Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Паттайя Біч

  1. Опис і фото
  2. пляжні розваги
  3. Кафе і магазини
  4. Готелі
  5. Як дістатися?
  6. Пляж Паттайя Біч на мапі

Найгучніший і багатолюдний пляж ви знайдете в центрі міста, який називається Паттайя Біч. За пляжем намагаються стежити, але близькість до проїжджої частини, натовпи туристів роблять практично неможливою підтримку його чистоти. Тому на узбережжі і в морі часто можна побачити сміття. Але тим не менше, на пляжі Паттайя Біч приємно посидіти, послухати шум хвиль і подивитися на захід сонця.

Опис і фото

Пляж Паттайя Біч простягнувся на цілих 4 км. На півночі він впирається в мис, після якого починається пляж Вонгамат . Найпівденніша частина пляжу Паттайя Біч межує з популярної вулицею Волкін стріт . Ширина берегової лінії центрального пляжу в різних його частинах може сильно відрізнятися і становить в середньому 5-15 м. Також на її ширину впливають відливи і припливи. Уздовж пляжу Паттайя Біч проходить пішохідна і автомобільна дорога.

Пісок на пляжі жовтий і невеликий. Захід в воду плавний, дно вкрите мулом. Купаються на пляжі Паттайя Біч тільки найвідчайдушніші туристи, тому що він вважається найбруднішим у місті. Під час відливу вода йде досить далеко. Хвилі на центральному пляжі бувають рідко, в основному море завжди спокійне.

У високий сезон на пляжі Паттайя Біч дуже багато людей, сюди приходять не тільки туристи, а й місцеві. По пляжу постійно снують торговці, що пропонують купити сувеніри, їжу, напої, одяг та інше. На березі стоїть безліч лежаків з парасольками, які можна орендувати за 50 бат. Але незважаючи на їх велику кількість, практично всі лежаки завжди зайняті.

пляжні розваги

На пляжі Паттайя Біч є всілякі пляжні розваги. Найбільше популярністю користуються гідроцикли, «банан», лижі, парасейлінг. При бажанні прямо на березі вам зроблять масаж.

Після настання темряви лежаки з парасольками прибирають. Всі відпочиваючі йдуть в численні нічні заклади: бари, ресторани, нічні клуби. Пляж ставати напівпорожнім, лише невеликі компанії тайців сидять біля моря. Однак навіть після заходу сонця на центральному пляжі можна насолодитися тишею і спокоєм, оскільки в сусідніх закладах голосно грає музика.

Кафе і магазини

Через дорогу від центрального пляжу знаходитися велика кількість барів, кафе і ресторанів. Це дуже зручно і є головною перевагою цього пляжу. Також недалеко від пляжу ви знайдете велику кількість торгових центрів і магазинів. Всюди стоять макашніц і намети з їжею і напоями.

Близько пляжу розташовується кілька пам'яток: оглядовий майданчик, храм Великого Будди , Музей Ріплі і ведмедиків Тедді. У цьому районі неможливо нудьгувати, кожен знайде для себе щось цікаве.

У цьому районі неможливо нудьгувати, кожен знайде для себе щось цікаве

Готелі

На пляжі Паттайя Біч немає готелів на першій береговій лінії, так як біля пляжу проходить автомобільна дорога. Але зате через дорогу можна знайти велику кількість різноманітних готелів. Найрозкішнішими і дорогими є Hilton Hotel Pattaya , Holiday Inn і AVANI Pattaya Resort & Spa . Серед більш бюджетних і хороших варіантів можна виділити Golden Beach Hotel , Sawasdee Sabai Hotel і Twin Palms Resort .

Дешеве житло теж можна знайти в центрі Паттайя, але слід відійти подалі від пляжу. Там знаходитися безліч недорогих гестхаусов і хостелів.

Якщо ви летите в Паттайї в високий сезон, то готель слід бронювати заздалегідь. Краще виглядає варіанти на сайті Хотеллук , Так як на ньому можна порівняти ціни в різних системах бронювання і заощадити на житло.

Як дістатися?

Пляж Паттайя Біч перебувати в центрі міста. Уздовж пляжу проходить Beach Road. З вулиці Волкін стріт можна вийти до південної частини пляжу Паттайя Біч. Якщо ви живете на півдні або півночі Паттайя, то можете дістатися до центрального пляжу на тук-туку, його маршрут проходить уздовж пляжу.

Пляж Паттайя Біч на мапі

На даній карті я зазначила точне розташування пляжу Паттайя Біч.

Як дістатися?

Новости