парам з дітьми краще вирушати на сусідній пляж Coral Bay, в 15 хвилинах їзди на автобусі. Тут чистий білий пісочок, пологий спуск до води, найчистіше спокійне море - ідеальне місце для купання дітей. Шезлонги, парасольки і спортивний інвентар тут також можна взяти напрокат. Пляжні рушники не забудьте прихопити на ресепшені.

Розташування і околиці

Розташування і околиці

Зробити відмінне відео і багато красивих фото на цьому курорті вам вдасться точно. Прямо поруч з готелем, менш ніж в 500 метрах, знаходяться королівські гробниці, дата побудови перших з яких відноситься до III століття до нашої ери! Колони деяких з них прикрашені красивими настінними фресками.

Або, наприклад, можна відправитися на загадкову гору «Фабрика», з безліччю ходів і печер, призначення яких до сих пір невідомо.

Відео про готелі


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: www.venusbeachhotel.com Адреса: Tombs of the Kings Rd, PO Box 62309, CY - 8063 Pafos Cyprus Телефон: +35726 949 200

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
Луїс Фаетон Біч 4 *
Аскос Корал Біч Готель 4 *
Queen's Bay Hotel 3 *

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про Venus Beach Hotel 5 * на Кіпрі і діліться своєю думкою. Наші відвідувачі будуть не проти отримати пораду по відпочинку в Пафосі з дітьми .

Новости