Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі на Пхукеті на першій пляжної лінії: опис і ціни

  1. Патонг
  2. Tropica Bungalow Hotel 3 *
  3. Patong Lodge Hotel 3 *
  4. TIRAS Patong Beach Hotel 2 *
  5. Карон
  6. Beyond Resort Karon 4 *
  7. Phuket Island View 4 *
  8. Baan Sailom Hotel Phuket 3 *
  9. Камала
  10. Novotel Phuket Kamala Beach 4 *
  11. ката
  12. Beyond Resort Kata 4 *
  13. Kata Country House 3 *
  14. Най Янг
  15. Nai Yang Beach Resort and Spa 4 *
  16. TT Naiyang Beach Phuket 2 *
  17. Сурін і Банг Тао
  18. Surin Beach Resort 4 *
  19. Sunwing Bangtao Beach 4 *

Привіт, друзі! Збираючись відпочивати до Таїланду, багато хто шукає готелі на Пхукеті на першій пляжної лінії. Завдання це непросте, на популярних пляжах острова житлові райони розташовуються через дорогу. На самому березі пропозицій мало і бюджетними їх ніяк не назвеш.

Проте я спробувала вибрати кілька варіантів на різний гаманець, основним критерієм ставила близькість до моря. Перед вами 14, на мій погляд, кращих пропозицій в різних частинах острова. Відразу скажу, готелі вартістю понад 200 $ за номер на добу не розглядала, серед моїх читачів мільйонерів немає.

Зміст статті

Патонг

Почну мабуть з самого відомого пляжу Пхукета - Патонг. Відразу скажу, що вибрати його варто туристам, які їдуть за активним відпочинком. Безлюдним це місце назвати ніяк не можна, тиші і самоти тут ви навряд чи знайдете. Море на Патонге кристально чистим теж не назвеш. Зате яскраве нічне життя, безліч розважальних закладів і низькі ціни, обов'язково вас порадують.

Tropica Bungalow Hotel 3 *

У самому центрі Патонга на першій пляжної лінії через дорогу від моря розташувався Tropica Bungalow Hotel 3 *. Вулиця Бангла-роуд усього в хвилині ходьби від нього.

Цей готель бунгального типу, що вигідно відрізняє його від інших. Дуже красива територія, справжній тропічний сад, басейн, пивний бар. Цікавий інтер'єр номерів в тайському стилі, є сімейні. Вартість починається від 5800 руб. / Добу. Ціна, на мій погляд, завищена для готелю 3 зірки на Пхукеті.

Місцезнаходження тихим не назвеш, тому швидше за все, готель сподобається туристам, які розраховують на нічне життя Патонга. Мені здається з маленькими дітьми тут не буде комфортно, а ось для відпочинку з підлітками в самий раз.

Patong Lodge Hotel 3 *

Дуже популярний готель Patong Lodge 3 *. Тут багато «пікетники», як російських, так і китайських. Розташований, як і попередній на першій пляжної лінії Патонг, трохи на віддалі від самих гучних місць.

Красива територія, басейн. Поблизу два пляжу Патонг і Камала. Незважаючи на те, що море відразу через дорогу, до пляжів доведеться трохи пройти.

Великий вибір номерів, є сімейні. Ціна більш ніж адекватна - від 2900 руб.

Непоганий бюджетний готель. Підійде для відпочинку з дітьми. До нічного життя Патонга всього 15 хвилин пішки.

До нічного життя Патонга всього 15 хвилин пішки

TIRAS Patong Beach Hotel 2 *

Готель TIRAS Patong Beach 2 * розташований на першій лінії в лівій частині пляжу Патонг. Море через дорогу. До вулиці Бангла-роуд усього 10 хвилин ходьби. Я б віднесла цей готель до категорії «міський».

Сімейних номерів тут немає, вартість стандартних починається від 3200 руб. Туристи відзначають відмінне розташування, чистоту і хорошу комплектацію номерів. Непогане співвідношення ціни і якості. Хоча на Патонге є і більш цікаві варіанти трохи далі від моря.

Тут сподобається активним туристам. Патонг сам по собі тусовочне місце. Тому людям, які шукають усамітнення, красивий пляж і чисте море, явно не сюди.

