Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі на Мальдівах-Все включено

  1. Готелі на Мальдівах-Все включено Подробиці Переглядів: 2480 Мабуть, Мальдіви стали кращим розкішним...
  2. Курорт Лілі Біч і Спа.
  3. Курорт Naladhu.
  4. Курорт Веліганду Айленд.
  5. Курортний готель Mirihi Island на Мальдівах.
  6. Курорт Куди хурал.
  7. Ландау Гіраавару готелі на палях.
  8. Курорт Татж Екзотика.
  9. Курорт Барош.

Готелі на Мальдівах-Все включено

Подробиці Переглядів: 2480

Мабуть, Мальдіви стали кращим розкішним туристичним напрямком, це стало синонімом для молодят, любителів сонця або аквалангістів. Навколо столиці Мале немає недоліків в курортах, тільки вешенебельние готелі на Мальдівах . Більшість курортів мають свої власні острова, тому і ставлення до туристів особливе.

В даному списку ми представимо найкращі курорти з кращим сервісом, згідно з рейтингом туристів, на які можна взяти палаючі путівки зі знижками.

Пляжі на островах не дешеві, навіть на далеких островах, але ці курорти, безумовно, мають свою ціну, що пропонують кращий відпочинок на берегах Блакитного Океану.

Готель Soneva Джилі.

Готель Soneva пропонує 45-ть комфортних вілл над самою водою, а також кілька вілл, до яких тільки можна доплисти на катері. Кожна тропічна вілла на цьому курорті була спланована і побудована з чуйним увагою до деталей. Вілли мають у своєму розпорядженні своїми власними водний садом і солярієм. У ванних мармурових кімнатах розміщений окремий душ, на який можна пройти по відкритій доріжці над бірюзовою водою океану.

Туристи мають можливість вечеряти на терасі вілли під місяцем і милуватися заходом. Відпочиваючи на островах, заведіть собі папку Мальдіви фото, яким можна ділитися з друзями і рідними людьми.

Місце знаходження:

Це приватний острів Ланкафуші Північного Мале, Мальдіви.

Додаткова інформація про цей готель:

Тип нерухомості - Курорт;

Відстань від аеропорту - 12 км .;

Всього вілл - 45;

Типи номерів - до 5 зірок;

До оплати приймають кредитні банківські картки;

Адреса - Soneva Gili & Spa, Північний Мале.

Трансфер з аеропорту:

Час у дорозі між аеропортом і курортом становить близько 25 хв на швидкісний яхті. Нічний переїзд не передбачений.

Курорт Лілі Біч і Спа.

У Лілі Біч пропонують острівної відрізок, спокійний відпочинок, кращий серфінг і прекрасні природне пишність з поєднанням красивими курортними пам'ятками. Після масштабної перебудови, готелі на цьому курорті знову були відкриті. 5-ти зірковий розкішний курорт з сервісом Все включено заробив для всіх туристів на островах.

Курорт Лілі Біч користується великою репутацією по всьому світу за свої незаймані пляжі, за яскраву тропічну рослинність і екзотичні прибережні рифи всього в деяких метрах від пляжу. Зручне розташування в найдивовижніших місцях Арії атол хувахенгу, в безпосередньому близькій відстані від декількох найкращих місць на планеті для заняття спортивним дайвінгом.

Після масштабної реконструкції Лілі Біч був заново відкритий в 2009-му році, як розкішний 5-ти зірковий курорт, який надається унікальну новаторську ноу-хау концепцію доступною елегантності і розкоші першого класу.

Головною метою курорту в тому, що б модернізувати його вищим класом якістю розкоші. Тільки натуральні матеріали використовувалися для побудови вілл і громадських приміщень. Кінцевий результат являє собою злиття сучасного стильного дизайну та місцевої архітектури.

Самота і спокій на відкритому лаундж, в поєднанні з захоплюючим видом на блакитну лагуну, має унікальне царство блаженного щастя і повної релаксації.

Вечорами традиційна місцева жива музика, різноманітні шоу-програми, дискотека, нічна рибалка і різні пляжні ігри.

Панорамний вид ресторану відкриває гостям вид на бірюзову лагуну і демонструє одну з кращих кухонь на Мальдівах . Кращі шеф-кухарі порадують вас прекрасним поєднанням шикарного шведського столу з А-ля карт вишуканих ресторанів. Дві відкриті демонстраційні кухні додадуть різноманітні свіжоприготовані страви в розкішній і спокійній обстановці.

Неформальний і живий дух бару готелю є ідеальним куточком, щоб відпочити і розслабитися.

Тут виняткові місця для заняття морським дайвінгом. дайвінг центр викладає теоретичні, а також практичні заняття від команди професійних інструкторів.

Курорт Naladhu.

Готель Naladhu розташований на невеликому курорті, тільки з 19-ю віллами. Вони оснащені стильними, від статі і до самої стелі скляними розсувними дверима, просторими вітальнями і спальними кімнатами. Номери мають у своєму розпорядженні ванними кімнатами, з наявними своїми власними відкритим тропічним душем і терасою з чудовим краєвидом. Відпочиваючи в цьому райському куточку, не забудьте про фотоапарат. Зроблені фотографії, будуть кращими в вашому житті спогадами, і не забудьте їх зберігати в ваш особистий альбом - Мальдіви фото.

