Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі на пляжі Карон на острові Пхукет, Тайланд. Готелі Карон Біч 3 зірки, 4 зірки, 5 зірок на мапі Пхукета. Фото, а також відгуки. »Карта мандрівника

  1. Готелі дивовижної краси на пляжі Карон на Пхукеті
  2. Кращі готелі на пляжі Карон, Пхукет
  3. 4 зірки - розкіш, яку можна дозволити!
  4. 3 зірки - достаток послуг без божевільною витрати грошей!
  5. 2 зірки - менше не означає гірше!
  6. фото

Пляж Карон (Karon Beach)   вважається другим найбільш часто відвідуваним курортним містом на острові   Пхукет   , Розташованому на західному його узбережжі

Пляж Карон (Karon Beach) вважається другим найбільш часто відвідуваним курортним містом на острові Пхукет , Розташованому на західному його узбережжі. Він може похвалитися одними з найдовших пляжів в світі, кожен з яких обслуговує відпочиваючих однаково розкішно, незалежно від їх фінансових можливостей.

Самим дивним пляжем на цій території є пляж Карон, який вражає своєю величиною, чистотою і багатством. Довжина його берегової лінії становить 5 кілометрів. Південна і центральна частини Карона більш відвідувані, на відміну від його північної сторони. Але для тих, хто хоче усамітнитися і створити романтичну атмосферу - барвисті пейзажі, чисті води і шовковистий пісок «півночі» посприяють цьому якнайкраще. Щоб ознайомитися з околицями острова, можете переглянути інформацію на карті.

Готелі дивовижної краси на пляжі Карон на Пхукеті


Пляж Карон - це живе місто, активний розважальний центр, де зосереджено безліч ресторанів, в, як з простими, так і з вишуканими стравами, нічних клубів , Де життя протікає бурхливо і яскраво, магазинів і, звичайно ж, готелів:

  • Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa
  • Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket
  • Centara Karon Resort Phuket та інші.

Все це доводить, що у цього пляжу є всі якості, необхідні для безтурботного відпочинку. Карта околиць відмінно покаже розташування всього, про що ви хочете дізнатися.

Карта готелів в околицях пляжу Карон на Пхукеті:
Карта готелів в околицях пляжу Карон на Пхукеті:

Кращі готелі на пляжі Карон, Пхукет

5 зірок - найкраще ідеально у всьому!


1 1. Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa - розташувався в пишних тропічних садах, оточених горами, водоспадами і золотими піщаними пляжами - в самому центрі Карон Біч і в 45 хвилинах від міжнародного аеропорту Пхукета . Це хороший готель, який пропонує гостям як комфортабельні недорогі номери, так і королівські Люкси. Ви можете розслабитися в салоні тайського масажу , Освіжитися в одному з 5 басейнів або просто відпочити під звуки розбиваються об каміння вод водоспадів.

2 2. Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket - курорт знаходиться в зоні розваг, розташованої недалеко від центру пляжу Карон, а також близько Біг Будда (Big Buddha) і Діно Парк (Dino Park Mini Golf) . Тут ви можете провести цілий день, ловлячи на собі теплі промені сонця, також не пропустіть нагоду поніжитися в одному з трьох відкритих басейнів при готелі або побалувати себе послугами спа-центру. Номери оснащені РК-телевізорами з супутниковими каналами. Також до ваших послуг Інтернет, холодильник і багато іншого.

4 зірки - розкіш, яку можна дозволити!


1 1. Centara Karon Resort Phuket - розміщений недалеко від пляжу Карон. Цей спа-курорт пропонує своїм гостям шикарний сімейний відпочинок. До ваших послуг 3 відритих басейну, ресторани, спа-центри з повним набором послуг. Номери оснащені супутниковими каналами, є холодильник, безкоштовний Інтернет, кондиціонери.

lass = "alignright size-post-small wp-image-10075" /> 2. Woraburi Phuket Resort & Spa - розташований на чудовій пляжі Карон, на краю Андаманського моря, цей хороший готель може похвалитися прекрасною архітектурою і невимушеній, спокійною атмосферою.

3. Horizon Karon Beach Resort & Spa - розміщений всього в декількох хвилинах ходьби від кристально чистого піску і блакитних вод пляжу Карон, готель є втіленням сучасного азіатського дизайну. Кожне з його двох крил має свій власний комплекс басейнів.

3 зірки - достаток послуг без божевільною витрати грошей!


1 1. Baan Karon Resort - гості готелю можуть не просто швидко дістатися до пляжу Карон (всього кілька хвилин ходьби), але і доїхати до міжнародного аеропорту Пхукет, який знаходиться всього в 59 км. Готель Баан Карон Резорт в Пхукеті пропонує своїм гостям відвідати ресторан з місцевою і європейською кухнею, посидіти в барі біля басейну, насолодитися джакузі, тайським масажем.

2 2. Baan Karon Buri Resort - розташувався готель всього в 200 м від моря, які виводять прямо на пляж Карон. Готель Карон Бурі вважається одним з кращих варіантів розміщення - номера тут не дорогі, а сервіс - дивний. В апартаментах є кондиціонер, душ, балкон, телефон, а також телевізор. До ваших послуг ресторан, бар, басейн (також для дітей), масажний салон, пральня та багато іншого.

3. Karon Princess Hotel - розміщений в самому центрі пляжу Карон, він здатний втілити в реальність всі ваші фантазії, адже це насправді райський куточок на землі. Готель Карон Принцес пропонує своїм гостям всі зручності: просторі номери, невимушену атмосферу, теплий прийом і завжди доброзичливий персонал.

2 зірки - менше не означає гірше!


1 1. Allstar Guesthouse - розташувався готель всього в декількох хвилинах від прекрасного пляжу Карон. Не дивлячись на малу «зіркових», своїм гостям «Allstar Guesthouse» пропонує комфорт і вищий сервіс обслуговування.

2 2. Pension Zum Ross - знаходиться в самому центрі пляжу Карон (в 3-х хвилинах ходьби). Його номери оснащені кондиціонерами, звичайно ж, є гарячий душ. До послуг гостей кабельне ТV, Інтернет, бар, кухня.

3. Karon Hill Residence (Privately Owned) - розташувався в 8 хвилинах ходьби від пляжу Карон. Своїм гостям пропонує просторі номери з кондиціонерами, безкоштовним Інтернетом, а також відкритий басейн, паркування. До ваших послуг і фітнес-центр, і кухня з різноманітною тайської їжею, і бар.

Готелі Карон Біч на мапі Пхукета:

фото


На сайті ви можете краще ознайомитися з фотографіями пляжу з усіма його пам'ятками . Так ви зможете мати краще уявлення про всі його розкошах, його пишності й неперевершеності.

Який готель вибрати на острові Пхукет. Кращі готелі Патонг .

Новости