Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квартири, апартаменти, котеджні будинки в Пісках

  1. інфраструктура курорту
  2. Переваги покупки нерухомості

Дивовижної краси ландшафти, величні ліси, облагороджені пляжі, сонце, блакитне чисте море, цілющі джерела, неповторна атмосфера затишку, унікальна можливість одноразового лікування, активного дозвілля і знайомств з новими людьми - все це включає в себе знаменитий курорт Золоті Піски.

інфраструктура курорту

Дивовижної краси ландшафти, величні ліси, облагороджені пляжі, сонце, блакитне чисте море, цілющі джерела, неповторна атмосфера затишку, унікальна можливість одноразового лікування, активного дозвілля і знайомств з новими людьми - все це включає в себе знаменитий курорт Золоті Піски

Місто розташовується всього в 18 кілометрах від столиці Варни посеред мальовничого парку «Золоті Піски». Недалеко знаходиться найстаріший курорт Болгарії - Святий Костянтин і Олена .

Золоті піски - другий за популярністю і величиною курорт на болгарському узбережжі. Курорт відомий, перш за все, своїм золотим піщаним пляжем, ширина якого становить близько 200 м, а довжина досягає 3,5 км!

До головних достопам'ятного Золотих Пісків можна віднести гірський монастир Аладжа, що датується 12 століттям, каплицю Св. Іоанна Хрестителя, а також мінеральні джерела, яких тут налічується велика кількість.

капіталовкладення в нерухомість європейської Болгарії - це цінний вклад у ваше здоров'я і відмінне самопочуття. І справа не тільки в комфортному теплом мікрокліматі регіону (влітку температура повітря +26, води + 23-25), але також в наявності в Золотих пісках лікувальних грязей і рослин, безлічі мінеральних джерел, здравниць і СПА центрів, які запропонують вам весь спектр оздоровчих процедур. Завдяки всьому цьому курорт також славиться як одна з кращих бальнеолечебницах Болгарії.

Якщо ви палкий прихильник здорового способу життя і відповідно активних видів спорту, тоді покупка нерухомості на Золотих Пісках - це ваш кращий вибір. Курорт надає весь спектр можливостей по заняттю різноманітними видами активного спорту: морським, сухопутним, дитячим і навіть екстремальним, наприклад, популярними є стрибки з парашутом і політ на дельтаплані.

В Золотих Пісках також є казино, бари, дискотеки, розважальні комплекси. В амфітеатрі курорту частенько проводяться творчі вечори академічної музики, постановки вистав, концертів і барвистих шоу-програм. Тут кожен знайде собі щось до душі!

Переваги покупки нерухомості

Завдяки тому, що нерухомість на Золотих Пісках постійно складається в центрі уваги іноземних капіталовкладників, апартаменти, квартири, вілли і будинки придбані на Золотих Пісках це ваше облаштоване майбутнє.

Купуючи нерухоме майно на цьому популярному курорті, ви забезпечуєте себе можливістю не тільки відпочивати біля моря в будь-який час, але і заробляти гроші, здаючи апартаменти в оренду . Якщо ж у вас з яких-небудь причин виникне потреба купити будинок в Болгарії - довго чекати не доведеться. Завдяки стабільному розвитку і популярності міста, нерухомість тут розходиться як гарячі пиріжки.

Новости