Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі-кінозірки

Fontainebleau Miami Beach, Майамі-Біч, США   За більш ніж 60-річну історію Fontainebleau Miami Beach не тільки не втратив, але зміцнив позиції в званні одного з кращих готелів Майамі, улюбленця світових знаменитостей

  • Fontainebleau Miami Beach, Майамі-Біч, США

За більш ніж 60-річну історію Fontainebleau Miami Beach не тільки не втратив, але зміцнив позиції в званні одного з кращих готелів Майамі, улюбленця світових знаменитостей. До слова, сюди ж на час канікул завжди відправлялися все завсідники відомої нью-йоркської «Студії 54». Не дивно, що Fontainebleau Miami Beach став знімальним майданчиком для десятків голлівудських фільмів, серед яких:

  • «Джеймс Бонд, Голденфінгер». Джеймс Бонд відпочивав в номері готелю разом зі своєю чарівною супутницею.
  • "Обличчя зі шрамом". У Fontainebleau герой Стівена Бауера, ділиться з Аль Пачіно умінням завойовувати жінок.
  • «Поліцейська академія-5». Компанія поліцейських веселиться біля басейну і на пляжі готелю.
  • «Охоронець». Рейчел, у виконанні Вітні Х'юстон, зупиняється в президентському номері Fontainebleau, на балконі якого пізніше запалюється салют з ім'ям співачки.

  • Beverly Wilshire Hotel, (Four Seasons Hotel), Лос-Анжелес, США

Фойє готелю Beverly Wilshire Hotel добре знайоме практично кожному, завдяки фільму «Красуня» з Джулією Робертс і Річардом Гіром у головних ролях.

Саме сюди сором'язливий мільйонер Едвард запросив «даму півсвіту» Вів'єн. Так почалася історія кохання людей різних станів і перетворення дівчата легкої поведінки в леді. Ось така суміш «Попелюшки» і «Пігмаліона» на сучасний лад. Зупинитися в пентхаусі Едварда, на жаль, неможливо - це була декорація, встановлена ​​безпосередньо в фойє готелю.

У двохтисячному в Beverly Wilshire Hotel знімали серіал «Красені» - історію життя молодої зірки кіно Вінсента Чейза і його вірних друзів в Лос-Анжелесі.

  • Hotel Plaza Athenee, Париж, Франція

Пам'ятайте, як в останніх серіях 6 сезону культового Sex and the City Керрі дефілює по шикарному сьют в паризькому готелі, виходить на балкончик, щедро декорований квітами, бачить Ейфелеву вежу - і починає стрибати від захвату. А ще - сцену, коли Керрі в фойє готелю випадково рве своє діамантове кольє і зустрічає Супермена (Mr.Big)? Так ось, всі ці сцени були зняті на авеню Монтень в Hotel Plaza Athenee - одному з кращих готелів Парижа.

В Hotel Plaza Athenee також знімали «Диявол носить Prada». Міранда Прістлі, головний редактор Runway і її помічниця Андреа проживали там під час Тижня Високої моди в Парижі.

  • Melia Hotel de la Reconquista, Ов'єдо, Іспанія

Ов'єдо - мальовничий середньовічний містечко на півночі Іспанії, який славиться чудовою архітектурою і найсмачнішим в Європі сидром.

Одне з найкрасивіших будівель в історичному центрі міста - Melia Hotel de la Reconquista, споруди XVIII століття, визнаний національним пам'ятником архітектури. Сам Вуді Ален вибрав готель для зйомок «Вікі, Крістіна, Барселона» - там, за сюжетом фільму, зупинялися обидві дівчини і Хуан Антоніо під час спонтанної поїздки в Ов'єдо. У лобі знімали вечірні посиденьки трійці за келихом вина, а, в одному з номерів - між Крістіною і Хуаном так і не трапилася любов.

  • Caesars Palace & Bellagio, Лас-Вегас, США

«Все, що сталося в Вегасі, залишається у Вегасі» - мабуть, цим принципом керувалися герої «Похмілля у Вегасі». Прибувши в Caesars Palace, головні герої п'ють егермейстер на даху готелю, після чого і начитаються їх божевільні пригоди.

А в ігровому залі Caesars Palace головні герої «Людини дощу» - Чарлі і Раймонд, у виконанні Тома Круза і Дастіна Хофмана, виграють чималі гроші в «блекджек».

  • Le Grand Hotel Cabourg, Кабур, Франція

У 2009 році була знята одна з кращих екранізацій про життя мадмуазель Шанель, з Одрі Тоту в головній ролі. Згідно з сюжетом, поїздка до моря в компанії Артура Кейпел, на прізвисько Бой, стала поворотним моментом у житті Коко. Вона пішла від свого покровителя Етьєна Бальсана, переїхала в Париж і відкрила капелюшну майстерню, теж не без допомоги Боя. Так ось, сцени тієї самої поїздки знімалися в готелі Le Grand Hotel Cabourg, розташованому в Кабура, регіон Нижня Нормандія. Розкішний готель, побудований ще в 1855 році, зберіг величний дух Франції XIX століття.

  • Hotel del Coronado, Сан-Дієго, США

Вважається одним з кращих пляжних готелів США. Знаменитий тим, що тут Герцог Віндзорський (раніше король Едуард VIII) зустрівся з розведеною американкою Уолліс Сімпсон, заради шлюбу з якою згодом відмовився від престолу. В готелі знімалася і знаменита кінострічка «У джазі тільки дівчата» з Мерилін Монро у головній ролі. Саме в Hotel del Coronado її Душка виконує пісню I wanna be loved by you і займається пошуками багатого жениха, Джо встигає грати ролі саксофоністки Джозефіни і сором'язливого мільйонера, а його друг - контрабасист Джефрі, зображує Дафну, яка всю ніч танцює танго з шанувальником на літній терасі.

А ще - сцену, коли Керрі в фойє готелю випадково рве своє діамантове кольє і зустрічає Супермена (Mr.Big)?

Новости