Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

пляжі Фукуока

  1. Bai Sao
  2. Rach Vem
  3. Vung Bau
  4. Ong Lang
  5. Long Beach
  6. пляж Epizode

У цій статті ми розповімо про найцікавіші і популярних пляжах острова Фукуок. Всі пляжі прекрасні по своєму і гідні, щоб їх подивилися. Який пляж вибрати при пошуку житла.

Пляжі острова Фукуок великі й досить різноманітні. Є чудові дикі місця, є уподобані туристами популярні пляжі. Пляжі з білим і золотим піском. З піском хрустким, як сніг під ногами. Є тихі бухти, морські зірки і багато іншого.

Почати свою розповідь я хочу з самого яскравого і неоднозначного пляжу острова. Про нього знає кожен, хто летить на Фукуок. Практично кожен гість острова хоча б раз відвідав цей пляж. Але враження про нього дуже різноманітні.

Bai Sao

У цій статті ми розповімо про найцікавіші і популярних пляжах острова Фукуок

Пляжі Фукуока, Бай Сао

Пляж Бай Сао знаходиться на південному сході острова і дивиться на континент (в той час, як Лонг Біч - на Сіамський затоку). Від Зион Донга відстань приблизно 30 км (близько 30 хвилин на машині). У високий сезон (восени-взимку-навесні) на Бай Сао досить багато хвиль, але, мабуть, це найкраще місце на острові для фотографій в стилі «Баунті».

У низький же сезон ситуація діаметрально змінюється, в той час як на Лонг Біч вище шанс застати високі і сильні хвилі, на Бай Сао - тиша й гладь, що робить цей пляж зосередженням всіх відпочиваючих. Плюс, знову ж таки, через зміну сезонів, туди перекочовують туристичні кораблики з Південного порту в Ан Тхое.

Rach Vem

Пляжі Фукуока, Рак Знаю Пляжі Фукуока, Рак Знаю   Пляжі Фукуока, Пляж з морськими зірками Пляжі Фукуока, Пляж з морськими зірками

«Пляж з морськими зірками» - це більш популярна назва пляжу Рак Знаю серед туристів. Знаходиться він на тій стороні острова, що дивиться на Камбоджу, з пляжу воможно навіть розгледіти обриси континенту! Від міста Дуонг Донг відстань становить приблизно 30 км, але вже на північ острова. Саме місце порівняно дике, не рахуючи кількох кафе на кінцях пірсів з караоке для місцевих (годують у них, до речі, без особливих вишукувань, але і ціни не завищують). Є нюанси, які необхідно врахувати при плануванні поїздки на цей пляж.

  • По-перше, те, що морські зірки теж живі і цілком можуть пересуватися під водою ближче або далі від берега. Тобто, в будь-якому випадку необхідно мати при собі купальник, щоб бути готовим заплисти (або просто глибше забрести в воду), щоб побачити мету візиту. Так само варіюється і кількість зірок - від декількох десятків біля берега до сотень глибше.
  • По-друге, далека дорога і, на під'їзді до пляжу - гравійна дорога.
  • По-третє, відсутність інфраструктури. Не нехтуйте маленькими магазинчиками, якщо раптово знадобилося щось купити, бо як далі їх може більше не виявитися. Також до цього пункту можна віднести і відсутність душів і пристойних туалетів на пляжі.
  • По-четверте, в низький сезон вода на пляжі мутніє, що ускладнює пошук зірок і пошук хороших ракурсів для фото.

Vung Bau

Пляжі Фукуока, Вунг Бау

Колись ця пляжна смуга, відокремлена від пляжу Онг Ланг впадає в затоку рікою, була дним з найпрекрасніших місць острова
Колись ця пляжна смуга, відокремлена від пляжу Онг Ланг впадає в затоку рікою, була дним з найпрекрасніших місць острова. Ідеально чиста вода, гарне піщане дно, відсутність готелів та ресторанів - все це приваблювало ту частину туристів, хто прагнув екзотики і злиття з природою. Але, на жаль, все це помітили і інвестори, на гроші яких було побудовано кілька великих Резорт. За ідеєю, можна самостійно відвідати Вунг Бау, наприклад, спробувати проникнути на пляж через один з Резорт (рекомендуємо Green Bay - він знаходиться ближче до центру пляжу, відповідно, за шкалою «Баунті» досягає відмітки 9), але ми не гарантуємо успіху цього підприємства .

Ong Lang

Пляжі Фукуока, Онг Ланг

Цей пляж знаходиться приблизно в шести кілометрах на північ від від Маяка - умовного початку Лонг Біч. У високий сезон Онг Ланг хвалять за більш чисту воду і небагатолюдний пляж. Навколо цього місця знаходиться безліч готелів, Резорт з віллами і бунгало, але деякі відпочиваючі скаржаться на відірваність від основної острівної інфраструктури і велика кількість кафе на березі для місцевих (зі сміттям і караоке), так як до головних вечірніх і нічних розваг доводиться їздити на таксі або байках до самого Лонг Бича. Онг Ланг плавно переходить в Манго Бей. Це місце теж хороше і заспокійливо, ціни на житло тут вище.

Long Beach

Головна туристична артерія острова. По обидва боки від Лонг Біч знаходяться всі найпопулярніші готелі, хостели, кафе, бари і ресторани Фукуока. Пляж не найчистіший, але в високий сезон зовсім немає хвиль, вечорами можна зустрічати заходи, а по ночах на горизонті завжди видно рибальські кораблі.

Пляж не найчистіший, але в високий сезон зовсім немає хвиль, вечорами можна зустрічати заходи, а по ночах на горизонті завжди видно рибальські кораблі

Пляжі Фукуока, Південні острови

Скоро тут буде розповідь про пляжах, які ви зможете відвідати, якщо вирішите проїхатися по канатній дорозі або якщо підете на морську прогулянку. Поки що варто відзначити, що в низький сезон (влітку), кораблики на Південні острови практично не ходять через високі хвилі, а якщо і доходять, то роблять зупинки на снорклінг і купання на зворотній сторно островів. Будь ласка, враховуйте це, якщо не хочете залишитися розчарованими. Для перегляду пропозицій турів на морську прогулянку і канатну дорогу тисніть прямо на підсвічені слова.

пляж Epizode

Пляжі Фукуока, Епізодовскій пляж

Пляж Епізоду - невеликий шматочок Лонг Бича, але заслуговує на окрему увагу, завдяки сюрреалістичним інсталяцій. Ці «фігури в воді», які мріє побачити практично кожен, хто приїжджає на острів. Зведені вони були для щорічного музичного фестивалю Epizode, на території готелю Kosmos. Якщо хочете самостійно спробувати знайти цей пляж, можете використовувати цю назву як орієнтир на картах. Подейкують, що вхід на пляж Kosmos зараз платний.

Новости