Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Патонг на Пхукеті

Пляж Патонг є найпопулярнішим пляжем на Пхукеті . Як магніт, він притягує мандрівників з усіх країн світу. Тут життя вирує і переливається через край. Постійне веселощі, танці, танці, музика - ось відмінні риси цього пляжу. А здебільшого саме чудовий пляж і божевільна нічне життя зробили Патонг дуже популярним. Звичайно, безліч різноманітних магазинів, салонів краси, масажних центрів, дайвінг-центрів теж посприяли цьому, але дещо менше.

Патонг перебувати на відстані в 10 км від міста Пхукет, а довжина пляжу становить близько 4 км. Найбільше це місце підходить для веселощів, відчайдушного відпочинку і нічних розваг, в тому числі і сексуального характеру. У темний час доби на вулицях Патонга можна побачити дуже багато представниць саме древньої професії, і вони користуються великим попитом серед туристів.

Пляж Патонг в Таїланді на Пхукеті піщаний, з відмінним входом в море, але не відрізняється чистотою, як з-за великої кількості людей, так і з-за постійних відливів і припливів, завдяки яким на берег викидається дуже багато сміття. Хоч на пляжі швидко забираються, але місцеві працівники явно не встигають за природою і туристами, особливо в центрі пляжу. Північна частина пляжу Патонг, що межує з пляжем Розжарюємо , Є найчистішою, там і припливи помітно слабкіше, і народу менше, тому засмагати і купатися рекомендую саме там. Також не забудьте принести свої лежаки і парасольки або орендувати їх за 150 бат на добу вже на самому пляжі.

Також не забудьте принести свої лежаки і парасольки або орендувати їх за 150 бат на добу вже на самому пляжі

Фото: Yongkiet Jitwattanatam / Shutterstock.com

Поруч з пляжем Патонг на Пхукеті дуже багато готелів самої різної цінової категорії. Для порівняння, на Пхукеті всього близько 9-ти сотень готелів і хостелів разом узятих, а конкретно на Патонге їх 460 штук. Причому тут можна знайти номер у готелі всього за 500 рублів за ніч, а якщо знімати квартиру, то можна знайти собі житло і за 400 рублів за добу. Можете прочитати докладніше про те, як знімати квартиру в подорожах . Найдешевші ціни на проживання тут в низький сезон, який починається з травня і закінчується в кінці вересня. У цей час можна орендувати будиночок всього за 250 рублів в день, якщо постаратися, але це дійсно реально.

Ресторанів на Патонге дуже багато, причому подаються там, як страви європейської кухні, так і тайської. Але переважна більшість з них орієнтовано саме на туристів і мандрівників, а зустріти місцевого жителя в ресторанах на пляжі виходить дуже рідко. Якість їжі на висоті і вона досить дешева. Вдарити по бюджету можуть тільки ресторани, побудовані в безпосередній близькості до пляжу, хоча трапляються і недорогі. Це дуже здорово, вечеряти на березі моря, дивитися на захід і насолоджуватися освіжаючим бризом.

Для того, щоб Ваш відпочинок був просто приголомшливим, без виникнення неприємностей, прочитайте мій невеликий безкоштовний курс 7 кроків до подорожі . Прочитавши його, Ви не тільки заощадите багато грошей на подорож, але і будете знати, як діяти в непередбачених ситуаціях.

Чистота пляжів:

Кількість відпочиваючих:

Номер в готелі (мінімум):

320 руб

Номер в готелі (в середньому):

2600 руб

молодіжний, активне нічне життя, шопінг

Пляж Патонг на карті Пхукета

Фото пляжу Патонг

Новости