Карон

Карон теж досить популярний пляж на Пхукеті. Але на відміну від Патонг, море тут чистіше, людей менше, а готелі більш респектабельні. Відповідно ціни на відпочинок вище. Як і на Патонге, готелі розташовуються через дорогу, з прямим виходом в море є тільки один.

Beyond Resort Karon 4 *

Готель Beyond Karon 4 зірки тільки для дорослих. Розташований на першій береговій лінії в лівій частині пляжу Карон. Єдиний в цьому районі, який має прямий вихід до моря.

Місце тихе, до основних тусовок потрібно пройти 30 хвилин пішки. Однак, все необхідне поруч є: кафе, ресторанчики, обмінник і т.д.

Всі номери двомісні, з видом на море. Є кілька басейнів і спа-салон. Море поруч з готелем більш спокійне, ніж в центрі пляжу. Хвиль майже немає.

З недоліків - завищені ціни на напої в барі, трохи «втомлені» номери, немає можливості відпочивати з дітьми.

Вартість номера 13000 руб. на добу.

Непоганий вибір для заможних туристів, охочих з комфортом відпочити в тиші на красивому пляжі в пішої доступності від «цивілізації».

Непоганий вибір для заможних туристів, охочих з комфортом відпочити в тиші на красивому пляжі в пішої доступності від «цивілізації»

Phuket Island View 4 *

Ще одна непогана четвірка на пляжі Карон. Але на відміну від попереднього варіанту, хоча і розташована на першій пляжної лінії, море знаходиться через дорогу. Як я вже писала вище, готелів з прямим виходом на пляж в цьому районі більше немає.

Phuket Island View 4 * прекрасно підходить для відпочинку з дітьми. Є сімейні номери, басейни, дитяча кімната і анімація. Вартість відпочинку теж радує, двомісний номер близько 5500 руб. на добу зі сніданком. Мабуть через це, тут багато «пакетних» туристів.

Готель знаходиться в гущі інфраструктури Карона. Навколо повно різних розважальних закладів, багато магазинів і інших корисних туристу місць. Навпаки розташована зупинка громадського транспорту. Незважаючи на таке сусідство, рух тут не інтенсивне, шуму немає.

Відмінний готель по співвідношенні ціни і якості. Зовсім бюджетним його звичайно не назвеш, але вартість набагато нижче аналогів. Через наявність розвиненої інфраструктури поблизу, прекрасно підійде для молоді та активних туристів. Сім'ям з дітьми тут, швидше за все, теж сподобається.

Сім'ям з дітьми тут, швидше за все, теж сподобається

Baan Sailom Hotel Phuket 3 *

Хороша трійка на Карон - готель Baan Sailom, теж розташований на першій пляжної лінії через дорогу. Відгуки туристів тільки позитивні і рейтинг у готелю високий.

Територія невелика, басейн є. Номери з хорошими меблями, безкоштовний Wi-Fi всюди. Вартість проживання - від 3600 руб. добу. Магазини та інші блага для туристів поблизу є.

Готель підійде буквально всім недорогі номери і краще розташування на Карон, ціна і якість сервісу вас порадують.

Камала

Дуже гарний пляж з білим пісочком і тихим морем. Російських туристів тут дуже мало, та й взагалі відчуття натовпу немає. Це й не дивно, пляж великий, а ось готелів тут не так багато.

Novotel Phuket Kamala Beach 4 *

Novotel Phuket Kamala Beach 4 * виправдовує свої 4 зірки. Розташований в самому кінці пляжу Камала на першій береговій лінії з прямим виходом на пляж. Місце тихе, до основної інфраструктури потрібно прогулятися хвилин 15 уздовж берега.

Всі номери великі і чисті, мають просторі балкони або терасу. Укомплектовані сучасними меблями і плоским телевізором. На території є басейн, дитячий клуб, спа-центр. У ресторані готелю відмінно готують, при цьому вартість страв невисока.

Ціни за двомісний номер починаються від 6500 руб. на добу.