Місцезнаходження.

Готель Naladhu розташований в блискучих водах південного атолу Мале, на одній з найяскравіших перлин цієї культової республіки.

Проживання.

Курорт з романтичною атмосферою з рядом розкішних вілл, приблизно 300 квадратних метрів прекрасної фурнітурою не залишить без уваги навіть бувалих туристів.

Кухня готелю.

Ресторан готелю пропонує в першу чергу тонке поєднання Індійської кухні, екзотичних страв зі свіжих морепродуктів і казкових соковитих фруктів і овочів, вирощених на самому острові персоналом готелю. Це свято для очей і шлунка!

Курорт Веліганду Айленд.

Ще один курорт, який пропонують в місті Веліганду - це єдиний 4-ох зірковий готель зі списку розкішних курортів на островах. Проекти архітектури курорту, аж до остаточної обробки, є справді в стилі народної архітектури. Курорт пропонує туристам 76 розкішних номерів в готелі, включаючи вілли з джакузі, вілли у відкритому океані і вілли з джакузі Біч.

У традиційному стилі Веліганду оточений лагуною з довгим відрізком білого пляжу і є єдиним курортом на цьому острові. Насолоджуйтесь вибором місцевої кухні, що пропонує страви з апетитних морепродуктів з яловичиною на грилі.

Ця тропічна гавань знаходиться серед пишних садів з доступом прямо на пляж і хорошими видами на океан.

Обслуговування та харчування.

Сніданок - шведський з шедеврами стіл, обід і апетитний вечерю в інтер'єрі головного ресторану Dhonveli.

Повний курортний пансіон: сніданок - шведський стіл, обід і вечерю.

Курортний готель Mirihi Island на Мальдівах.

Мабуть, це найдоступніший фінансово з найкомфортніших курортів Індійського океану, в місті Міріхі Айленд. Курорт пропонує 36 комфортних вілл, деякі облаштовані стандартними зручностями 5-ти зіркового готелю. Білі пляжі, бірюзова чиста вода і один з дивних Хаус-рифів, це дійсно відмінний курорт.

Ці зі смаком оформлені вілли на воді побудовані на палях над блакитною лагуною. Всі вілли призначені в рівній мірі і обставлені дизайнерськими меблями, полірованим дерев'яною підлогою, комфортні ліжка і кондиціонер.

Ванні, в мармурі, кімнати, з панорамою на блакитний океан з розсувними панорамними дверима.

Ресторан готелю з традиційним пісочним підлогою і розкішним шведським столом буде дивувати вас кожен день. Ви знайдете поєднання страв інтернаціональної кухні і місцевих морепродуктів.

Харчування для гостей з усього світу, страви ретельно відібрані, щоб запропонувати широкий асортимент і гарантувати достатній вибір навіть для тих, хто зупинився в місті Міріхі на пару днів.

Курорт Куди хурал.

Цей пляж називають чотирма сезонами, на курорт якого палаючі путівки краще брати до початку туристичного сезону відпусток. Хурал має кілька бунгало з тропічними солом'яними дахами протягом усього незайманого пляжу.

Курорт пропонує кілька басейнів, всі види водного спорту, включаючи дайвінг, морські ресторани, кімнати відпочинку, навіть бібліотеку, і звичайно спа-салон.

У багатьох бунгало на палях в бірюзових водах океану передбачені скляні підлоги, через які можна з номера готелю спостерігати за морськими мешканцями.

Кожен номер курорту має балкон або ж терасу з чудовим видом на бриз океану.

Ландау Гіраавару готелі на палях.

Ці прекрасний і комфортабельний курорт пропонує 44 акрів незайманої дикої природи і тропічного лісу в самому центрі атолу Баа, він з одних входить в список біосферного заповідника в океані. Тут можна плавати з черепахами, з величезними скатами і китовими акулами в одному з найбільших природних лагун Мальдівських островів .

Гостьові будинки для туристів знаходяться в солом'яних віллах над водою. До послуг відпочиваючих курортного готелю три ресторани, пейзажний басейн і безтурботний спа-салон, розташовані на власному острові.

Розкішний пляж на 18-га, це біосферний заповідник пропонує вишукані задоволення на суші острова і воді - оригінальні аюрведичні процедури плавання, вітрильний спорт і дайвінг.

У готелі.

Курорт є раєм, який поєднує в собі елегантні прикраси з природними красотами. Кокосові плантації з більш ніж 200 пальмами, оточені садами, нескінченними білими пляжами, які омиваються прозорими бірюзовими океанськими водами.

Оздоровчий Спа-салон на Мальдівах.

Спа і Аюрведический Ретрит присвячений йога, якої розміщений в 10-ти павільйонах, розташованих на воді або в саду. Цей салон пропонує прекрасні зони відпочинку з басейном, парної і тропічним душем на відкритому приватної веранді, з сауною і джакузі. Тут дають приватні уроки йоги, антигравітаційної йоги, а ввечері спа-процедури на ніч.

