Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд готелю Палм Біч Резорт Хургада

  1. про готель
  2. Море - родзинка готелю Палм Біч Резорт Хургада
  3. Розваги в готелі Палм Біч Резорт Хургада
  4. Привітний персонал і гарне обслуговування в готелі
  5. Про харчування в готелі
  6. Інші особливості готелю

Вибрати готель для пляжного відпочинку в Хургаді не так просто.Етот місто розташовується на березі Червоного моря і все його узбережжі, бухти давно розділили великі і маленькі готелі.

Потрібно знайти той готель, де хороший берег і є чим зайняти себе в решту часу Потрібно знайти той готель, де хороший берег і є чим зайняти себе в решту часу.

Бажаючі заощадити і літати в літо можуть вибрати готель Палм Біч Резорт Хургада.

Багато приїжджих відпочивають там не перший раз.

про готель

Розташувався Палм Біч Резорт Хургада в 7 км від центру Хургади, і доїхати туди на таксі можна за невеликі гроші.

У місті багато нічних клубів і різних розваг, тому туди можна спокійно вирушати, якщо в готелі здасться нудно. Він розташований в першій лінії, на відстані 200 м від берега, має власний пляж.

Територія невелика, затишна доглянута. Через дорогу від готелю розташувалося багато магазинчиків і кіосків з сувенірами, де можна скупитися на згадку про відпочинок.

Готель Палм Біч Резорт Хургада пропонує 395 номерів, де приблизно половина типу бунгало і половина стандарт. У кожному номері є холодильник, система кондиціонування центральна, сейф.

Ванна кімната обладнана душем. Меблі не дуже нова, але все виглядає чисто і охайно.

У будь-якому випадку відпочиваючі приїжджають не для того, щоб весь час проводити в номері, тому для 4-х зіркового готелю - це нормально. Номери можуть мати балкон, вихід на терасу або бути взагалі без нічого.

Хол і оформлення всього готелю симпатичне і приємне. Серед особливих порядків - щоденна цькування комах. На вулиці комарі нікого не турбують.

У номера вони іноді залітають, але жодне з наших коштів не рятує від них.

Палм Біч Резорт Хургада підійде для сімейного відпочинку, для сімей з дітьми і літніх пар. Тут не так шумно, як в інших великих готелях.

Море - родзинка готелю Палм Біч Резорт Хургада

Є власний пляж Є власний пляж. Це берег довжиною 180 м, покритий дрібною галькою. Вода в морі круглий рік тепла. Він нагадує невелику бухту.

Є пірс, від якого відправляються яхти. Відлив і приплив помітні тільки за рівнем води біля пірсу.

У воді можуть бути невеликі камінчики, красивих рибок в Хурганде не так багато, так що це особливість міста, а не конкретного готелю.

Вода в морі і берег завжди чисті і прибрані. Деякі люди протягом дня можуть викидати сміття на пісок або вітер здувати папірці зі столиків. Персонал постійно ходить і прибирає берег, море.

Захід в воді пологий, приблизно 4-7 метри потрібно пройти, щоб рівень води піднявся до 1,7 м. Але найбільше люблять туристи цей готель через дельфінів.

Коли на морі є невелика хвиля, то один або кілька дельфінів можуть запливати в бухту, як би женучи зграю рибки. Вони не боятися людей, підпливають до берега.

Іноді виринають і «танцюють» на хвості. Тим, кому пощастить поплавати з дельфінами, ніколи про це не забудуть.

Якщо море здається дуже солоним і засмагати на березі не хочеться, то може попрямувати до басейну. Їх при готелі два. Один має невеликі гірки і зону джакузі.

Біля басейнів і на березі є парасольки, лежаки, видають безкоштовно рушники. Єдиний недолік в тому, що складно знайти порожній лежак.

Всі відпочиваючі ще до сніданку встигають прийти на море і кинути рушник, зайнявши собі місце. Головне, що господарі таких лежаків пізніше можуть так і не прийти на море.

Знову ж це проблема некультурності відпочиваючих, а не готелю.

Розваги в готелі Палм Біч Резорт Хургада

Якщо море набридло, а загар вже проявився, то можна звернути увагу на інші розваги, що надаються відпочиваючим Якщо море набридло, а загар вже проявився, то можна звернути увагу на інші розваги, що надаються відпочиваючим.

