Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Най Янг (Nai Yang Beach) - Пхукет: фото, відео, готелі, як дістатися - 2019

  1. Південна частина
  2. пам'ятки
  3. Як дістатися до Най Янг

З іншого боку, народу не так багато, а в низький сезон більше половини лежаків стоять порожні. Та й мотобайк по дорозі практично не їздять, так що на узбережжі досить спокійно, а після заходу сонця взагалі благодать. Місцевий ексклюзив - прокат човнів-каяків, чого не зустрінеш на Патонге - найпопулярнішому і розкрученому пляжі Пхукета.

Патонге

Південна частина

Південна Південна   частина практично повністю безлюдна частина практично повністю безлюдна. Сюди поки не провели асфальт і дорога - це суміш піску і гравію. Схожа на північну частину, тільки без тайців, відпочиваючих на березі. Народу немає ні вдень, ні тим більше вночі. Дуже красиво, багато дерев, тече річка, що впадає в море.

На її іншому березі, на самому краї пляжу, знаходиться готель The Imperial Adamas Beach Resort. До нього метрів 200 і пляж поруч з ним також майже пустельний. Якщо ви маєте власний транспортний засіб, любите природу і самотність, то це місце для вас! Райський відпочинок гарантований, особливо в низький сезон , Коли за цілу годину можна не зустріти жодної людини.

Райський відпочинок гарантований, особливо в   низький сезон   , Коли за цілу годину можна не зустріти жодної людини

пам'ятки

На самому пляжі Nai Yang ніяких пам'яток немає, зате, при наявності транспорту, досить близько знаходиться багато цікавих місць, як природного характеру, так і рукотворного. В першу чергу це водоспади і найбільший з них - Бан Пе. У другу, два великих храму - Ват Пратонг і Ват Пхра Нанг Санг, а по-третє - аквапарк, який знаходиться поруч з сусіднім пляжем травня Као. Таким чином, живучи на Най Янг, ви побачите різні пам'ятки острова - і природні і релігійні.

Бажають трошки пошопилась, можуть з'їздити на пляж Сурін (хвилин 20 на таксі), де досить багато великих магазинів. Там же є і нічні розваги. При бажанні можна відправитися і в найбільший торговий центр острова - Централ Фестиваль , Що знаходиться в Пхукет Тауні (їхати близько 40 хвилин).

Як дістатися до Най Янг

Дістатися до пляжу Най Янг з аеропорту можна тільки на таксі (середня ціна - 200 бат), ніякі автобуси і мінівени сюди не ходять. Замовити трансфер на Пхукеті можна заздалегідь.

З Пхукет Тауна - можна сісти на автобус на старому автовокзалі до аеропорту (проїзд 90 бат). Вийти потрібно у покажчика на пляж Най Янг, там можна зловити мототакси і доїхати до узбережжя (доведеться почекати якийсь час, тому що там вони не часто їздять в цьому районі). Насправді, краще вийти біля магазину Теско Лотус в Таланг (він знаходиться на шляху між Най Янг і Монументом Героїням). А там уже гарантовано є стоянка мотобайків.

Якщо їдете з півдня на власному транспорті, то виїжджайте на шосе Thep Krasattri, а через 14 км поверніть наліво, на шосе 4026, яке і призведе до пляжу.

Новости