Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий Рік на Мальдівах в 2019-2020

  1. Дід Мороз в ластах
  2. Яку брати одяг?
  3. В очікуванні і після свята
  4. Ціни на Новий Рік на Мальдівах
  5. Кращі готелі і особливості гестхаузе

Відпочинок на берегах Мальдівських островів завжди асоціюється з раєм, коли зими навколо незмінно суворі, а вже Новий Рік, проведений на Мальдівах, це воістину пісня волі від річних проблем. Розкішний архіпелаг в екваторіальних водах складається з 1000 з гаком коралових острівців навколо 20 повноцінних атолів, на яких і розташовані світлі, безтурботні готелі.

Розкішний архіпелаг в екваторіальних водах складається з 1000 з гаком коралових острівців навколо 20 повноцінних атолів, на яких і розташовані світлі, безтурботні готелі

На цих курортах божественно завжди, але особливо незвичайна атмосфера там встановлюється в новорічні дні.

Дід Мороз в ластах

Сніг і ялинки це добре і звично. Але ялинки і Санта-Клаус у в'єтнамках під пальмами це неймовірно і неслабо для уяви. Саме так починають організовувати Мальдіви Новий Рік для своїх європейських туристів або прихильників європейських свят. Самі мальдівці змінюють рік за ісламським календарем, як і належить мусульманам (МР - мусульманська країна), тому в дні католицьких, християнських свят вся увага приділяється приїхали відпочивати гостям.

Добрі відгуки туристів, вже зустріли рік на екваторі, дозволяють на власні очі уявити, які дивертисменти чекають вирішили відзначити зимові свята на Мальдівах в 2019 році:

  • неймовірно ошатні пляжі, будови, туристичні ресторани, прикрашені оформленими, як годиться, ялинками, кульками;
  • важливі Діди Морози з білою бородою, в червоних капрі і ластах - яких можна забрати з собою на фотографіях;
  • дітям - професійні уявлення ряджених на майданчиках сімейних готелів;
  • святкові банкети, повні морських вишукувань і кулінарних делікатесів;
  • розправа над опудалом, що представляє весь негатив, який стався в минулому році;
  • вогневі уявлення, феєрверк-шоу, конкурси, музика, танці.

Дрес-код незмінний - легкі сукні, сарафанчики, літні футболочки, сандалі чи босоніжки, ніяких краваток та фраків, ніяких обмежуючих шпильок.

Мешканці гестхаузе веселяться не менш, нехай грандіозних вечерь там і не влаштовують. Але напої, приготовані дари моря, фрукти лунають в достатку, танці супроводжуються барабанним боєм, ввечері розквітають вогневі шоу. Для повного щастя потрібно тільки захопити шампанське - невеликі готелі міцні напої за мусульманською традицією не продають, але вони завжди є в великих зіркових готелях або в потайничках особливо кмітливих співвітчизників. Відпочивали з мальдівці в зиму з 2018 на 2019 рік натхненно згадують, як складали неймовірні способи перевезти дорогоцінне пальне, підмінивши їм сік, дитяче харчування в пляшці або мінеральну воду. Купити алкоголь на місці, звичайно, можна, але потрібно вже бути тоді готовим викласти за це дуже і дуже багато.

Яку брати одяг?

Погода, яка встановлює в Новий Рік на Мальдівських островах, не залишає ніяких надій любителям ховатися в готелі - сухо, але не пересушена, сверхтеплий, але не божевільна спека, сонячно, але не смажить цілими днями, досить приємних хмарок. температури:

  • повітря вдень + 30 ° С;
  • повітря вночі + 26 ° С;
  • вода океану + 28 ° С.

Дощі вже скінчилися, лише іноді можуть пройти невеликі залишкові опади, на південних атолах ця ймовірність вище, зате тут мало вітрів, які можуть зрідка спостерігатись на півночі. Примітна сезонна особливість - ранній сонячний захід, сутінки лягають на узбережжя вже після 18:00.

Загалом, погода мальдивська настільки ж райська під час європейської зими, як і всі курортні острови навколо. Комфортна для будь-якого віку вологість в 70%, відсутність перепадів температур, спокійне, тепле море, завжди свіжий бриз. Умови ідеально підходять і дітям, і молодим, і дорослим, і літнім. Так було в 2019-му, і нічого не зміниться в 2020-му.

В очікуванні і після свята

Кінець грудня-січень сам по собі найкращий період для відпустки серед Мальдівських лагун. Погода сама зразкова, океан спокійний.

До і після безпосереднього свята зустрічі року тут завжди є чим зайнятися. Це активне проведення часу, куди входить:

  • купання, загоряння на пляжах;
  • дайвінг-спорт, сноркелинг, підводне полювання;
  • рибалка;
  • водні лижі, яхтинг;
  • тропічні прогулянки углиб атолів;
  • морські поїздки, зустрічі з дельфінами на море;
  • катання на човнах з прозорим дном;
  • годування тропічних рибок, скатів, спілкування з ними;
  • спостереження за тваринами;
  • приголомшливі СПА-процедури, масаж;
  • екскурсії на інші острови.

Список неповний, до кожного сезону додається що-небудь своє, індивідуальне. На відміну від курортних місць, населені пункти Мальдівської Республіки виглядають цілком звичайно, без особливих яркостей. Але в столицю Мале, невелике містечко з тісними вуличками, все ж варто з'їздити. Наприклад, для того, щоб прогулятися по магазинах, яких на самих турбазах немає, а розцінки на сувеніри, фрукти, морепродукти та інше набагато нижче курортних.

