Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Банг Тао (Bang Tao Beach) - Пхукет, Таїланд: фото, відео, відгуки, готелі. Як дістатися до Банг Тао - 2019

  1. Пляж Банг Тао
  2. Пляжі Лагуна і Лаян

Ще одна відмінність Банг Тао від більшості пляжів Пхукета - відсутність асфальтованого шосе поряд з узбережжям, яке є навіть на відокремленому Най Янг , Не кажучи вже про популярних Патонге , Карон і ката . Всі готелі знаходяться на першій лінії і вам не доведеться переходити дорогу.

ката

Головний мінус Банг Тао - віддаленість від основних туристичних місць, наприклад, до Патонга або Пхукет Тауна їхати не менше 40 хвилин. Таким чином, сюди можна приїжджати або на весь день, або тут оселитися. Головний мінус Банг Тао - віддаленість від основних туристичних місць, наприклад, до Патонга або Пхукет Тауна їхати не менше 40 хвилин Від пляжу Банг Тао недалеко до Національного Парку, де знаходиться найголовніший водоспад острова. Ми рекомендуємо це місце, якщо вам не потрібні великі торгові центри і ви хочете на короткий час забути про швидкому ритмі цивілізації (на Патонге це точно не вдасться).

Як було сказано вище, прямо на узбережжі є готелі (будинки-бунгало і корпусу в кілька поверхів). За ними знаходиться шосе, по обидва боки якого розташовуються бюджетні гестхауса, невеликі продуктові та сувенірні магазини, пункти обміну валют, дайв-центри, прокати мотобайків. Звичайно ж, ресторани, бари, туристичні агентства та масажні салони. Якщо пройти ще подалі від моря (хвилин 20-30), то опинитеся в досить шумному містечку Банг Тао. Тут є гіпермаркет Теско Лотус, де продається практично все, за дуже низькими цінами: продукти, одяг, взуття і т.д.

Узбережжя Банг Тао піщане і на деяких ділянках досить вузьке - 10-15 метрів. Є карти, де пляж розділений на кілька пляжів: південна власне і називається Банг Тао, центральна (найдовша) - Лагуна Біч (Laguna Beach), а північна - Layan Beach. Чому вони поділяються незрозуміло, берегова лінія суцільна і лише між Банг Тао і Лагуна Біч тече річка шириною в кілька метрів, яку можна легко перейти вбрід по коліно у воді.

Пляж Банг Тао

Найпівденніша частина пляжу - для тайців. Там повно їх рибальських човнів і немає готелів. Це місце не дуже мальовничо і не особливо добре для купання (доведеться лавірувати між цими човнами). Та й довжина його всього метрів 100. Ніяких шезлонгів, парасольок від сонця і взагалі туристів там немає.

А ось за ним і починається найпопулярніше місце і власне туристичний Банг Тао, де на березі найбільше відпочиваючих, є водні мотоцикли і багато іншого. Прямо на узбережжі знаходяться відкриті навіси, в яких роблять традиційний тайський масаж (300 бат за годину), ресторани, бари (з яких доноситься неквапливий реггі), екскурсійні бюро, намети з одягом, сувенірами, надувними матрацами, м'ячиками і всякою всячиною.

Треба зауважити, що пляж Банг Тао дуже популярний серед російських туристів. Тому багато написи дубльовані російською мовою (меню в ресторані, масажні послуги). Зустрічається навіть таке: «Готель. Пошиття одягу »,« ГАСТРОНОМ. Доставка ». Останнє взагалі написано на плакаті, який стирчить в чистому полі поруч з дорогою. Повний прикол!

Пляжі Лагуна і Лаян

Пляж Лагуна (Laguna Beach) - це фактично той же пляж Банг Тао, тільки більш спокійний. Тут є готелі на узбережжі, за якими йде ліс і поля. Водні розваги у вигляді мотоциклів відсутні. Його південна частина досить жвава (масаж, реггі-бари та ресторани), а північна практично безлюдна. Обов'язково пройдіть його весь, так як в центральній частині серед пальм часто «тусується» дресирований 2-річний слоненя. Він дуже милий і ручної, постійно лізе хоботом цілуватися, вміє грати на губній гармошці і кланятися. За 100 бат можна купити їжу і погодувати його.

Новости