Прекрасне місце для бажаючих відпочити від шуму і суєти. Підійде для сімей з дітьми. Наявність фітнес-центру, відвідування якого входить у вартість, допоможе відпочинку підтримувати свою форму.

Наявність фітнес-центру, відвідування якого входить у вартість, допоможе відпочинку підтримувати свою форму

Відмінний готель Hyatt Regency Phuket 5 зірок на високому березі з приголомшливим видом на море. Незважаючи на те, що можна сказати, готель на першій лінії, до пляжу Камала туристів возить автобус. Відстань, мабуть, єдиний мінус готелю.

Територія красива. Всі блага п'ятірки присутні. Є можливість відпочивати з дитиною. Номери великі, з сучасними меблями і технікою. Відмінно годують в ресторані. Вартість номера невелика для п'ятірки - від 9600 руб.

Хороший курортний готель для заможних туристів. Релакс і самота забезпечені.

Релакс і самота забезпечені

ката

Мені здається це другий за популярністю пляж після Патонг. Готелів на березі тут майже немає. Все життя розташовується через дорогу. Причому дорога на пляж йде в обхід, і час у дорозі залежить не від близькості до моря, а від відстані до дороги, яка дозволяє потрапити на пляж.

Beyond Resort Kata 4 *

Пристойна четвірка Beyond Resort Kata розташована на першій пляжної лінії в 20 метрах від моря. Єдиний на пляжі Ката (крім Клаб Меду), де не потрібно переходити дорогу. Ринок, ресторани, обмінники - все необхідне розташовується поруч.

Кілька ресторанів, басейн, фітнес-зал, спа-салон. Великий вибір номерів, але сімейних немає. Вартість звичайно висока - від 12000 руб., Але при всіх плюсах готелю, було б дивно зворотне.

Підійде буквально всім, хто може собі дозволити дорогий і якісний відпочинок. Людям з малими фінансовими можливостями сюди зась, незважаючи на акції і знижки.

Kata Country House 3 *

Гарний готель Kata Country House 3 зірки в районі пляжу Ката. Територія потопає в зелені, навколо мальовничого ставка розташувалися затишні бунгало. Є навіть міні зоопарк.

До моря 5 хвилин. Але доведеться обходити територію великого Клаб Меду, тому дорога до моря займає мінімум 15 хвилин. На самому пляжі Ката на Пхукеті крім Клаб Меду готелів взагалі немає. Вся інфраструктура розташовується після зеленої зони через дорогу. Тому можна сказати, що готель знаходиться на першій пляжної лінії.

Інтер'єр хоча і простенький, але номери великі, оснащені всім необхідним. Вартість радує, починається від 3000 руб. за номер.

Якщо вас не лякає невеликий променад до моря, то Kata Country House 3 *, відмінний бюджетний варіант. Хоча він і не має прямого виходу до пляжу, але готель гідний і промовчати про нього було б невірно. Рекомендую для відпочинку з дітьми, прогулянки корисні.

Рекомендую для відпочинку з дітьми, прогулянки корисні

Най Янг

За Най Янгу у мене є окрема стаття «Путівник по пляжу Най Янг Пхукет: секретні явки і паролі» , Якщо потрібні подробиці по цьому селі і пляжу, почитайте.

У двох словах: тихий гарний пляж поруч аеропортом Пхукета. При цьому літаків не чутно. Море тут приголомшливе. Для маленьких дітей і людей не вміють плавати саме те. Хвиль не буває навіть тоді, коли на всіх інших негода. Пляж зовсім пустельний. Людей можна побачити тільки в його центральній частині, там же є вся туристична інфраструктура.

Сюди не варто їхати активним туристам, після 11 вечора життя тут завмирає повністю, до жвавих місць їхати дуже далеко.

Nai Yang Beach Resort and Spa 4 *

Nai Yang Beach - мій найулюбленіший готель на Най Янгу. Хороший варіант по співвідношенню ціна / якість!

Докладний огляд готелю, можете подивитися тут .

Вартість номера зараз - від 7000 руб., Але бувають акції, нам навесні вдалося там відпочити за 5400 руб., Причому не в найдешевшому номері.