Спортивні розваги пропонують освітлений тенісний спортивний корт, пірнання в океані з аквалангом, вітрильний спорт, катамарани, віндсерфінг, велосипеди і тренажерний зал. А також дайвінг і моторизовані водні види спорту.

Курорт Татж Екзотика.

Більшість розкішних вілл на цьому курорті побудовані в блакитних лагунах Індійського океану. Крім блакитного океану, тут можна поглинати красу чудових недних заходів. Всі кращі вілли розташовані в пальмових гаях, а внутрішнє оздоблення в класичному стилі місцевого народу. Всі вілли мають приватні тераси, а деякі мають у своєму розпорядженні своїми приватними басейнами, душовими кабінами на вулиці, і верандами з кушетками, також приватними кабінетами спа-салонів.

Путівка на Мальдіви подарує вам прекрасний курорт Татж Екзотика, вважається одним з розкішних і романтичних, які пропонують Мальдівські острови. Побудований він у 2001 році, це одна з перлин індійського океану, що пропонує ексклюзивний сервіс для відпочиваючих, такі як, персональні дворецькі, приватний басейн з персоналом готелю, поливають вас охолодженої водою Evian і поліруючим ваших очок.

Велика частина туристів становить з Британії, Індії, Кореї та Японії.

На курорті є два вишуканих ресторану (один на пісках пляжу і інший над самою водою), також прекрасний бар, розміщений на пляжі. Для підняття романтичної атмосфери, ресторани з більш приглушеним освітленням, а гостям, які бажають відпочити під час вечері за читанням в ресторані, пропонуються світильники.

Інтер'єр готелю, оточений тропічним лісом, виконаний дуже акуратно, блакитний океан надихнув на мистецтво творців цього курорту. Дахи будиночків укладені листям пальм, внутрішнє оздоблення з сучасними меблями. Пляж з білого піску, а купаючись в лагуні, можна милуватися різнокольоровими рибками.

Курорт розташований на невеликому острівці Emboodhu Finolhu на південь від Мале. Від аеропорту дістатися можна на швидкохідному катері буквально хвилин за 20-ть.

Кожна з комфортних вілл з панорамою на горизонт, маса з них стоять над водою. У номерах стильні дерев'яні підлоги, мармурові ванні мають тропічний прохолодний душ, окремі ванні приміщення з панорамою на бірюзовий океан, халати з тапочками і туалетні аксесуари від Molton Brown.

Всі номери мають телевізори з плоским ЖК екраном, машини Nespresso, персональні відкриті басейни, і повністю утрамбованими міні-барами елітним алкоголем. Також в номерах є сонцезахисний крем і підводні фото-камери. Деякі вілли зі своїми садами, приватними пляжними ділянками, верандами і шезлонгами і прямий доступністю в блакитну лагуну. Wi-Fi у всіх номерах курорту надається абсолютно безкоштовно.

Ресторани з більш ніж 500 страв, вважають, що там одні з найкращих продуктів харчування, які можуть дати Мальдівські острови. Ресторан пропонує безкоштовні сніданки для гурманів і має розділ Теппаньякі з приготуванням страв прямо за вашим столом. Ресторан специализирует практику на азіатській кулінарії і європейської традиційної кухні. В асортименті вишукані вина, сигари, кальян і т.д. Чаї та кави змішують за вашим бажанням. Відпочиваючі можуть відразу оплачувати або можуть вибрати в готелі пакет - все включено.

Курорт Барош.

Цей курорт просто кричить! Барош побудував для вас 75 дерев'яних вілл посеред блакитного океану. Курортні номери виконані в цікавому стилі, і всі вони пропонують бездоганний сервіс для туристів з різноманітними зручностями і морськими розвагами. Готель також має спа-центр, що пропонує відомий шведський масаж з обгортанням особи в тропічні фрукти. Також пропонуються курси підводного плавання, і відпочинок біля басейну з водоспадом.

Барош - це невловимий дух свята ейфорії з комфортом і бездоганною елегантності, що дасть вам путівка на Мальдіви. Тут ви будете захоплюватися природою і поцілунками блаженства.

Опинившись вперше на цьому курорті, ви зробите крок в світ спокою і усамітнення. Забудьте про своє взуття, протягом вашої відпустки м'який пісок і теплий океан будуть пестити ваші ноги. Густим тропічним лісом прихований від зовнішнього світу цей романтичний куточок.

Цей острів в тропіках омивають мерехтливі води океану, з блакитною лагуною, оточений рифом і жвавий підводним життям Цей острів в тропіках омивають мерехтливі води океану, з блакитною лагуною, оточений рифом і жвавий підводним життям.

Барош підносить на вибір чотири дивовижних ресторанів та затишні бари, таким чином ви будете розпещені достатком тропічних страв традиційної кухні. На вечерю, кухар може приготувати на вашому столі блюдо на ваш вибір.

Винний льох на Барош може похвалитися кращими винами з Європи і Нового Світу, дбайливо зберігаються в власному стильному підвалі маяка, а також в індивідуальних холодильниках кожної вілли.

Ламай стереотипи - подорожуй з kind-world.ru

Додати коментар

Новости