Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі пляжі на Фукуоці (В'єтнам): карта, відгуки, фото

  1. Бай Сао - райський пляж на Фукуоці?
  2. Готелі на пляжі Бай Сао
  3. Лонг Біч - найкомфортніший пляж на Фукуоці
  4. Готелі на пляжі Лонг Біч на Фукуоці
  5. Раш Знаю - найкрасивіший пляж на Фукуоці!
  6. бай Тхом
  7. бай Кхем
  8. Пляж Зионг Донг

Дізнайтеся, де на острові Фукуок найкращі пляжі! Наші коментарі та рекомендації. Фото, карта пляжів російською мовою, хороші готелі.

Бай Сао - райський пляж на Фукуоці?

Мрієте про рай на землі і в турагентстві вам сказали, що він на Бай Сао? Не ведіться - пляж класний, але зовсім на Баунті. Багато хто називає його кращим пляжем на острові Фукуок і у всьому В'єтнамі, але ми так не вважаємо.

Туристів привозять в центр пляжу. Це переважно в'єтнамці і китайці - соціальні істоти, там вони всі і борсаються у воді однієї купою.

Це переважно в'єтнамці і китайці - соціальні істоти, там вони всі і борсаються у воді однієї купою

Направо, до каменів - майже пустельний пляж, і там вже не так чисто. Сюди добредает тільки поодинокі парочки. Ліва частина більш обжита: є кафе, готелі, продають фрукти. У ресторану "Парадізо" - стрункі пальми, нахилені до води. Тут мешкає найбільше китайців: хто ж упустить фотосесію в розвіваються шифонових сукнях на романтичних гойдалках?

Але навіть на "кращому" пляжі В'єтнаму ви будете споглядати смітник. В'єтнамці не звертають на сміття уваги. Навіщо вивозити? Просто Скидан його в кущі.

Корисна підбірка:

Корисна підбірка:

Нам дуже пощастило: на пляжі ми не застали достатку лежаків, надувних батутів, водних мотоциклів, корабликів і інших активностей. Так і не зрозуміли, чому їх не було, адже в інтернеті писали інше. Ідіть подалі від туристів, буде тихо. Але сміття! В цілому пляж сподобався, але залишилося відчуття досади після відвідування. Повторно на Бай Сао ми не стали повертатися і найкращим пляжем Фукуока назвати його не можемо.

Але досить про мінуси. Ось плюси пляжу: чиста вода, дрібний білий пісок, дуже пологий вхід (добре для маленьких дітей), мальовнича природа, майже самітність, є зачатки інфраструктури (резорти, кафе і ресторани, платний душ і навіть безкоштовний туалет).

Як дістатися. Таксі коштує 300-400 000 VND, але дешевше і цікавіше орендувати байк (150 000 VND на добу). Є ще екскурсії. Відстань від основного пляжу Лонг Біч - приблизно 25 км.

Отже, ви поїхали на пляж. До Бай Сао веде дві дороги: одна на південь пляжу (за камінням) - і тут справжня звалище. Інша - до цивілізованої частини. Обидві дороги забетоновані. Друга дуже вузька, на ній ледь роз'їжджаються. Як наслідок - пробки. В'єтнамці в своїй улюбленій манері останню ділянку дороги довжиною 500 метрів просто не доробили.

Готелі на пляжі Бай Сао

Резорти і гестхауса на пляжі Бай Сао є, але чомусь в онлайн-системах бронювання вони не представлені. на Roomguru.ru ми знайшли тільки My Lan Guesthouse і The Beach House An Thoi (Прямо біля моря) - такі справи. А на Booking.com є готелі подалі - Phu Nam House і Hanh Mai Hotel .

Шукати тур →

Шукати тур →

Лонг Біч - найкомфортніший пляж на Фукуоці

Цінителям зручностей сподобається на Лонг Біч. Уздовж пляжу зосереджено, напевно, 95% готелів всього острова! Знайти їжу можна не встаючи з лежака - точніше, вона сама вас знайде. Крім рознощиків, багато кафе як на пляжі і вздовж дороги.

Багато хто лає пляж - мовляв, він брудний і галасливий. Ми ж нічого такого не спостерігали. Скажімо так: пляж самий звичайний, емоцій не викликає. Жовтий пісок, чиста вода. Хвиль немає, захід пологий.

Мінуси: хоча пляж муніципальний, деякі готелі не дозволяють влаштовуватися на їх території - проганяють. Плюс мало тіні, а пляжна смуга дуже вузька. Мало цивілізованих виходів до моря - потрібно або йти в обхід, або з боєм або таємно проходити через резорти (але майже завжди охорона вам на заваді). Як бачите, незручностей багато - найкращим на Фукуоці цей пляж теж не назвеш.