Ціни на Новий Рік на Мальдівах

Ці острови ніколи не ставилися до народних за вартістю турпутівок. Високий інтерес спонукає мальдивцев зводити потихеньку прості готелі, де можна проживати щодо бюджетно, але архіпелаг як і раніше стійко займає статус елітного, навіть якщо мова йде не про Новий Рік. А вже на цей період ціни зовсім підскакують до різниці в 50%. Порівняльна характеристика послуг за підсумками зимових канікул 2019 року виглядає так:

  1. Парний тур 7 днів / 7 ночей, з вильотом зі столиці (Москви) до готелю 3 зірки, що пропонує напівпансіон, починається за вартістю від 180 тис. Рублів.
  2. Те ж, для готелю 4 зірки коштує 200 тис. Рублів і більше.
  3. Те ж, для готельного комплексу 5 зірок, де «все включено» зажадає 380 тис. Рублів, як мінімум.
  4. Ціни збільшуються на 5-10%, якщо виліт заплановано 24, 28-29 / XII, найдешевше виліт 22-23, 25 / XII.
  5. Новорічні ресторанні ціни: вечеря на пару чоловік - 5700-14000 руб., Алкоголь - пиво 500 руб. / Банку і дорожче, вино 3000 руб. / Бут., Віскі, горілка 6000-7500 руб. і вище стандартна пляшка.
  6. Косметичні СПА-послуги, як і екскурсії - 6000-10000 р.

Розцінки можуть шокувати недосвідчених туристів, однак при перекладі в долари ціни, крім алкоголю, досить стандартні для подібних курортів. Місцева валюта зветься руфія.

При цьому, існують шляхи, коли бюджетно дозволити собі Мальдіви на Новий Рік можливо. Для цього є гестхаузи на островах, де живе основне населення, знімне житло на кілька днів або тільки на ніч у місцевих жителів. Зрозуміло, сказати, що таке житло знаходиться у вільному доступі під час свят, не можна, доведеться порядком поквапитися. Зате ціни компенсують турботи - акуратну двухместку, де буде ще й сніданок, здають за 60 $, святкова вечеря можна замовити за 50 $, а просто десь заночувати дозволяють і за 20-25 $. Дешева поїздка на Мальдівські берега це окрема тема, і їй присвячено багато окремої інформації.

Кращі готелі і особливості гестхаузе

Різні атоли пропонують різні рівні відпочинку. Невеликі острівці зазивають любителів природи, спокійною релаксації на самоті. Великі комплекси беруть західним, високим рівнем обслуговування, широким вибором сервісу. Трійка кращих місць за відгуками побували вже взимку в райських бухтах, виглядає так:

  1. Резорт острова Фіалхохі, Південний Мале. Готель на тверді 3 зірки, затишна, що не завантажена модернізацією. Чисті ділянки, свій бар, ресторан. Є окремі будиночки на воді, свій власний кораловий риф. Атолл для спокійного розслаблення. Вартість добового проживання на двох для зустрічі 2019 року укладається в 360 $.
  2. Резорт Рітхі-Біч, відокремлений острівець Баа, відноситься до основного острова Фонімагуду. Незаселені Мальдіви на Новий Рік знаходяться саме тут. Добротний готель 4 зірки, без приголомшливих цін і з ненав'язливими сусідами по відпочинку. Головна визначна пам'ятка - 2 абсолютно необжитих острівця поруч, куди доставляють за першим бажанням. Крім того, доступні СПА, ресторан, паб, клуб настільних ігор, човнова міні-станція. Парний номер оцінюється в 175 $ / добу.
  3. Розкішний Лілі-Біч Резорт-н-СПА, о.Нувахенду, містечко Арі. Повноцінний 5-зірковий готельний комплекс з номерами «all inclusive». Тут знайдеться навіть російськомовний штат працівників. Та й самі свята проходять цілком «по-російськи» - грандіозний салют, дискотека всю ніч до самого ранку, нічні вояжі по океану. Днем працюють фітнес-центр, теніс-корт, клуб для дітей, дайв-центр, СПА. Ціни відповідні - добу в двомісному бунгало стоять до 2000 $.

Це все категоровані резорти, розраховані саме на грошові канікули. При турі з використанням гестхаузе і мінімального набору «розкішності» укластися вдасться навіть в 70 тис. Рублів. Так, умови при такому розкладі будуть скромніші, пляжі потісніше, людей побільше, а Негламурна повсякденне життя мальдивцев ближче. Але повітря, сонце, океан, пісок, пальми ті ж. А за іншими враженнями легко можна сплавати на повністю туристичні атоли самостійно.

Все говорить на користь того, що якщо є можливість купити новорічний тур на Мальдіви, то довго роздумувати нерозумно. Подібне подорож залишиться казкою на все життя. Однак потрібно пам'ятати - країна мусульманська, тому не варто ображати почуття корінних жителів викликають вбрання та поведінкою. В іншому випадку, краще вибрати місце вільніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Сьогодні модно говорити, що небюджетні ціни, встановлені на Мальдівах, роблять ці острови місцем для елітного відпочинку тільки власників надприбутків і дітей багатіїв. Але нічого подібного насправді немає, альтернатива навідатися дешево на Мальдіви була ...

Популярність відпочинку на Мальдівських архіпелазі склалася через поєднання можливості виявитися далеко від цивілізації і при цьому не втратити в комфорті. Красиві фото на рекламних буклетах повністю відповідають дійсності. Кокосові пальми, бірюзова вода і білосніжні піщані ...

Яку брати одяг?

Новости