Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Греція - готелі на острові Крит (Creta).

Готелі на курорті Херсоніссос - Hersonissos     готель HERONISSOS   3 * + (все включено) Готель розташований в 25 км Готелі на курорті Херсоніссос - Hersonissos
готель HERONISSOS 3 * + (все включено) Готель розташований в 25 км. від міста Іракліон та міжнародного аеропорту, в одному з найзнаменитіших курортів острова Крит, місті Херсоніссос (Hersonissos).
Спеціальні пропозиції з цього готелю дивіться в розділі тури в Грецію (пропозиції по Криту)
ALDEMAR KNOSSOS ROYAL VILLAGE 5 * Готель-комплекс складається з розкішних двоповерхових котеджів, побудованих в стилі Кносського палацу і гармонійному поєднанні блакитних, рожевих і кремових тонів. Готель знаходиться на північному узбережжі острова в 25 км на схід від аеропорту м Іракліон і в 2 км на захід від м Херсоніссос, куди раз в день готель організовує безкоштовний трансфер. У готелі щодня проводяться розважальні програми, а щотижня організовуються різні тематичні вечори та барбекю.
CRETA MARIS 5 * Готель розташований в курортному містечку Херсоніссос, в 26 км на схід від міжнародного аеропорту м Іракліо. "Creta Maris" - це унікальна комбінація Середземноморської архітектури і розкоші. Готель розташований в прекрасній бухті на березі піщаного пляжу. Готель був побудований в стилі критської села. На території готелю є центр таласотерапії.

ALDEMAR ROYAL MARE VILLAGE 5 *
Готель знаходиться в 25 км на схід від аеропорту м Іракліон і 2 км від туристичного центру Херсоніссос. На березі Критського моря, в обрамленні екзотичних садів. Дуже різноманітний дозвілля для любителів активного відпочинку: сквош, теніс, вітрильний спорт, пляжний волейбол, водні лижі, аеробіка і відкриття підводного світу. Центр Таласотерапії, який входить в десятку кращих в світі, запропонує Вам унікальну можливість повної релаксації, а також послуги інституту краси, відновлення душевних і фізичних сил.
ANNABELE VILLAGE 5 *
Готель розташовується в 25 км. на схід від міста Іракліон та в 2 км. від центру відомого туристичного центру Херсоніссос. Варто на березі моря. Загальна колічечество номерів: 264. Спорт і розваги: два тенісні корти, тренажерний зал, аеробіка, настільний теніс, гігантські шахи, сауна, джакузі, масаж, развлекаьельние програми.
ERI VILLAGE 4 *
Готель розташований в 29 км на схід від міжнародного аеропорту г.Іракліон на околиці курортного містечка Херсоніссос, прямо на березі моря і поряд з парком водних атракціонів.
HIGH BEACH 3 *
Готель Хай Біч розташований на піщаному пляжі в селищі Малья, в 35 км від аеропорту Іракліон. Готель оточений красивим садом і має вигляд на море. Всього в готелі 91 номер. Є однокімнатні студіо та двокімнатні апартаменти. Всі вони мають ванну кімнату з ванною або душем, кондиціонер, холодильник, телефон, радіо, сейф, балкон або терасу, в апартаментах також є кухонний куточок.
BLUE SEA 3 *
Готель розташовується в 30 км. від міста Іракліон в містечку під назвою Сталида. Від пляжу до готелю відокремлює вузька доріжка. У готелі 200 номерів бунгало і 10 сюїт. На території: ресторан, таверна, три бари, відкритий дорослий і дитячий басейни, ігровий майданчик, міні-клуб, ТВ-зал, перукарня, ігрова кімната.
VENUS MILENA 3 *
Готель розташований в 28 км на схід від міжнародного аеропорту м Іракліо, в центрі курортного містечка Херсоніссос і в 100 м від піщаного пляжу. Водні види спорту (на пляжі), тренажерний зал, настільний теніс.
MARI KRISTIN 3 *
Готель розташований в 28 км на схід від міжнародного аеропорту г.Іракліон в курортному містечку Херсоніссос і в 30 від пляжа.В готелі: 68 номерів, пункт обміну валют, ресторан, бар та ін.
GOLDEN BEACH 3 * +
Готель розташований в 28 км східне міжнародного аеропорту г.Іракліо, в центрі курортного містечка Херсоніссос.
EVELIN BEACH 3 * +
Готель Евелін Біч розташовується в 26 км. на схід від міста Іракліон, в центрі відомого курорту Херсоніссос. Варто на березі моря. Всього в готелі 76 номерів. В Херсоніссос у великій різноманітності таверни, ресторани, бари, дискотеки.
DIMITRION 3 *
Готель розташовується в 27 км. від міста Іракліон в туристичному курорті під назвою Херсоніссос. Від готелю до обладнаного пляжу близько 150 м. Всього в готелі 93 номери. На території: центральний ресторан, центральний бар, Снак-бар, ТВ-салон, відкритий басейн.
FLISVOS BEACH HOTEL 2 *
Готель розташований в 28 км на схід від міжнародного аеропорту м Іракліо, в центрі курортного містечка Херсоніссос, прямо на березі моря. Більярд, центр водних видів спорту (на пляжі).
DIMICO 2 * +
Готель розташовується в відомому туристичному центрі під назвою Херсоніссос. Від готелю до пляжу близько 150 м. Всього в готелі 43 номери. На території готелю: центральний ресторан, центральний бар, Снак-бар, телевізійний салон, відкритий басейн, більярд, сейф на рецепшіоне.
PALMERA BEACH 2 *
Cімпатічний затишний готель Пальмера Біч розташований прямо на набережній (піщаний пляж знаходиться через невелику місцеву дорогу) жвавого туристичного містечка Херсоніссос. Від аеропорту м Іракліон його відокремлюють 25 км.