Готелі на пляжі Лонг Біч на Фукуоці

На Лонг Біч таке розмаїття готелів та Резорт, що складно вибрати. Багато тури продаються саме в готелі на Лонг Біч.

Ми вам радимо ті, в яких жили самі:

  • The Hill Resort 3 *. Новенький приємний готель. Є басейн, сніданки, тихо. Ціна - 40 $.
  • Miana Resort 2 *. Готель-сад. Найкращий з усіх, де ми жили на Фукуоці. Затишні бунгало в оточенні квітів. Відкрита ванна, великий басейн, царські сніданки. Ціна - 42 $.
  • Cosy Resort . Просторі бунгало в оточенні рослин. Басейну немає. Ціна - 25 $.
  • Sailing Hotel 2 *. Затишний готель зі сніданками з номерами в стилі 70-х. Ціна - 25 $.

Шукайте готелі і резорти на Booking.com - у них гарантія кращої ціни і найзручніший пошук. Також можна перевірити ціни на Roomguru.ru - сайт порівнює ціни різних систем бронювання і знаходить кращу.

Шукати тур →

Шукати тур →

Раш Знаю - найкрасивіший пляж на Фукуоці!

Bãi Rạch Vẹm - це пляж з морськими зірками, яким тут несть числа. Саме його ми вважаємо найкрасивішим і вражаючим на Фукуоці, це кращий пляж на острові! Тут надзвичайно білий і дрібний пісок. Від такої краси ми очманіли і безперестанку фотографували пляж.

Раш Знаю більше підходить для милування природою і спостереження за морськими зірками, ніж для пляжного відпочинку в традиційному сенсі. Тут немає інфраструктури, крім одного ресторану з морепродуктами на воді. Ділянка пляжу, придатний для відпочинку, вузький і маленький. Море дрібне. Тіні майже немає - тільки 4-5 альтанок і один навіс (колишнє кафе). Тому дуже мало людей!

Напевно, звання райського пляжу ми б дали саме Раш вему. Тільки не ходіть в ліву частину, щоб не розчаруватися :)

Що можна побачити на Фукуоці →

Що можна побачити на Фукуоці →

Плюсів багато. Ось мінуси: приблизно 5 км до пляжу - курна і вибоїста ґрунтовка. Інфраструктури немає! За недорогою їжею треба їхати на трасу - беріть поїсти з собою.

За недорогою їжею треба їхати на трасу - беріть поїсти з собою

Де знаходиться і як дістатися. На пляж з морськими зірками на Фукуоці можна доїхати на таксі або байці по трасі на північ острова - використовуйте додаток MAPS.ME для навігації. Не пропустіть величезний покажчик з фотографією пляжу. Поруч стоїть доблесна в'єтнамка і всіх відправляє на пляж. Якщо поїдете прямо - потрапите в мальовничу рибальське плавучу село, яке також рекомендуємо відвідати.

Якщо поїдете прямо - потрапите в мальовничу рибальське плавучу село, яке також рекомендуємо відвідати

бай Тхом

Bãi Thơm - ще один пляж з морськими зірками на Фукуоці. Він зовсім не такий вражаючий, як Раш Знаю, і для купання майже не пристосований. Пісок жовтий. На час відпливу можна розглянути морських мешканців: молюсків, морських зірок, крабів, трохи коралів. Інфраструктури немає, крім кафе. Приїжджайте в той відрізок пляжу, що біля острова - інші частини жахливі.

бай Кхем

До пляжу Bãi Khem веде дві дороги: одна через шикарний готель Marriott 5 * , Куди пускають тільки постояльців, інша - через ліс. Приїжджають сюди тільки місцеві. Коли ми були на пляжі, гуляла весела компанія в'єтнамців, було багато дітей.

Пляж не облаштований, розстелити рушник ніде. Пісок звичайний жовтий. Багато сміття. А ось ділянку пляжу біля готелю упорядкований і чистий - все-таки п'ятизірковий резорт!

Шукати тур →

Пляж Зионг Донг

Цей пляж знаходиться у маяка. Купатися тут не радимо - поруч порт. Хоча місцеві не гребують. На пірс приходять поїсти і подивитися на захід.

На пірс приходять поїсти і подивитися на захід

Карта всіх пляжів на Фукуоці

Карта готелів на пляжах Фукуока

Бай Сао - райський пляж на Фукуоці?
Бай Сао - райський пляж на Фукуоці?
Мрієте про рай на землі і в турагентстві вам сказали, що він на Бай Сао?
Тут мешкає найбільше китайців: хто ж упустить фотосесію в розвіваються шифонових сукнях на романтичних гойдалках?
Навіщо вивозити?

Новости