Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Правда про готель Beyond Resort Kata 4 *, Пхукет, Таїланд

  1. Нумерний фонд
  2. харчування
  3. персонал
  4. Розваги і анімація
  5. пляж
  6. Розташування та околиці
  7. Відео про готелі
  8. Підбір пакетного туру

Ще з 1990 року на узбережжі Пхукета функціонує один з найкращих готелів - Beyond Resort Kata 4 * (колишня назва Kata Beach Resort & Spa). За ці роки він зміг знайти справжню славу у відпочиваючих держави Таїланд. За рівнем якості обслуговування він має 4 зірки. Це високий клас, який має на увазі, крім стандартних послуг, наявність ще і спеціальних пропозицій.

Так, за станом на 2019 рік, він повністю відповідає сучасним стандартам, маючи все необхідне для дійсно якісного відпочинку будь-яким складом, в тому числі і для відпочиваючих з дітьми. Переконатися в цьому можна подивившись фото і відео - немає ніяких секретів!

Для сімей з дітьми в даному місці буде взагалі чудово, адже навіть для самих маленьких мандрівників все підготовлено, починаючи від дитячих місць в номерах, закінчуючи всілякими розвагами, ігровими майданчиками, харчуванням та іншими послугами.

Нумерний фонд

Відносно номерів, варто відзначити, що вони місткі і відпочивати тут зручно всією сім'єю. Підтримується чистота, прибирання проводять в один і той же час, таким чином, все гігієнічно, і зовсім безпечним буде проживання тут навіть з самими маленькими. До речі, для туристів з дітьми надається додаткова ліжечко-розкладачка, вона дуже зручна, підійде для комфортного розміщення навіть дорослої людини.

Номери обладнані санвузлом, є швидкий інтернет, у ванній кімнаті є все необхідне:

  • тапочки і халати;
  • рушники;
  • шампуні, гелі та інші засоби.

У всіх номерах є великий телевізор з кабельними каналами, в тому числі є і російськими. Діти будуть в захваті - до їхніх послуг багато дитячих каналів. Всередині є дивани, сучасні меблі, а оформлено все в курортному стилі. З огляду на близьке розташування будівлі по відношенню до моря, види з вікон відкриваються просто приголомшливі.

харчування

Батькам, які відпочивають з дітьми , Варто звернути увагу, що відразу знайти підходяще харчування для дитини може не вийти, але, на щастя, на території є кілька відмінних кафе. Кожне з них має свої переваги. У деяких є меню і російською мовою.

Взагалі в самому готелі можна замовити супи, каші, фрукти, але останнім скоріше не порадує великою різноманітністю, про що говорять відгуки туристів, в основному все обмежується кавунами, папайей і ананасами.

Вибір страв, які можна замовити в самому готелі, все ж не відрізняється широким асортиментом. Щоб малюку нормально поїсти, краще відправитися за межі комплексу. Навіть в крокової доступності є великий вибір самих різних кафешок з кухнями народів світу, які порадують гурманів.


персонал

Обслуговуючий персонал в Beyond Resort Kata важливий і виконавчий, готовий з'явитися на першу ж вимогу. Вони завжди намагаються максимально догодити і, по можливості, відповідати російською мовою. Персонал ввічливий і завжди все підкаже і, наскільки можливо, постарається доступно пояснити.


Розваги і анімація

Бейонд Ката Резорт може надати для дітей величезний вибір розваг. Тут регулярно влаштовуються дитячі заходи з аніматорами, що говорять російською мовою. Є окремі ігрові кімнати з просторими ігровими майданчиками.

Є розваги для найменших, створений спеціальний клуб для дітей від 8-10 років. Також передбачений безпечний басейн, в якому можна не просто поплавати, а й розважитися на надувних плавзасобах.

Діти будуть весь час в цілковитій безпеці, за ними на вимогу може доглянути няня. Це ідеальний варіант для батьків, які хочуть максимально незабутньо провести час, побалувати себе, а не тільки лише доглядати за дітьми весь відпочинок.