контекстна реклама



Готелі на курорті Ретімно - Rethimno     GRECOTEL RITHYMNA BEACH   5 *   Містечко Аделі
Готелі на курорті Ретімно - Rethimno
GRECOTEL RITHYMNA BEACH 5 *
Містечко Аделі. Готель, побудований на піщаному пляжі протяжністю 500 м., Одночасно поєднує в собі критський і модерний стилі і розташований в 6 км від м Ретімно і в 70 км на захід від м Іракліон в оточенні красивих тропічних дерев. Серед можливостей стандартні номери та бунгало.
CRETA ROYAL 5 *
Готель розташовується в 8 км. від міста Ретімно на схід в містечку під назвою Скалета. Варто на березі моря. У кожному з номерів: ванна (у ванній кімнаті пляжні халати), радіо, телефон, кондиціонер, фен, сейф. На території готелю: центральний ресторан, центральний бар, бар біля басейну, басейн, дитячий майданчик, няня.
IBEROSTAR CRETA MARINE 5 *
Новий готель системи "Iberostar", розташована поруч з готелем "Iberostar Creta Panorama", в 18 км від міста Ретімно, 86 км від міста Ханья, в 78 км від Іракліона, в 4 км від рибальського села Panormo. Розташовується на березі моря, складається з центрального корпусу і корпусів бунгало, пропонуючи туристам дуже широкий асортимент нових, упорядкованих номерів.
GRECOTEL EL GRECO 4 * +
Готель розташовується в 68 км. східніше від міста Ханья, в 70 км. західніше від міста Іракліон. Від готелю до центру міста Ретімно 6 км. Варто на березі моря. На території готелю: два ресторани (центральний і самообслуговування), таверна, кафетерій, три бари, два басейни з морською водою, зали відпочинку, зал з електронними іграми, дитячий клуб, дитячий майданчик, ТВ-кімната, кімната ігор в карти, пральня, ательє, конференц-зал.
RETHYMNO BAY 3 *
Готель розташовується в 2-х км. від центру міста Ретімно. Варто на березі моря. Всього в готелі 90 номерів. На території готелю: центральний ресторан, бар біля басейну, бар центральному корпусі, відкритий дорослий і дитячий басейни (вода прісна), більярд, настільний теніс, дитячий майданчик, дитячий клуб.
JO-AN BEACH HOTEL 3 *
Це новий готель, побудований в неокласичному стилі. Знаходиться в 7 км. від центру міста Ретімно, між готелями Maravel Land і Rethymno Palace. Варто на березі моря. На території готелю: центральний ресторан, бар, відкритий басейн з дитячим відділом (парасольки і лежаки безкоштовно), міні-маркет. Періодично в готелі проводяться критські вечора.
ALKION 3 * +
Готель розташований в містечку Adele, в 11 км на схід від міста Ретімно, навпаки (через дорогу) від готелю El Greco. Являє собою два триповерхові корпуси. Всього в готелі 117 номерів, з яких 23 сюїти, 15 номерів з сполученої дверима, 16 двомісних номерів і 63 тримісних номера.
MARAVEL LAND HOTEL 3 *
Готель розташовується в містечку під назвою Аделі в 7 км. від центру міста Ретімно, в 60 км. на схід від міста Ханья і в 70 км. на захід від міста Іракліон. Варто на березі моря. Складається з трьох корпусів, в яких 48 стандартних номерів, 8 сюїт і 8 апартаментів. У сюитах дві спальні кімнати з сполученої дверима, в апартаментах одна спальна кімната, вітальня з кухнею.
