Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі сочи 5 зірок перша

Опубліковано: 27.12.2016 Опубліковано: 27Готель альбатрос палас Хургада.5 зірок.(Hotel Albatros Palace Resort)

Для тих, хто ще не визначився куди, на який курорт, їхати в Єгипті, ми радимо прочитати статтю: Хургада або Шарм Ель Шейх, що краще обрати.

Dana Beach Resort 5 (Дана бич резорт 5) - на відстані 28 км від Хургади Єгипту, готель 5 зірок першої смуги знаходиться в районі Sahl Hasheesh на березі Червоного моря, см. готелі сочи 5 зірок перша лінія . У головному в окремо розташованих корпусах розміщуються сімейні, 123 місні номери. Вони світлі, чисті і комфортні, комплектація - комфортна і сучасна меблі, кондиціонер, холодильник, міні бар, туалетні приналежності у ванній кімнаті. Інфраструктура складається з: фітнес - центру, джакузі, спортзалу, 3 басейнів. Можна придбати палаючі путівки в цей готель.

Amwaj Blue Beach Resort Spa Abu Soma (Емвей Україна блю бич резорт спа абу сома) - берег Червоного моря, від Хургади 45 км, в 2001 році побудували цей готель 5 зірок. Місцевість готелю прикрашають чарівні пальми, ресторани, СПА центри, басейн, бари. Складається комплекс з головного 4 поверхового будинку, з вікон номерів, якого видно басейн і море. Є пісочний свій пляж, корали. Цілодобово діє концепція «все включено».


Топ 8 кращих готелів Шарм Ель Шейха 5 зірок

Новости