Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі готелі Халкідікі, Греція

Готелі Халкідікі Греція представлені у великому асортименті - на півострові можна чудово відпочити, насолодитися морем, сонцем і історією цієї країни. Відпочинок в обраних нами готелях відмінно підійде для романтичної подорожі або сімейного відпустки з дітьми.

На березі приватного затоки Греції розташований великий курортний готель Ikos Oceania в Халкідікі. На території є просторий басейн, а до пляжу можна дійти всього за 3 хвилини. Майже з кожного номера відкривається розкішний вид на море і гори, на приватному пляжі готелю гості можуть скористатися шезлонгами і отримати безкоштовні напої в барі.

Тут затишні, світлі і просторі номери. Комплекс дуже великий, всього налічується 298 номерів класу люкс, напівлюкс і покращений. В кожному номері є телевізор і програвач, високошвидкісний інтернет, балкон з терасою, якісна, дерев'яні меблі, а також приладдя для чаю та кави. У власній ванній передбачені лазневі приналежності і косметика.

Окремо, для постояльців, працює СПА-салон з критим басейном з підігрівом, закритими кабінками для косметичних процедур і масажу. Постояльці можуть відвідувати фітнес-зал, обладнаний новими тренажерами. На території готелю є кілька ресторанів і барів, де подають страви грецької та іншої кухні за системою «шведський стіл». З усіх барів відкривається вид на море.

Дізнатися ціну і наявність

«Відмінний готель, подарував справжній, повноцінний відпочинок. Порадувало, що майже весь персонал російськомовний, так як з англійським у мене проблеми. Дуже висока обслуговування, смачні страви, але будьте обережні, з такою великою кількістю їжі легко погладшати ».

У невеликому містечку Геракіні розташований шикарний курортний комплекс. Особливістю готелю Греції Ikos Olivia в Халкідікі є те, що всі номери тут розташовані в бунгало. Сам комплекс знаходиться прямо на пляжі Егейського моря. Територія комплексу величезна, тут є 3 відкритих і 1 критий басейн, кілька ресторанів на свіжому повітрі, СПА-салон, фітнес-центр і тенісний корт. Є магазини одягу, аксесуарів, сувенірів.

У всіх номерах є телевізор з плоским екраном і супутниковим телебаченням, безкоштовний інтернет, міні-бар, кавоварка, мультимедійні плеєр. Передбачена власна ванна, в якій також є душ і все необхідне приладдя. У деяких бунгало обладнаний власний сад з шезлонгами.

Можна пообідати в 5 ресторанах, в одному з них подається середземноморська кухня, в інших - європейська. Ви маєте можливість замовити сніданок в кімнату, також можна формувати меню з урахуванням дієти. На території комплексу 5 барів.

Дізнатися ціну і наявність

«Дуже сподобалося, готель шикарний. Для дітей працюю аніматори, а для дорослих - вечірня розважальна програма. Нудно вам тут точно не буде. Спасибі за відмінний відпустку і сподіваємося приїхати ще ».

готель Pomegranate Wellness Spa Hotel в Халкідікі вважається одним з кращих п'ятизіркових готелів на півострові. Це великий СПА-готель, де гості можуть розслабитися просторому СПА-центрі, відвідати фітнес-зал, поплавати в басейні і сходити на масаж.

Всі номери готелю відрізняються особливою витонченістю, з вікон відкривається вид на море. У номері є міні-бар, кондиціонер, сучасна ванна з необхідним приладдям, високошвидкісний інтернет, супутникове ТБ. У готелі представлені номери стандартного класу, класу напівлюкс, сімейні номери та люкси.

Гості можуть відвідувати парову сауну, грати в теніс, більярд, пляжний волейбол. Для дітей працює дитячий ігровий центр і окремий басейн. Постояльці можуть скористатися парковкою, а також за окрему плату замовити трансфер до аеропорту.

Дізнатися ціну і наявність

«Тут майже всі говорять російською мовою, що для нас величезний плюс. Гарна територія, чисто, затишно, є де погуляти і зайнятися спортом. Дуже смачна кухня ».

У зеленій бухті розташований ще один п'ятизірковий готель Sani Club в Халкідікі. Відстань до пляжу можна подолати за 8 хвилин, готелю належить власний пляж з шезлонгами, які не потрібно займати заздалегідь. Сам комплекс розташувався на території курорту Кассандра, обладнаний він і внутрішнім басейном.