MARAVEL SKY HOTEL 3 *
Готель розташовується в містечку під назвою Аделі в 7 км. від центру міста Ретімно, в 60 км. на схід від міста Ханья і в 70 км. на захід від міста Іракліон. Розташована навпроти готелю Маравель Ленд, через дорогу від моря. Ресторан, бар, ТВ-салон, ігрова кімната, відкритий басейн, бар біля басейну.
VANTARIS GARDEN 3 *
Готель розташовується в 35 км. на схід від міста Ханья, в 90 км. на захід від міста Іракліон та в 18 км. від міста Ретімно. Загальна кількість номерів - 31. Знаходиться приблизно в 300 м. Від готелю Вантаріс Біч, де туристи з Вантаріс Гарден можуть користуватися всіма послугами даного готелю. Приблизно в 150 м. Від готелю розташовується автобусна зупинка. Звідси автобус відправляється в сторону міст Ханья і Ретімно.
Готелі на курорті Агіос Ніколаос - Agios Nikolaos
SAINT NICOLAS BAY HOTEL 5 *
Готель розташовується в 69 км. на схід від міста Іракліон в місті Агіос Ніколаос (до центру міста близько 1,5 км.). Варто готель на березі моря в оточенні прекрасно доглянутого саду. Всього в готелі 107 номерів.
ELOUNDA BEACH HOTEL & VILLAS 5 * De Luxe
Готель знаходиться в 75 км. від міста Іракліон на схід, в 9 км. від міста Агіос Ніколаос, в 2 км. від невеликого містечка Елунда. Готель Надаємо туристам велика різноманітність номерів, розділених на клуби.
ELOUNDA BAY PALACE 5 * De Luxe
Готель знаходиться в 75 км. від міста Іракліон, в 9 км. від Агіос Ніколаос, в 2 км. від Елунда. Готель надає велику різноманітність номерів, розділених по клубам. На території: 3 ресторани, кілька барів, теле і відео-зал, пральня, конференц-зал, басейн з морською водою, критий басейн з підігрівом води, дитячий майданчик, дитяча анімація, дитячий клуб, няня (за замовленням), нічний клуб, амфітеатр.
Готелі в селі Балі - Bali
MYTHOS & SOFIA APTS 3 *
У невеликому селі під назвою Балі (30 км. Від центру міста Ретімно, приблизно між містами Ретімно і Іракліон) розташовуються готель-апартаменти Sofia-Mythos. Це дві будівлі, побудованих в національному крітському стилі. Корпус Mythos Beach стоїть на пляжі, а в 50 м. Розташовується корпус Sofia Htl-Apts.
BALI BEACH 3 *
Готель розташовується в 45 км. від міста Іракліон в невеликому рибальському селі під назвою Балі. Складається з двох корпусів Балі Біч Готель і Балі Вілладж Готель. У номерах: ванна-душ, телефон, радіо, міні-холодильник, фен, кондиціонер, балкон або тераса. На території готелю: ресторан, бар на пляжі, "руф гарден", ТВ-салон.
Готелі на курорті Малеме - Maleme
CASTRO BEACH 3 * & Castro Apts / St 3 *
Готель розташовується в містечку під назвою Малеме, в 15 км. на захід від міста Ханья. Варто на березі моря. У 2002-2003 р.р. була проведена реконструкція готелю і на сьогоднішній день готель складається з двох двоповерхових корпусів. На території: басейн з дитячим відділом (250 кв.м.), ресторан, два бари, таверна, ТВ-салон.