Є кілька майданчиків для любителів спорту та активного відпочинку. Можна відправитися в тренажерний зал, пограти у великий або настільний теніс.

Серед водних видів спорту в готелі можуть запропонувати віндсерфінг, пірнання з маскою або дайвінг з інструкторами. Можна відвідати спа-комплекс або сеанс масажу.

Для дітей пропонується ігровий майданчик з атракціонами під відкритим небом або ігрова кімната для тих, хто боїться сонця і спеки.

Працює в готелі Палм Біч Резорт Хургада група аніматорів. Вони знаходяться і у моря, і біля басейнів Цілий день аніматори готові розважати гостей, придумуючи для них конкурси та розваги.

У денний час конкуренцію їм складає тільки дельфін, тоді всі активні люди плавають з ним, не звертаючи уваги на аніматорів. Вечірньої пори також працюють аніматори.

Є кілька різних шоу-програм, тому не доведеться нудьгувати. Для дітей аніматори влаштовують одні і ті ж конкурси, але їм весело.

Після шоу починається дискотека. Вона триватиме до першої години ночі. Музика звичайнісінька, при бажанні можна домовитися з діджеєм і спробувати змінити її.

Але готель не позиціонує себе клубним, тому за танцями на всю ніч потрібно відправитися в місто.

* Відео огляд готелю Палм Біч Резорт Хургада - очима туриста

Привітний персонал і гарне обслуговування в готелі

Всі співробітники готелю зобов'язані вміти спілкуватися на декількох мовах. Тут кажуть арабською, російською, англійською, німецькою та французькою. Всі відпочиваючі відзначають привітність співробітників.

На ресепшені цілодобово готові вирішити будь-які проблеми клієнтів, поселення завжди відбувається дуже швидко.

Цілий день можна спостерігати, як співробітники прибирають, облагороджують територію. І офіціанти в ресторані, і менеджери, і співробітники на пляжі пропонують обслуговування високого рівня.

На території є безкоштовна парковка, магазинчики, де сувеніри дешевше, ніж в аеропорту.

Прибирання в номерах виконується щодня, зміна білизни кожні три дні.

Про харчування в готелі

Будь-якого туриста хвилює, як його будуть годувати, чи зможе він спробувати щось новеньке, чи буде ситим Будь-якого туриста хвилює, як його будуть годувати, чи зможе він спробувати щось новеньке, чи буде ситим. У Палм Біч Резорт Хургада про це можна не турбуватися.

На території готелю Палм Біч Резорт Хургада знаходиться ресторан, що працює в режимі «шведський стіл». Можна вибрати страви різних кухонь. Так само є бар, снек-кафе. При необхідності можуть бути приготовлені спеціальні дієтичні меню.

Різноманітність страв не таке велике, відпочиваючи кілька днів можна встигнути все перепробувати. У великій кількості м'ясні, курячі, рибні страви, можуть готуватися і морепродукти.

Великий вибір гарнірів. Недолік меню в обмеженій кількості фруктів. Зазвичай відпочиваючі швидко розбирають все більш менш екзотичні і тим, хто їсть пізніше, може їх не вистачити.

Пиво продають несильно міцне, а пляшка води щодня буде приносити в номер безкоштовно.

При бажанні можна скористатися послугою і замовити їжу в номер.

Розповімо докладно, яка погода в Пунта Кане цілий рік.

Рекомендуємо вам готель Роялтон Пунта Кана, читайте наш огляд, поговоримо про пляжах.

тут поради щодо вибору сувенірів з Домінкани, підкажемо що привезти на пам'ять і в подарунок.

Інші особливості готелю

Як і в будь-якому готелі, тут є Інтернет. Ця послуга платна. Ще одне його відмінність від інших - наявність бібліотеки. За окрему плату можна отримати VIP послуги. Наприклад, відпочити на приватному пляжі.

В цілому готель досить хороший і залишає тільки позитивні враження. Раз, приїхавши туди, захочеться повернутися. Гарну засмагу, безтурботне проведення часу, розваги, смачна їжа - все буде в достатку.

Новости