На території комплексу 3 ресторани - в одному з них подають грецькі страви, в інших - європейські. Є також бар на пляжі і біля басейну. У ресторанах формується сніданок «шведський стіл», а ввечері грає жива музика. Можна замовляти їжу в номер.

Тут величезна кількість розваг - в театрі показують концерти і імпровізовані вистави, є кінотеатр, працює СПА-салон, де можна замовити масаж і відвідати парову баню. До послуг постояльців тренажерний зал, поле для футболу, кабінети ароматерапії, можна взяти в оренду обмундирування для серфінгу.

Дізнатися ціну і наявність

«Найкращий готель Греції! Ми були тут у відпустці тиждень, за цей час навіть не встигли спробувати всі послуги та розваги готелю. Персонал відмінний, дуже важливий і компетентний, годують смачно, розваг маса, а СПА-салон просто розкішний. Не можу виділити жодного мінуса ».

У тихій грецькому селі Сани розташований курортний комплекс Porto Sani в Халкідікі. До пляжу можна дійти всього за 3 хвилини, до послуг постояльців також надані СПА-салон, фітнес-центр і обладнані номери. На території комплексу є відкритий басейн в стилі лагуни.

У готелі є дві категорії номерів - люкси і напівлюкси. Всі вони обставлені елегантними меблями ручної роботи, інтер'єр виконаний в світлих тонах. У номерах є міні-бар, сейф, кондиціонер, телевізор, власна ванна кімната з банними, туалетним приладдям та феном.

Щоранку гостям подається сніданок в ресторані, на протязі дня тут подають страви середземноморської кухні біля басейну і пляжу працюють бари. Для гостей працює затишний лаундж. В готелі можна взяти напрокат велосипед, автомобіль, а також обмундирування для занять водним спортом. Передбачена приватна парковка. У персоналу готелю ви можете також замовити трансфер до аеропорту.

Дізнатися ціну і наявність

«Гарне місце для відпочинку, повна релаксація. Особливо сподобалося СПА. Є пара зауважень до обслуговування, коли ми заселилися в номер, там не було косметичних приладдя, довелося досить довго чекати, поки їх принесуть ».

Прямо на березі Егейського моря розташований готель Ostria Sea Side Hotel в Греції, на Халкідікі. Він розташований в десяти метрах від обладнаного піщаного пляжу Ханіоті. Поруч готелем є магазини з продуктами і одягом, а відстань до центру старовинної села становить 100 метрів.

На території готелю є відкритий басейн, біля нього працює бар. На пляжі постояльці можуть безкоштовно користуватися шезлонгами і парасольками. У ресторані подають страви інтернаціональної та місцевої кухні, а з бару відкривається прекрасний вид на море. Увечері для гостей грає розслаблююча музика. Для дітей передбачена ігрова кімната.

В готелі є стандартні номери та люкси, всі вони оформлені в сучасному, грецькому стилі. В кожному номері є телевізор, кондиціонер, міні-бар, окрема ванна кімната з необхідним приладдям, є тропічний душ. Виділена обідня зона, де є електрочайник і холодильник.

Дізнатися ціну і наявність

«Дуже чисто, для мене це важливий момент. Прибирання робиться кожен день, але так, що гостям це абсолютно не заважає. У нас був номер з терасою - красивий вигляд, особливо вранці. Ще й смачно годують, а персонал виконує всі прохання відразу ж ».

Готель в Греції, на Халкідікі Anthemus Sea Beach Hotel and Spa відрізняється особливим шармом. Це п'ятизірковий готель з розкішною територією, на якій є величезні тераси і фонтан. Готель знаходиться в невеликому затоці, в трьох хвилинах ходьби від моря. Крім власного пляжу, до послуг гостей 3 відкриті басейни і 2 ресторани.

Біля басейну і пляжу є бари, де можна замовляти улюблені напої. Зони відпочинку обладнані безкоштовними парасольками і шезлонгами в достатній кількості. Є волейбольний майданчик. На території готелю працює СПА-центр, де можна замовити масаж, будь-які косметичні процедури, а також відвідати гідромасажну ванну і парову баню. У ресторані формується сніданок і вечеря по системі шведського столу. Подаються різноманітні страви інтернаціональної та місцевої кухні.

