Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Патонг (Patong Beach)

  1. Переваги пляжу Патонг у порівнянні з іншими пляжами Пхукета:
  2. Як дістатися до пляжу Патонг

Місцеві жителі розповідають, що колись на місці пляжу Патонг ріс дикий банановий ліс. В ті часи будь-який бажаючий міг взяти ділянку землі на Патонге і побудувати будинок (тільки бажаючих було не так багато, тому що куди престижніше було жити в Пхукет-тауні). Зараз ситуація кардинально змінилася, і Патонг став найпопулярнішим і тусовочним місцем на Пхукеті.

Пляж на Патонге піщаний, протяжністю 4 км. На території пляжу є лежаки і парасольки (оренда лежака з парасолькою коштує 100 бат на добу). Треба відзначити, що море в районі Патонг не саме чисте на Пхукеті, але не це привертає сюди туристів.

Переваги пляжу Патонг у порівнянні з іншими пляжами Пхукета:

- Перш за все, на Патонге величезний вибір готелів у будь-якій ціновій категорії. З 900 готелів і хостелів Пхукета на Патонге розташоване 430 готелів, ціни починаються від $ 10 за добу (забронювати готель на Пхукеті можна на сайті Roomguru.ru ).

- На відміну від інших пляжів (Ката, Наіхарн і т.д.), на Патонге відмінний шопінг. Адже прямо в центрі Патонга, на розі вулиці Бангла роад розташований великий торговий центр Jung Ceylon . Крім фірмового одягу тут можна купити техніку (включаючи Apple (IPhone, Ipad і т.д.)), прикраси, сувеніри, косметику та ін. Тут же знаходиться кінотеатр, косметичні салони, рибний масаж, ресторани, кафе (в т.ч. McDonalds, Subway, Starbucks і т.д.).

- З настанням ночі на Патонге відкриваються клуби, go-go бари, шоу для дорослих, шоу трансвеститів Симон . Епіцентр веселощів знаходиться на вулиці Бангла-роад (пішохідна вулиця, розташована перпендикулярно пляжу).

Однак, якщо ви віддаєте перевагу спокійних відпочинок в тихому нетуристичному місці, то краще подивитися інші пляжі Пхукета .

Як дістатися до пляжу Патонг

Якщо їхати з півдня острова, то потрібно рухатися по дорозі паралельно узбережжю, після пляжів Ката і Карон за перевалом розташований Патонг.
Якщо їхати від аеропорту, то потрібно їхати на південь нікуди не звертаючи близько 15 км. Після монумента Героїням проїхати ще 4 км - на світлофорі повернути праворуч. Проїхати по прямій 6 км і на великому світлофорі біля магазина Теско Лотус повернути направо. Через кілька кілометрів дорога приведе на Патонг.
Подивитись на карті Якщо їхати з півдня острова, то потрібно рухатися по дорозі паралельно узбережжю, після пляжів Ката і Карон за перевалом розташований Патонг

Фотографії пляжу Патонг

Новости