Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Най Янг, Пхукет. Відгуки, готелі поруч, фото, відео, карта, як дістатися - Турістер.Ру

  1. Готелі на пляжі Най Янг
  2. Відгуки про пляжі Най Янг
  3. Як дістатися до пляжу Най Янг
  4. Пошук трансферів в Най-Янг
  5. Відгуки туристів
  6. Інші пляжі Са Кху

Пляж Най Янг знаходиться в заповідній бухті на північно-західному березі острова Пхукет. Протяжністю курортної смуги з дрібним світлим піском - близько 4-5 км, строгих меж немає, так як на півночі від плавно переходить в пляж травня Кхао .

Головна особливість Най Янг - приналежність узбережжя до Національного парку Сірінат, що накладає на нього ряд обмежень: трохи шезлонгів і розважальна інфраструктура представлені лише в центральній частині пляжу, решта простори - це фактично дикий пляж.

На деяких ділянках Най Янг є хороші умови для серфінгу, в основному ж біля узбережжя тихо, а мілководді дуже протяжне.

У північній частині пляжу знаходяться місця розмноження черепах - ця зона природоохоронна, де заборонені парасейлінг, яхтинг, водні скутери. Морські черепахи відкладають яйця на березі в період з листопада по лютий, виходячи з моря в нічний час.

Інфраструктура центральній частині пляжу представлена ​​лежаками, парасольками від сонця, а також автостоянками і місцями для пікніка. Серед розваг варто відзначити деякі водні активності, а також прогулянки по Національному парку. Важкопрохідні зарості мангрових тропічних лісів є місцем проживання рідкісних птахів і тварин, побачити яких можна, зробивши екскурсію в парк Сірінат.

Ще однією унікальною пам'яткою курорту є храм Ват Най Янг - улюблене місце багатьох паломників. Тут можна медитувати, знайти спокій і душевну рівновагу. Знайти релакс можна і в спа-салоні: кілька центрів, розташованих на березі пляжу, пропонують послуги тайського і класичного масажів.

Готелі на пляжі Най Янг

На першій лінії пляжу Най Янг працюють трьох-, чотирьох-, п'ятизіркові готелі і бунгало, в пішій доступності від берега здаються кімнати в гостьових будинках, міні-готелях і хостелах.

Варіанти на мапі:

Відгуки про пляжі Най Янг

Відпочивши на пляжі Най Янг туристи відзначають малолюдно (так як мало розваг), відсутність хвиль - навіть в низький сезон можна купатися, наявність закладів недорогий місцевої кухні і пересувних «макашніц».

Детальніше про пляжі, готелях і інфраструктурі - в відгуках про відпочинок в Най Янг Біч .

Як дістатися до пляжу Най Янг

Пляж розташований в десяти хвилинах їзди від аеропорту, а доїхати до нього можна на автомобільному транспорті, слідуючи по трасі 402, в тому числі на таксі.

Спланувати поїздку заздалегідь можна, скориставшись послугою трансферу до пляжу Най Янг від сервісу KiwiTaxi:

