Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ката Біч Резорт і Спа 4 *

  1. номери
  2. Розваги
  3. послуги
  4. У вас є питання?

Готель Ката Біч Резорт і Спа 4 * (Kata Beach Resort and Spa 4 *) поєднує в собі комфорт високого класу і прекрасну природу, яку ретельно зберігають. Гості готелю в першу чергу оцінять зручність його розташування: шлях до самого жвавого і популярного пляжу Патонг займе 15 хвилин, до центру міста Пхукет - 25. Дорога до аеропорту становить приблизно 45 хвилин.

Ката Біч Резорт знаходиться поблизу різноманітних туристичних об'єктів острова. Відпочиваючі можуть відправитися на будь-який з його пляжів, побувати на оглядовому майданчику і оглянути інші захоплюючі пам'ятки.

номери

номери

Висококласні номери обладнані кондиціонером, телевізором, холодильником, сейфом. Апартаменти виконані в теплих відтінках червоного і золотистого, що надає їм атмосферу розкоші і багатства.

Розваги

Розваги

Гості можуть відпочити і розслабитися у одного з двох басейнів недалеко від пляжу. Щоб урізноманітнити свій день, варто відвідати сауну, СПА, джакузі, парилку, фітнес-зал або сходити на масаж. Для дітей працюють дитячий клуб і басейн.

послуги

послуги

Кафе готелю пропонує різні страви азіатської та західної кухонь, насолодитися якими можна на відкритому повітрі. Бар готовий радувати відпочиваючих смачними коктейлями і прохолодними напоями.

Для зручності гостей працюють пральня, обмінник, парковка.

У вас є питання?

Доброго часу доби! Мене звуть Олексій, я гід компанії тай Інфо . Із задоволенням надам вам безкоштовну консультацію по екскурсіях і відпочинку на Пхукеті. Для цього заповніть форму поруч або зв'яжіться зі мною будь-яким зручним для вас способом.

Зв'язатися з нашим гідом

У вас є питання?

Новости