Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Вірджинія-Біч | Серія 'Найнебезпечніші пляжі Землі' | OrangeSmile.com

Довжина: 60 ​​км.

У Сполучених Штатах на території Верджінії є привабливий містечко Вірджинія-Біч, головною визначною пам'яткою якого є однойменний пляж. Ділянка узбережжя дуже гарний і привабливий, але відпочиваючих на ньому можна зустріти вкрай рідко. Причиною тому дикі лисиці, від нападу яких вже постраждало дуже багато людей.

Є у небезпечного курорту і свої привабливі особливості, він є одним з найбільш екологічно чистих у Америці. Найперші нападу скажених лисиць на узбережжі Вірджинія-Біч були зареєстровані в 2010 році, з тих пір сумна статистика лише погіршується. Крім диких лисиць на узбережжі можна зустріти єнотів і білок, які теж вважаються потенційними переносниками серйозних захворювань. Як правило, диких тварин на узбережжі приваблює залишене сміття або сміттєві баки. Є у небезпечного курорту і свої привабливі особливості, він є одним з найбільш екологічно чистих у Америці Далі - Пляж Копакабана
Крім Virginia Beach, буде цікаво обстежити в Вірджинія-Біч і найближчі об'єкти тяжіння гостей. Відомий в США водний парк Ocean Breeze Waterpark знаходиться поблизу - тут варто зарядитися енергією після відвідування Virginia Beach. Цінителям казок США і всього світу обов'язково сподобається тематичний парк Atlantic Fun Park в девятістах метрах . По дорозі, варто розвідати в Норфолку відому галерею художнього мистецтва Chrysler Museum of Art, що є культурним центром США.
Що крім цього відвідати? Державний парк First Landing відкритий для любителів природи і активних розваг в декількох хвилинах їзди . Швидше за все, в Норфолку вам буде цікаво оглянути прекрасний собор Basilica of St. Mary of the Immaculate Conception всього лише в декількох хвилинах їзди . Крім того, якщо ваша дитина любить рибок, зводите його в сусідній, п'ять кілометрів , Океанаріум Virginia Aquarium & Marine Science Center. Якщо любите пошопилась, заїдьте в Вірджинія-Біч на торгову вулицю Lynnhaven неподалік в 7.1 кілометрах .

Що крім цього відвідати?

Новости