Готелі на курорті Георгіуполі - Georgioupoli     GEORGIOUPOLIS BEACH HOTEL   3 *   Готель розташовується в невеликому містечку під назвою Георгіуполіс в 32 км
Готелі на курорті Георгіуполі - Georgioupoli
GEORGIOUPOLIS BEACH HOTEL 3 *
Готель розташовується в невеликому містечку під назвою Георгіуполіс в 32 км. від міста Ханья і в 18 км. від міста Ретімно. Від готелю до пляжу близько 30 м. Поруч з готелем велика мережа таверн, ресторанів, кафе, барів, дискотека «Таймс».
ASIMENIA 3 *
Готель розташований в 33 км. від м Ханья в центрі туристичного курорту Каврос. Варто на березі моря. Всього в готелі 29 номерів (номера двох і тримісні). Центральний ресторан-таверна, біч-бар, бар біля басейну, басейн з дитячим відділом, дитячий майданчик.
Готелі на курорті Платаньяс - Platanias

MINOA PALACE 5 *
Новий комфортабельний готель (працює з липня 2002 року), розташовується в 500 м. Від курортного містечка Платаньяс, розташованого в 7 км. на захід від міста Ханья. Від готелю до пляжу близько 150 м. Центральний ресторан з залом для некурящих, таверна, центральний бар, відкритий басейн з прісною водою і з дитячим відділом, бар біля басейну, критий басейн з підігрівом.
Готелі на курорті Като Гувес - Kato Gouves
KAISSA BEACH 4 *
Готель розташовується в 20 км. від міста Іракліон в містечку під назвою Като Гувес. Всього в готелі 38 апартаментів-студіо. Є номери в двома спальними кімнатами. У кожному з номерів: ванна-душ, телефон, телевізор, кондиціонер, радіо, балкон або тераса.
Готелі на курорті Хані Коккини - Hani Kokkini
ARINA SAND BEACH CLUB 4 * all inclusive
Готель розташований безпосередньо на пляжі в містечку Кокін Хані (Kokkini Hani), в 12 км. на схід від міста Іракліон та міжнародного аеропорту.
Готелі на курорті Аммудара - Ammoudara
Апартаменти ELENI PALACE 3 *
Готель розташований в 10 км на захід від міжнародного аеропорту м Іракліо, в туристичному селищі Аммудара і всього в 70 м від піщаного пляжу. У готелі 12 апартаментів.
Спеціальні пропозиції по цих апартаментів за телефонами: (095) 209-36-00, 209-36-21, 209-36-24, e-mail: [email protected]



Готелі на інших курортах Криту

Готель розташовується в 32 км. на схід від міста Ханья недалеко від невеликого містечка Георгіуполіс. Готель складається з головного корпусу і декількох корпусів бунгало. Підземний перехід сполучає новий корпус готелю зі старим, розташованим на березі моря.

Готель побудований в 1995 році. Розташована в курортному містечку Амудара, в 7 км на захід від міжнародного аеропорту м Іракліо. Готель працює по системі «Все включено». У номері: Ванна кімната / туалет, кондиціонер, телевізор (супутникове ТБ), радіо, телефон, холодильник, фен, банні тапочки і халати, балкон або тераса.

Готель розташовується в 33 км. від г.Ханья і в 18 км. від г.Ретімно. Варто на березі моря. Складається: основний корпус на 173 номери, 32 сюїти, дві вілли. Кожна з сюїт складається з спальної кімнати і холу, що не розділених між собою дверима. Вілли складаються з спальної кімнати і салону, що не розділених собою дверима, кожна з вілл має свій басейн.