Вся територія оснащена зручностями для дітей. Це і дитячі ліжка, і спеціальні стульчаки в кафе і ресторанах, і окремі басейни, і зручності в самому номері.

Також діти зможуть відвідати різні творчі гуртки, зайнятися спортивними іграми, відвідати захоплюючі екскурсії, масажі, сауни і багато іншого, що, безсумнівно, зробить весь відпочинок насиченим і яскравим.

пляж

Одним з найголовніших переваг готелю - це близькість розташування до пляжу Ката Біч Одним з найголовніших переваг готелю - це близькість розташування до пляжу Ката Біч. Житлові корпуси знаходяться практично у самого берега. Щоб дістатися до пляжу, досить просто перейти дорогу. Сам пляж дуже чистий, берегова лінія має протяжність близько 2 кілометрів. Вода прозора, має бірюзовий колір, властивий тропічної широті.

Цей пляж немов створений самою природою для купання дітей. На пляжі м'який пісочок, пологий вхід і немає різкої глибини, до того ж температура води цілий рік порядку +30 градусів, так що тут не небезпечно навіть для самих маленьких. Єдине, що сонцезахисний крем забувати взагалі протипоказано, так як згоріти під палючим сонцем - це на раз.

Що стосується інфраструктури, то вона тут дуже добре розвинена. Є багато водних розваг і можливість зайнятися морськими видами спорту. Наприклад, дуже популярно підводне занурення з аквалангом, адже світ під товщею води з його кораловими рифами і різноколірними рибками - це видовищно.

Уздовж узбережжя є багато кафешок, наметів з прохолодними напоями та морозивом. З алкоголю, в основному, знайти можна пиво. Популярний і недорогий напій на пляжі - це якийсь Коконат, що є замороженим соком молодого кокоса.

Розташування та околиці

Цей готель має досить відокремлену і обгороджену територію, що важливо для відпочиваючих з малюками Цей готель має досить відокремлену і обгороджену територію, що важливо для відпочиваючих з малюками. Боятися, що дитина випадково далеко втече і загубиться чи виявиться на проїжджій частині, не доведеться. Адміністрація може організувати екскурсії, в основному це морські прогулянки на різні острови, по типу острова Бонда, Крабі та деяких інших. Також можна покататися верхи на слоні, відвідати старовинні храми буддистів.

Розташоване заклад в 49 кілометрах від міжнародного аеропорту Пхукет. Готель знаходиться в зручному місці, не тільки по відношенню до пляжу, який практично в крокової доступності, але також тут і інші принади курорту поряд - кафе, магазини, бутіки і ринок. Це все компактно розташоване в межах бухти Ката, в честь якої, як можна здогадатися, комплекс і отримав свою назву. Самий центр курортного життя знаходиться всього в 10 кілометрах від нього.

Любителі масажних і різних косметичних процедур залишаться задоволені. Практично біля будівлі готелю знаходиться масажний салон, також поруч є пункти обміну валют і ринок, на якому можна купити переважно фрукти.

Відео про готелі


Офіційний сайт і координати

Веб сайт: www.katagroup.com/kata-beach/home Адреса: 1 Pakbang Rd, Tambon Karon, Muang District, Phuket, 83100 Thailand Телефон: +66 (0) 76 360 300

Цікаві готелі поблизу с хорошим рейтингом:
Найтонбурі Біч Резорт 4 *
Дусит Тані Лагуна Пхукет 5 *
Best Western Phuket Ocean Resort 3 *

Підбір пакетного туру


Порівняння цін в 30+ системах бронювання

Відгуки

Дивіться актуальні на 2019 рік відгуки про Beyond Resort Kata 4 * в Таїланді і діліться своєю думкою. Наші читачі, скажуть Вам спасибі за рекомендацію кращого готелю Таїланду для сімейного відпочинку .

Новости