Дізнатися ціну і наявність

«Сподобалося ставлення до гостей, дуже привітне, як ніби в гості до родичів приїхали. Номер розкішний, всі меблі нові, матраци і постіль кристально чисті. Окреме спасибі шеф-кухарю за такі смачні сніданки, дітям теж можна було вибрати корисні страви ».

На півострові Халкідікі, прямо над піщаним пляжем Нікіті, розташований готель Danai Beach Resort & Villas - просторий курортний готель з відміткою 5 зірок. Розкішні номери готелю обладнані сучасними меблями, кондиціонером, телевізором, супутниковим ТБ і повноцінним мультимедійним центром. У деяких люксах є власні басейни, у всіх номерах передбачені балкони з чудовим краєвидом. У номерах живі квіти і окремі, обладнані ванні кімнати.

Для гостей працює 2 бари та 2 ресторани, де подаються страви національної та європейської кухні. У гриль-барі широкий вибір страв на грилі і напоїв. Передбачено і оздоровчий центр, розташований біля басейну. тут гостям проведуть косметологічні процедури і зроблять масаж. У числі додаткових зручностей - приватна парковка.

Дізнатися ціну і наявність

«Ми з чоловіком шукали саме такий готель - тихий і затишний. На момент нашої відпустки, було зайнято номерів 15, тому і в ресторані, і на пляжі, відчували себе чудово. Тут немає тусовок і гучної музики, але можна добре розслабитися, тому готель по достоїнству оцінять не всі ».

Бутік-готель Akrogiali Boutique Hotel в Халкідікі розташувався всього в хвилині ходьби від піщаного, добре обладнаного пляжу. На всій території готелю діє високошвидкісний, безкоштовний інтернет.

У кожному номері готелю передбачений кондиціонер, власний санвузол з ванною і душем, обладнаний всім необхідним, сейф, мультимедійний плеєр, телевізор із супутниковим ТБ. В кожному номері є власний балкон, з виглядом на сад або море.

На території готелю діє бар-ресторан, де гостям формуються сніданки і вечері. На сніданок зазвичай подається омлет, грецький йогурт, овочі, сільський хліб. В меню ресторану вказані страви середземноморської та місцевої кухні. Можна пообідати на свіжому повітрі, на терасі.

Недалеко від готелю розташовані старовинні грецькі села, а також, в крокової доступності є магазини. Передбачена приватна, безкоштовна парковка, трансфер за запитом і можливість організації круїзу або екскурсії.

Дізнатися ціну і наявність

«Рекомендую цей готель всім, хто хоче в чужій країні відчувати себе як вдома. Персонал відмінний і всі говорять російською без проблем. Хотілося б більше різноманітності в сніданках, але їжа тут дуже смачна ».

готель Possidi Holidays Resort & Suite Hotel в Греції, на Халкідікі вважається одним з кращих. Він розташований на краю соснового лісу, в комплекс входить власний пляж. Пляж обладнаний шезлонгами, парасольками і волейбольним майданчиком.

Всі номери оброблені в сучасному стилі, з особливим смаком. Є кондиціонер, ванна з мармуровою підлогою, фен, косметичне приладдя. У номері зручні ліжка, необхідні меблі і телевізор. У більшості кімнат є також балкон з видом на море або гору Олімп.

На території є басейн, поруч з ним бар. У зонах загального користування доступний інтернет. На території також є тенісний корт, сауна, тренажерний зал, гідромасажні ванни. Для дітей працює ігрова кімната та дитячий басейн. персонал готелю допоможе організувати захоплюючі екскурсії і надасть трансфер за запитом. Можна взяти напрокат автомобіль.

Дізнатися ціну і наявність

«В цілому, дуже добре, хоч і не схоже на 5 зірок. Але все невеликі недоліки з лишком покриваються розкішним пляжем. Готель підійде тільки для тихого і спокійного відпочинку, анімації і ніяких розважальних закладів поблизу немає ».

Півострів Халкідікі призначений спеціально для відпочинку з дітьми - тут прекрасний клімат, сімейна атмосфера. Кращий період відпочинку тут - травень-червень, в цей час температура повітря доходить до +30, а температура води - +24.

Рейтинг учасника Booking.com

Новости