Готель розташовується в в містечку під назвою Аделі, в 7 км. від центру міста Ретімно, в 60 км. від міста Ханья на схід і в 70 км. від міста Іракліон на захід. Варто на березі моря. Спорт і розваги: ​​настільний теніс, електронні ігри, теніс, на пляжі водні види спорту, один раз в тиждень проводяться грецькі вечори, барбекю, диско-вечір.

Готель розташований в 18 км. від м Ретімно і в 33 км. від м Ханья. Варто на березі моря. Загальна кількість номерів - 120, куди входять двомісні, сімейні номери, сюїти. На території готелю: ресторан, бар, бар біля басейну, таверна, 3 басейни (відкриті дорослий і дитячий, критий), дитячий майданчик.

Готель располложена в 65 км. від міста Ханья на схід і в 79 км. від міста Іракліон на захід. Від центру міста Ретімно до готелю 4 км. Варто готель на березі моря в оточенні тропічних дерев і рослин. Складається з центрального корпусу і трьох корпусів бунгало, побудованих в традиційному крітському стилі.

2 тенісних корти, фітнес-центр, сауна. масажний кабінет, пінг-понг, більярд, пляжний волейбол, великі шахи на свіжому повітрі. водні розваги (водні лижі, віндсерфінг. джет-скі, банана, рінгас, водні велосипеди, каное і т.д.). школа підводного плавання.

Oтель, що поєднує в собі сучасний дизайн з національним крітським стилем, розташований в 4 ім. на захід від м Іракліон і районі Аммудара і в 8 км. від аеропорту, на довгому піщаному пляжі серед дбайливо доглянутих тропічних рослин і дерев ...

Готель Апладас розташовується в мальовничому туристичному місці під назвою Платаньяс, де знаходиться велика кількість ресторанів, таверн, барів, дискотек, сувенірних магазинів. Готель побудований в 2001 році в типовому крітському стилі. Всі номери в готелі стандартні, сучасно обставлені.

Новий готель, розташована в 10 км. від міста Ханья, в самому серці туристичного центру Платаньяс, з дуже добре розвиненою інфраструктурою туризму, що є барометром туризму західного Криту. Готель розташовується на березі моря, пропонуючи туристам кілька видів номерів, в тому числі і сімейних.

Готель розташований в 33 км. від г.Ханья. Варто на березі моря. Складається з центрального корпусу і корпусу бунгало. На території готелю: ресторан і бар в центральному корпусі, бар біля басейну, таверна на пляжі, відкритий дорослий і дитячий басейни, джакузі, дитячий майданчик, міні-маркет.

Готель розташований в 33 км. від г.Ханья. Варто на березі моря. Складається з центрального корпусу і корпусу бунгало. Загальна кількість номерів 143. На території готелю: ресторан і бар в центральному корпусі, бар біля басейну, таверна на пляжі, відкритий дорослий і дитячий басейни, дитячий майданчик, міні-маркет.

Готель розташовується в 8 км. від міста Ретімно на схід в містечку під назвою Скалета. Варто на березі моря. Це шестиповерховий будинок. У готелі 324 номери. Від готелю, з автобусної зупинки відходять автобуси в сторону міста Ретімно і Ханья. На території готелю: три ресторани, центральний бар, бари біля басейну, басейн, кенференцзал, няня.

Готель розташовується в 18 км. на схід від міста Ретімно. Варто на березі моря. Загальна кількість номерів 454, розташованих в трьох корпусах. Територія парку - 30 000 кв.м. 5 відкритих басейнів / 3 з морською водою і 2 з прісною / лежаки і парасольки біля басейнів - безкоштовно. Центральний ресторан (відвідування ресторану у вечірній час в строгому одязі), таверна біля басейну, коктейль-бар, 2 бари в фойє готелю, 3 бари біля басейнів, салон для відпочинку.

Знаходиться в 26 км від міжнародного аеропорту г.Іракліо, майже в самому центрі курорту Херсоніссос. У номері: ванна кімната / душ, туалет, фен, кондиціонер, радіо, телефон, холодильник, балкон або тераса.