Пошук трансферів в Най-Янг

Показати трансфери з Най-Янга


Звідки Куди Вартість Пляж Най-Йанг Патонг від 1610 p. показати Пляж Най-Йанг Пляж Карон від 1610 p. показати Пляж Най-Йанг Пляж Ката від 1610 p. показати Пляж Най-Йанг Розсада Пірс від 1610 p. показати Пляж Най-Йанг Банг Ронг Пірс від 1610 p. показати Пляж Най-Йанг Маї-Хао Район Пхукет від тисячі шістсот сімдесят п'ять p. показати Пляж Най-Йанг Аеропорт Пхукета від 1804 p. показати Пляж Най-Йанг Пхукет від +1868 p. показати Пляж Най-Йанг Пляж Камала від +1868 p. показати Пляж Най-Йанг Таланг Район Пхукет від 1868 p. показати Пляж Най-Йанг Нумчаі Пірс від 1932 p. показати Пляж Най-Йанг Ао По Гранд Марина Пірс від +2061 p. показати Пляж Най-Йанг Рава від 2061 p. показати Пляж Най-Йанг Пляж Най-Харн від +2061 p. показати Пляж Най-Йанг Пляж Наталі від 2834 p. показати Пляж Най-Йанг Као-Лак від 4444 p. показати Пляж Най-Йанг Тамбоне Пак Нам від 6055 p. показати Пляж Най-Йанг Крабі від 6055 p. показати Пляж Най-Йанг Пляж Ао Нанг від 6055 p. показати Пляж Най-Йанг Krabi Airport від 6055 p. показати Пляж Най-Йанг Клонг Джілад Пірс від 6441 p. показати Пляж Най-Йанг Ао Нанг Пірс від 6441 p. показати Пляж Най-Йанг Таб-Каек-Біч від 7279 p. показати Пляж Най-Йанг Кхао Сік від 9662 p. показати Пляж Най-Йанг Пірс Донсак від 13527 p. показати Пляж Най-Йанг Ранонг Пірс від 14493 p. показати Ще 11 пропозицій Звідки Куди Вартість Пляж Ката Пляж Най-Йанг від 1610 p. показати Банг Ронг Пірс Пляж Най-Йанг від 1610 p. показати Розсада Пірс Пляж Най-Йанг від 1610 p. показати Патонг Пляж Най-Йанг від 1610 p. показати Пляж Карон Пляж Най-Йанг від 1610 p. показати Маї-Хао Район Пхукет Пляж Най-Йанг від тисячі шістсот сімдесят п'ять p. показати Аеропорт Пхукета Пляж Най-Йанг від 1804 p. показати Пляж Камала Пляж Най-Йанг від +1868 p. показати Таланг Район Пхукет Пляж Най-Йанг від 1868 p. показати Пхукет Пляж Най-Йанг від +1868 p. показати Нумчаі Пірс Пляж Най-Йанг від 1932 p. показати Рава Пляж Най-Йанг від 2061 p. показати Ао По Гранд Марина Пірс Пляж Най-Йанг від +2061 p. показати Пляж Най-Харн Пляж Най-Йанг від +2061 p. показати Пляж Наталі Пляж Най-Йанг від 2834 p. показати Као-Лак Пляж Най-Йанг від 4444 p. показати Krabi Airport Пляж Най-Йанг від 6055 p. показати Крабі Пляж Най-Йанг від 6055 p. показати Пляж Ао Нанг Пляж Най-Йанг від 6055 p. показати Тамбоне Пак Нам Пляж Най-Йанг від 6055 p. показати Ао Нанг Пірс Пляж Най-Йанг від 6441 p. показати Клонг Джілад Пірс Пляж Най-Йанг від 6441 p. показати Таб-Каек-Біч Пляж Най-Йанг від 7279 p. показати Кхао Сік Пляж Най-Йанг від 9662 p. показати Пірс Донсак Пляж Най-Йанг від 13527 p. показати Ранонг Пірс Пляж Най-Йанг від 14493 p. показати Ще 11 пропозицій

Відео: пляж Най Янг з висоти, зйомка з коптера

Пляж Най Янг, Пхукет, на панорамах Google Maps

Відгуки туристів

Nadia

квітень 2018

Пляж Най Янг знаходиться в заповідній бухті на північно-західному березі острова Пхукет

дуже кльовий пляж, особливість його в тому, що над ним пролітають літаки йдуть на посадку, до нових емоціям додадуться ще і прикольні фоточки))

Lena

березень 2018

березень 2018

Довгий пляж, чиста вода, знаходиться поруч з національним парком Сірінат.

Тимофій

березень 2018

березень 2018

Для відпочинку з дітьми - супер! Чисто, смачно і пляж відмінний.

Nastya

січень 2018

січень 2018

Хороший пляж, майже немає хвиль.

Інші пляжі Са Кху

Пляж Найтон - мальовниче курортне узбережжя в північно-західній частині острова Пхукет, в районі сакхі ...

Новости