Вважаю, що готель гідний. Підійде всім, кому не потрібні тусовки і розваги. Через тихого спокійного моря, сподобається сім'ям з дітьми.

Через тихого спокійного моря, сподобається сім'ям з дітьми

TT Naiyang Beach Phuket 2 *

Незважаючи на те, що готель дві зірки, обстановка в номерах цілком пристойна, я б навіть сказала, майже не відрізняється від трійок або навіть деяких готелів 4 зірки.

Але найбільший плюс TT Naiyang Beach Phuket 2 *, його розташування. Готель знаходиться прямо на пляжі Най Янг. Виходиш з номера і відразу пісок.

Вважаю, що готель більш ніж виправдовує свою вартість - від 3600 руб. добу. Своєї території звичайно у двушки немає, але до ваших послуг весь пляж і інфраструктура села.

Хороший бюджетний варіант на першій пляжної лінії. Прекрасно підійде для всіх, хто шукає тихого відокремленого відпочинку в красивому місці. Активним туристам точно не сюди.

Активним туристам точно не сюди

Сурін і Банг Тао

Два найшикарніших, на мій погляд, пляжу Пхукета. Тут найчистіше море і красивий берег з тропічними соснами. Готелі все з високими зірками, бюджетних мало. Банг Тао взагалі вважається елітним курортом. Один тільки комплекс «Лагуна», в який входять кілька готелів і гольф клуб, займає значну частину пляжу. Пляж Сурін набагато менше, але не поступається Банг Тао по красі і ціновій політиці. Тут теж є необхідна туристична інфраструктура.

Surin Beach Resort 4 *

Surin Beach Resort розташовується на високому березі одного з найкрасивіших пляжів Пхукета - Сурін. З номерів цього невеликого і дуже затишного готелю відкривається приголомшливий вид на море. А панорамний басейн дозволяє милуватися околицями прямо з води.

У готелі крім двох / тримісних номерів, є сімейні. Там з комфортом може розташуватися сім'я з п'яти чоловік.

Незважаючи на те, що готель розташовується на першій береговій лінії, до моря доведеться спускатися. Але стежка не сильно крута.

Вся атрибутика 4 зірки тут є: фітнес-центр, дитяча кімната, відмінний сервіс. Ще з плюсів - безкоштовний Wi-Fi по всій території готелю, наявність необхідної інфраструктури в окрузі.

Вартість номерів починається від 5500 руб. добу.

Хороший готель, чудові відгуки. Сподобається буквально всім категоріям туристів. Особливо привабливий для відпочинку з дітьми.

Особливо привабливий для відпочинку з дітьми

Sunwing Bangtao Beach 4 *

Пристойний сімейний готель Sunwing Bangtao Beach розташований на березі пляжу Банг Тао. Кілька триповерхових корпусів розмістилися навколо зони басейнів. Є водні гірки, працює анімація російською мовою.

Комфортні сімейні номери. Все необхідне є, присутня навіть мікрохвильовка, що дуже зручно, особливо з маленькими дітьми.

Пляж з білим пісочком, навколо сосновий гай, хвиль майже немає.

Вартість номерів - від 8000 руб. на добу.

Відмінне місце для відпочинку з дітьми, причому як з маленькими, так і з підлітками. Заняття для себе знайдуть все. Вартість звичайно висока, але сервіс і можливості готелю виправдовують це.

Моя підбірка звичайно не полная. Готелів на Пхукеті на першій пляжної лінії багато. Але основна їх частина розташовується через дорогу від моря. Я ж намагалася підібрати ті, які розташовані найбільш виграшно, при цьому вибирала тільки найпопулярніші і з хорошими відгуками.

Доповнюйте список своїми варіантами в коментарях або залишайте відгуки в рубрику «Подорожі читачів». Як це зробити, читайте тут . Про деякі моїх пересування по Таїланду, можете дізнатися з рубрики «Подорожі».

Можливо вас зацікавлять інші статті блогу:

Підписуйтесь на оновлення блогу, діліться матеріалами в соціальних мережах, завжди рада активним читачам.

На цьому прощаюся з вами, сподіваюся моя добірка буде корисною.
Тетяна Соломатіна

Новости