Готель розташований в 26 км на схід від міжнародного аеропорту г.Іракліо і в 10 хвилинах ходьби від центру курортного містечка Херсоніссос. У номері: ванна кімната / душ, туалет, телевізор, радіо, телефон, холодильник, сейф (платно), фен, балкон або тераса.

Готель розташовується в 28 км. на Північний Схід від міста Іракліон у відомому туристичному центрі Херсоніссос. Побудованій готель в крітському стилі. Всього в готелі 140 номерів. Спорт і розваги: ​​анімаційна програма, міні-клуб, два тенісних корти, міні-гольф, настільний теніс, більярд, відео-ігри, барбекю, фольклорні програми, жива музика, на пляжі водні види спорту.

Готель розташовується в 35 км. від міста Іракліон на схід в містечку під назвою Сталіс. Варто готель на березі моря. Всього в готелі 300 номерів в різних корпусах. Деякі з номерів з видом на море. На території готелю: центральний ресторан, ресторан на пляжі, центральний бар, бар біля басейну, два відкриті басейни дл дорослих, дитячий басейн, дитячий майданчик, міні-клуб, інтернет-сервіс, ТВ-салон. »» »

Готель Nana Beach розташовується на піщаному пляжі в 28 км. на схід від міста Іракліон між туристичними центрами Херсоніссос і Малья. Приблизно в 100 м. Від готелю знаходиться автобусна зупинка. В архітектурі готелю поєднується традиційний критський стиль і розкіш фешенебельних комплексів. Складається з основного корпусу, в якому 60 номерів і комплексу бунгало, в якому 310 номерів.

Готель розташовується в 25 км. на схід від міста Іракліон та в 3,5 км. від центру одного з найвідоміших туристичних центрів під назвою Херсоніссос. Побудований готель в сучасному архітектурному стилі. Варто готель на березі моря. Всього в готелі 282 номери, з яких 272 знаходяться в центральному корпусі і 10 сюїт.

Готель розташовується в 35 км. на схід від міста Іракліон в містечку під назвою Малья. Складається з основної будівлі і бунгало, оточених прекрасним садом. У головному корпусі 53 номери, в бунгало 150 номерів, 6 сімейних номерів. Всі номери на 2-3 людини, за винятком сімейних номерів, які на 4 людини. У кожному з номерів: ванна / туалет, радіо, телефон, кондиціонер, холодильник, балкон або тераса. Телевізор є у всіх номерах, крім деяких в центральному корпусі.

Готель Астір Біч розташовується в містечку під назвою Гувес в 16 км. на схід від аеропорту міста Іракліон та в 7 км. на захід від відомого туристичного центру Херсоніссос. Побудовано готель в 1987. Загальна кількість номерів у готелі - 130.

Готель розташовується в 11 км. на схід від аеропорту міста Іракліон, в містечку під назвою Коккини Хані. Всього в готелі 422 номери. Готель працює за системою "все включено". У кожному з номерів: ванна кімната-туалет, телефон, радіо, телевізор, холодильник, кондиціонер, балкон або тераса.

Готель розташований на березі мальовничої затоки Мірабелло в містечку Елунда в 7 км від м Агіос Ніколаос і в 70 км на схід від Іракліона. У номері: ванна або душ, фен, радіо, телефон, телевізор, кондиціонер / опалення, холодильник, сейф.

Готель розташовується в 67 км. на схід від столиці Криту - Іракліон, в одному з найкрасивіших міст острова - Агіос Ніколаос. Варто на березі моря. В готелі: 65 стандартних номерів, 80 бунгало, 13 мезонетт, 2 сюїти.

Готель розташовується в місті Агіос Ніколаос в 67 км. на схід від міста Іракліон. Центр Агіос Ніколаос всього в 5 хв. ходьби від готелю. Всього в готелі 200 номерів і 6 сюїт.


Готелі в інших регіонах Греції ...



Греція
готелі в Греції
курорти в Греції
пам'ятка туристу
що подивитися?
прокат автомобіля
оренда яхти в Греції
новини
погода
кухня і вина
свята, фестивалі
карти Греції
міні-розмовник

острів Родос

Афіни

Новости